Igår var det en av dom bästa dagarna i mitt liv!

Hejhej, Igår hade jag planerat en överasking till min sötnos! Ni kanske vet att både jag och Robin älskar att shoppa så vi skulle fara till luleå direkt efter skolan som vi slutade kavrt i 12.

Så när vi kom fram så blev det att shoppa. Köpte ett par leggins från Ginatricot som ser lite ut som skin eller något :) och en rosa kuvärr väska från ginatricot sen köpte jag min kläning som jag ska ha på mitt kalas och kanske påskdansen :) Den var lila i siden med svarta ditaljer. Köpte öven jeansleggings från Vila knallblå, En ögonskugga från HM och en skjal från Indiska. Riktigt nöjd! Ska knäppa bilder och lägga upp sen! Robin köpte en töja från MQ och en tröja från cardians eller hur fan det heter ;) Skit snygga!

Sen for vi till BoanTahi och Robin bjöd mig på en romatisk middag för två. förrät : pekingsoppa varmrät: biff med bambuskott, stekt kyckling med sötsursås och grönsöker och friterade räkor efterrät: friterade bananer med vanilj glass!<3 det var en tidig present av han! Fan gullig du är älskling!!<3 

efter att vi var riktigt mätta så for vi och skulle se Luleå Basket mot solna. Och det var riktigit kul att se dom. Luleå låg under i förtsta men sen var det lika och sen i slutet vann lulåe med 10 p. YES! Och jag lyckades fånga ett bröd som kom flyggandes så jag fixade kvällsmaten;) Hahah! Och jag vann ett mobilsmycke ;) Sen åkte vi hem med pappa och så svamllade jag och Robin på och sen så körde vi hem han! Riktigt mysig och roliig dag/Kväll!:)

Tack älskling !




 


Trosdag, Japjaap..

Hejhej, Idag är det trosdag och när jag läste att robin inte skulle på skolan så kände jag hur varmt mitt täcke var och ville bara stanna kvar men jag tog mig i kragen och började fixa mitt hår. och ta på mig kläderna. Sen blev det att ha tyska och sen So med krippis och gå igenom nationella proven. Och sen Lite NO.

Jag måste bara säga att jag blev oerhört glad idag för jag fattade NO:) Och jag ska försöka fixa ett MVG i det provet. Det kommer bli en utmaning så vecka 9 vet jag  vilket betyg jag fick.

Ja efter skolan for jag och malin ner på skolan kollade på vårens nyheter på gallerian. Fan va snygga skor alltså!:)


xoxo/julia*

Kollade just och jag har skrivit 372 inlägg med deta ;))

wow liksom :) Nåå ska gå och lägga mig snart! :) Puss och Go! hoppas ni drömer sött för det ska jag göra. Om min vackra dröm, Robin<3

Pusspuss/julia*

Hahahaha!

Seriöst! Vilket rykte kommer kalix att få igenkligen? hälften av alla 8or klara inte g i alla ämnen! och friskolan ännu värre?:O Det är flummigt! Vi har sämst resultata i hela kalix. Vad kan det bero på? Dåliga lärarae? ungomar som inte vill lärar sig och vill bara skolka? ska jag vara ärlig tror jag att det är lite både och om det är en bra lärare så vill man gå till hans eller henens lektion. Om läraren inte lever för att lära ut saker så går allt åt helvete ingen vill komma och försöka lära sig något  då. 
 

xoxo/julia*

why why why?

Måste bara få skriva av mig lite. Fattar bara inte vad som händer? känns som vi  växer ifrån varanda eller något? håller jag på att bli moggnre och du är kvar? Man vet aldrig. Vill verkligen inte mista dig som en nära kompis men känns som arr vi knapt pratar med varandra nå mera? du hör aldrig av dig.. Och det känns bara konstigt att du dissar så dära. Hoppas vi hittar tillbacka till varandra men jag kan inte vara för säker. Just nu finns det några i mitt liv som jag kan lite på till hundra 100%. Dom några är 3 st riktiga vänner såna vänner som aldrig sviker.

jag är glad för dom jag har som verkligen ställer upp i alla väder. Och tro mig jag vet när någon är en falsk kompis man är sig att se det efter ett tag. och vet du vad jag tänker inte fälla en tår! 


xoxo/julia*

Westman & co

Hejhej, alla galda. tänkte börja med att berätta om min dag :)

Dagen började med matteoch jag, Jonna och Annelie från min klass fick gå in i ett rum med våran lärare och träna till det muntligamatteprovet. Och det var lätt en massa uti volym och flaskor. sen blev det att ha engelska läxprovet det alla var såå orloliga för gick också bra. sen blev det lång rast och sen elverådsmöte. OCH ALL KLASSER TYCKER MATEN HAR BLIVIT DÅLIGARE! Varför fattar ingen att man vill inte äta sånt dära? Ja sen blev det att lyssna på krippis och sen ner på stan kolla på 9an utställning! Fasnade för en bild:) Evelina B i 9J :) Den var grymt snygg! Sen blev det att fara och fika med Malin, Älsklingen och Annie :) Sen hem och bara ta det lungt vara med malin en stund och sen träning!:)

Skönt med träning! trodde det skulle bli fys men inte det. blev däremot massa skott. Roligt! Och träningen gick bra:)
Och jaa man tränade så klart i en westman & co träja gör smyg reklam vettni! :)


Gammal bild :) Diggar att ha brunt hår men det är bara så att blond är mer mig;) Och det är fan sant!:) Haha;)
xoxo/julia*


 


Förändring !

Hejhej, nu sitter jag framför datan för första gången idag. Det blev ingen träning för mig idag. För jag har pluggat. men tänkte berätta om min dag ;)

Vacknade och tog lite bilder på mitt då varande hår och sen blev det att fara mot skolan. hade en lektion och sen blev det att fara mot stan för att se esteterna sjunga och spela och jag satt bara och äntade på att maria som går andra året . Hon har en så underbar röst och personlighet. Efter det for jag och alla till myggan för att ära lunch trevligt var det sen bar det av att pröva båggar och robin passar skit bra i glasögon ;) sen klippte jag mig hos emelie blev riktigt nöjd!:D sen blev det slöjd och sen NO sen hem till malin och se OTH(skit bra) Sen hem och äta prata med älsklingen och träna till provet imorgon :) Och så klart se top modell 11 Love it! Och jaa. ska snart sova om ett tag så klart ;)

Så här är då min föränding

 före !


Efter


xoxo/julia*

Måste bara säga!

Älskar mina skor som jag har beställt nu!

xoxo/julia*

Big girl now<3


xoxxo/julia*

Hahaha! Kolla vad jag hitta!


På mig robin hampus sanne :) Hahaha jag är helt suddig och robin helt söt! Sanne gömer sig bakom mig och hampus syns knappt!:) Riktigt mysig nyår hade man med dom här tre :) Och emelie och nattis ett tag där med :) SUper kul!:)
xoxo/julia*

Då var det dags för sängen!

I kväll har jag haft en riktigt bra kväll:) Jag for till Sanne och efter ett tag så kom Petra skönt att umgås igen. Så satt vi bara och pratade ett tag och åt lite lag godis;) och sen blev det film dags ! :) Vi såg en film jag hade sett redan den hete beer fest! Grymt skön och rolig film! :D Dom ska vara med i en öl tävlig mot tyskarna!:) Haha ! skit roligt!


blev helt paff när inte Sanne eller Petra hade sett den :) så var bara tvungen att se den igen!
 Om ni inte har sett den se den!

När jag kom hem så blev det att basta hårinpakning och ansiksmask och nu är jag redo för sängen! :) Tror det är ledars skola imorgon som jag ska på men men :) Vi hörs imorgon ;) Tack för en toppen kväll Petra och Sanne!
xoxo/julia*

Kvällens ;)

Kvällens  kläder: höga sockar från cubus, svarta tights från ellos, brun tunica från gina tricot
Kvällens smink : fondation ,mascara, eazy cover blue, puder, higlighter, hudfärgad ögonskugga som bass, och sen guld brun ögonskugga halva och mör brun halva. 
Kvällens frisyr : uppsat i en boll
Kvällens  låt : Kanye West - Love Lockdown
Kvällens saknad : Robins doft!  
Kvällens bästa : Umgås med Petra och Sanne<3
dagens roligaste : svammel hos sanne
dagens drog : BASKET<3
dagens köp :  Inget ;)
dagens godis : åt en choklad bit nyss ;)
dagens finaste : Sanne<3
dagens humör : Glad!
dagens sämsta : förlust matchen..

alla kör ju dagens nu gör tiden så tänkte vara lite helt tvärt om och göra en kvällens ;) MOHahah! ;)
Nu bär det av till SNE! <3 Kul och nån gång underkvällen ringer min älskling! och då har jag en överrasking åt han!:) Pusspuss/julia*


Matchen är slut ! Vi tar dom nästa gång!

Första perioden : är det högt tempo ! Och övertorne leder men två eller tre p.
Andra perioden: Hänger vi inte alls med, och inga av våra bollar sitter dom får flera försök att sätta bollen mins f och vi tar ingen av våra egna returer.  då ligger vi under med en massa poäng.

Tredie perioden: Vi är till 100 % taggade och sura och ska fan i mig ta returerna! och nu jävar sitter våra bollar och vi är hårda i försvaret ! Och börjar ta alla rerurer, vi vinner perioden!
Fjärde perioden: nu jävlar har vi tagit igen mer än andra. vi tar det alla reuter och övertrone blir stressad men och vi bryter en massa pass men tillslut vann dom äöndå men inte med så rjätter mycket bara kring 15 mål eller något.

Vi tog igen itredie och sista men tjejer inget att vara ledsna över vi hade inte spelat match på flera månader och jag tycker att det var grymt starkt av oss alla att vända så där! :)Bra spelat ! Linnea, Moa, Sanna, Nikita, Jenny, Maria, Sanne , Hanna Och katarina! tror  jag inte har glömt någon

Haha jag fick höra av sannes mamma att jag var lik blondin bella ! ;)


Min älsklin och jag :) Haha Vi är riktigt snygga på denna bild!

xoxo/julia*


Dagens just nu !

Blir lite finare kläder till kvällen men just nu är jag lite lodis för jag ska nämligen snart och spela match!:)

dagens kläder:
rosa randiga sockar, grå mjukisbyxor, och grön randigt linne från HM och en svart teamsportia tröja.
dagens smink : fondation ,mascara, concealer
dagens frisyr : Lockigt utsläppt!
dagens låt : Big girl now - new kids on the block
dagens saknad : Robin så klart!:)
dagens bästa : MATCH!
dagens roligaste : MATCH!
dagens drog : BASKET
dagens köp :  Inget idag men snart blir det nog en dricka mest troligt :)
dagens godis : Har inte ätit godis idag. Klockanär ju bara snart ett!:)
dagens finaste : Mitt lepsyl!
dagens humör : SKIt bra riktigt taggad för match!
dagens sämsta : tränings värk än ;)

Pusspuss/julia*

Dagens Babe

Dagens babe förklaring
Idag är det en från kalix som arbetar på hår och naglara spa och är riktigt duktig! Hon är utbildad till Nagelteraput och nailistruktör och make up stailist och spa-predikyrist och ögonfransförlängare. Och enligt mig, malin och sanne så har dom som jobbar på hår och naglar spa ett riktigt dröm jobb! det är ungefär något sånt vi vill sysla med när vi blir äldre:)
Den är kvinnan har helt underbara ögonbryn! och jätte fint hår!:) Grattis Lena Nevanperä

xoxo/julia*

Åhh ! Nu har dom kommit!

Kolla mina älsklingara har äntligen kommit! teztade dom igår så dom har jah bara använt en gång :)


jätte fint fodral!

en borste till ögon bryn, ögonskygga, fondation, puder, rose, läppglans, ögonfransarna:)
Älskar dom! :)

xoxo/julia*

Lördag

Hejheej idag är det lördag och min älskling är sjuk. Hoppas du blir bättre snart saknar dig så mycket<3
Idag är det så att det är match i furuhedshalen mot övertrorne kl 15.00 KUL! så nu håller jag påatt ladda upp för matchen! Kul kommer det att bli!

Och jag fick höra av sanne igår att vi är direkt med i LIlla VM ! :) och behöver inte kvala som antnäs och höken och gladan :) Fy fan va kul! Då ska vi ge allt vi har och kämpa! Ser verkligen fram emot det!


Och igår blev det klart! Jag har beställt klippning! På hår och naglar Skit mysigt! Har tid på tisdag kl 12 :) FAn va kul, det är alltid så skönt att sklippa håret :) det var ett tag sen nu :) men har aldrig klippt mig där men det sägs vara riktigt bra!

xoxo/julia*

Helg!

Hejhej, Okejokej nu ska jag berätta varför jag inte är så jätte aktiv just nu på bloggen! För jag ska nämligen göra okm den snart känns så tråkigt att den är bara svart vi typ :S Men det blir det ändring på snart!

Torsdags: Så var jag och robin hos malin och gjorde slingor i mitt hår :) Tack :) sen blev det att jag åt där och svammlade runt sen så kom pappa och hämta mig och när jag kom hem gick jag direkt och la mig var hellt slut!

Fredagen:
Vacknade upp efter en lång natt och skulle på idrott! Och att ha fys med tränings värk är ingen hit! jag bokstavlingen dog! Men men seen blev det typ inga seriösa lektionen för vi var typ 5 i klassen som var sjuk! Robin hoppas du mår bättre snart! och ja efter all skola så blev det stan med malin där vi tog oss en fika och så. Sen blev det sttressigt hem till mig hemta presenten och kläderna och hem till malin och fixa sig! Sen kom sanne och hämta oss och sen blev det att firra Frida. Vilket fint hus ni har gumman!

Tänkte lägga upp lite bilder sen igår:)


Johanna, Jenny, Malin och Emma :)

Frida och jag!
Grattis gumman

Sara och Sanne <3
´
Malin och sara

kropsdelar mot krops delar

och här tappar dom korten.

Grattis frida morin, Hoppas du blev glad för snö örhängerna och nagellaket och ögonskuggan!
För det såg då ut som att du belv det:) Och tack för taco pajen, SKIT gott!

xoxo/julia*

Dagens HUNK!

Dagens hunk förklaring
den här killen är född 1986 och vet inte vem det är men fick önskemål på mailen.  Och verkara vara riktigt populär enligt mailet. Och han går skola i stockholm till typ film regesör. Han är sjukt bra på CS! Typ headshott hela tiden! Han är uppfödd i kalix bakom eleanor! Och har gått skola på djupstjärn skolan. Han har haft en katt som faktiskt hette JULIA! Vilket vi ger tummen upp för! Han spelar i ett band. Han kör ju en riktigt snygg pose på denna bild!

Hemlig Hunk namn börjar på K

xoxo/julia

Ojoj inte mycket bloggande idag heller...

Ja ja vet att det inte blev mycket blogg idag och att det inte heller blev någon skoloutfit. Jag vet det är tråkigt att det inte blev så heller. Grejen är att jag glömde kameran. Och sen så hade jag skola till två och sen blev det stan med sanne,Hanna och Älsklingen.

Vi hade nämligen fått i uppgift av Malin och Sara att köpa något riktigt fint till våran älskling Frida Morin. Och det gjorde vi men det får ni veta på lördag för Frida läser min blogg ;) Haha.. Efter vi hade köpte hennes present så for vi till ett hemligt ställe (ni vet vars vi var Sanne,Hanna och Robin men det behöver inte nämnas här)

 Sen blev det fys på träningen och Robin kolla på kan väl inte säga att det var min bästa träning någonsin men den var okej.

Efter ånga armhävningar och situps så var vi klara. Skönt ändå. När jag hade duschat och ätit riktigt gott rostbiff och potatissallad.MUMS! och pratat med Robin ett tag for jag till Jenny och hjälpte henne att färga håret :) Och nu har hon sköljt ut den. Och nu väntar vi på resultat ;)

jennys cp virus pogram dampar som fan! s¨om det här inlägget blir konstigt.'


Dagens

Dagens humör: Pigg
Dagens klädsel: svarta tights från HM och vanliga sockar från Hm och svart vit tunicka med något mönster på brösten från gina tricot svarta skinsövlar och guldhörhängen och guld halsband som jag fick av sara i Julklapp.
Dagens frisyr: Uppsat i en stor klämma
Dagens låt:
This is the life - Amy Macdonald
Dagens maträtt:
Plättar
Dagens bästa:
 Träning och dansa dansa matta med robin och malin!
Dagens sämsta:
 snorig på träningen
Dagens planer:
 dansa dansmatta, se OTH ta det lungt snacka i tel med älskling och träning!:)
Dagens väder:
Lagomt :)



Den här blden är tagen för ett bra tag sen har bara några droppar kvara av den parfymen men älskar den ändå så jävla mycket så jag använder den så ofta jag kan ifall jag inte tar christina eller vanilj parfymen eller en annan puma men det är mina orginal dofter ;) Haha! Nog svamlat om det dära. Nu ska jag springa och äta och sen ska jag sova så jag orkar med matte först på dagen imorgon. Ska räkna 13 tal det är mitt mål!

Det kommer upp en dagens skola outfit imorgon håll uppe ögonen vem är det? vem är det? ;)

Hoppas ni har haft en bra dag
 för det har iallafall jag! xoxo/julia*

Slutet på tisdagen

Hejhej, blev inte mycket bloggande idag. men jag har umgåts med Älsklingen och malin. Skolan gick väl helt okey. Fick nästan lite panik på tyskan när dom sa att vi skulle presentera oss på tyska man ba what? Men de var typ bara vad jag heter och vars jag bor och hur gammal jag är. Lätt som en plätt! Sen blev det att fara hem med My love och Malin.

vi svamlade på och dansade dansmatta drack saft och år en macka. Sen blev det att se OTH. Älskar den serien alltså! fast nämn en jag inte älskar ;) Haha.. Sen åt malin middag hos mig och det blev plättar. sen blev det bara att ta det lungt prata med älsklingen och malin i telefon och planera en massa. sen blev det att fara på träningen.

sommaren 07 ! Älskar bilden!


Träningen gick väl lite seg i början men det gick ganska bra på slutet men är liute sjuk än men det ska vara borta tills i helgen då vi har hemma match mot övertorne ;) Ni får höra av er till nån av basket tjejerna ifall ni vill komma och kolla.

Så som sagt fullt upp idag ;) men det är bara skönt håller på att planera hur men redovisning ska se ut på power pointen ! :) Hon sattsar på MVG. Hon lägger upp bollen och sätter den! ;)

Xoxo/julia*

Dagen HUNK

Dagens hunk förklaring
den här killen är gymt snäll, han har längre hår än mig och han är 11 år äldre än mig ;) Jag har kännt han i hela mitt liv. och då menar jag hela mitt liv. Han är nämligen en del av familjen. Han tyckte säkert att jag var riktigt irriterande när jag var liten och skulle alltid vara med han och hans kompisar. Men med tiden mognade jag. Och nu står vi väldigt nära varandra. Han flyttade till kalmar för ca 5 eller 6 år sedan mins inte riktigt. Men det jag mins är att jag började spela basket då. Tror inte att han har sett mig spela men om snarr framtid så kommer han göra det:) Han bor i en av sveriges vackraste städer. Fast jag lovar er att han saknar snön och snowboarding och skotern. Den här killen har även blivit ÅRETS HUNK NÄR HAN GICK PÅ MANHEM. Och jag kan skriva hur mycket som helst om min bror så klart!
Carl- oskar Westman

xoxo/julia*

Tisdag, på skolan :)

hejhej, jag har lektion med lars nu och vi får sitta med datorerna. vi ska lära oss något nytt pogram. fast kan det redan ;) Idag har ja på mig en svart vit tunica med något sorts mönster på börstet:) sen har jag ett guld halsband och guld örhängen som jag fick av sara. svarta tights och vanliga sockar. svarta skin stövlar och bara för att det är skit kallt  så har jag en rosa kofta.
Fil:Heli.robinsonr44.750pix.jpg

Kul kul, vi svamlar med datorerna och att arbet med power point är riktigt roligt. vi ska nämligen göra ett arbete i power point som vi kommer få betyg på KUL! :)

jaja, snart slutar jag och då ska jag äta lunch med sötnosen och malin och annie ;) roligt! hör av mig när jag har kommit hem! :) pusspuss/julia*

Dagens Babe

Dagens babe förklaring
den här tjejen passar verkligen som dagens babe Hon har värdens underbarste röst som en tjej kan ha. hon har attityd och älskar hennes stil! Hon har verkliigen allt i ett! hon är den som sjunger i gruppen paramore och alla har nog hört dom nån gång i sitt liv :)

Hayley Williams



xoxo/julia*

Måndag igen..

Hej hej det är måndag och idag kom jag hem typ vid 3 tiden och sen var jag hemma en stund bara tog det lungt och halv sov på sänbgen sen for jag till malin och såg slutet på OTH skit bra! jamie är så gullig! sen blev det att äta och så kom elle och så for vi till mig och dansa dans matta, KUL !

Mina och elles ben, våra miner är frö grymt snygga för att få finnas i bloggen och elles och malins med.
Så det blir inget sånt i alla fall. Grymt snygg dansamatta jag har fick den typ när jag var skit liten typ 11 eller nå :) 

xoxo/julia*

 

Dagens HUNK

Dagens hunk förklaring
Ja den här killen har man inte hört mycket av på länge men han har en sån skön röst och man vill verkligen bara höra en ny låt med han! Så det hoppas jag på något riktigt nytt!:) han är en britisk sångare som är född 5 maj 1981;) Han slog igenom år 1999. Och Han den absolut bästa låten med han är Walking Away Jag sjunger typ alltid den när jag har tråkigt! snacka om nåt som har satt sig i min skalle! lägger in låtet efter bilden så ni också kan njuta precis som jag gör nu !:)  och juste ! det är så klart Craig David


här är låten då

xoxo/julia*

Dagens

japp så här ser jag ut idag mina lockar har försvunnit men men..
Har även inget smink haha. Känner mig naken!:)

Dagens humör:
trött och glad
Dagens klädsel: nå grön vita sockar från newbody och gråa mjuksibyxor från campion och sen ett grön randigt linne från HM och sen en röd stor team sportia tröja.  
Dagens frisyr: nersläppt vågigt.
Dagens låt:
7 days - craig david
Dagens maträtt:
kebabPizza
Dagens bästa:
 åka MJÖLK VANGN !
Dagens sämsta:
 ha tråkigt fram till jag hittade på något att göra ;)
Dagens planer:
 Se film, vara med malin och snacka med älsklin i tel!:) <3
Dagens väder:
blåser kallt!

xoxo/julia*

Utmanad!

Blev utmanad av Henna och Annie

Regler:
· Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv.
· Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor.
· I slutet av inlägget skriver du 8 personer.

Mina fakta/(o)vanor:
1. Jag älskar att shoppa.
2. Jag älskade att ha kort hår i början men nu börjar jag bli rikitigt less på det.
3. Jag är riktigt klantig och klumpig.
4. Jag hatar när människor är falska och tror att det är bäst att ha många vänner istället för några riktigt bra.  
5. Jag är en drama queen
6. Jag gillar mer att ha tunica än att ha jeans.
7. När jag får barn i framtiden om det blir en flicka vill jag att hon ska heta Dafne eller sandy.  
8. Min pojkvän är det vackraste jag har <3


Utmanar. Robin, Syster, HannaJenny , Evelina , kristoffer ,  och SaraM.

xoxo/julia*

Gårdagen dårå!

Ja, i fredags sov malin hos mig och vi fick för oss att mitt i allt börja laga nudlar med paprika i !:) Riktigt mumsigt! mina iallafall malins smaka konstigt ;) men men sen gick vi och la oss frö vi blev så trötta :)

Sen lördags morgonen vacknara man upp mitt i allt skriver några sms till robin och somnar om sen kommer han och väcker en och så vacknar man upp. äter frukost med malin och robin sen får malin så fick jag och robin äntligen se twilight :) jag tycker så klart att den är grymt bra men han tyckte väl inte att det var den bästa som har gjorts men att den var bra :)

Efter att vi bara har umgåts och mysigt och sett film så skrev han blogg och jag duscha och börja fixa mig till middagen.När vi kom till nattis så väntade dom bara på emlie och så. jag och emlie nilsson hade de grymt kul;) Sen blev det vitlöksbröd och sallad och glass ;) sen se barnhemet och sen sjunga singstar.

Jag förlorade typ två gånger MOhaha!:) Men min röst gick typ sönder så kunde knappt prata när jag vacknade idag.
Och idag så har jag först tagit det lungt och sen varit med malin.

Vet ni hur kul det är att åka MJÖLK vangn?:) Det är svin kul seriöst jag och malin  hittade en och låna den ett tag och så åkte vi ner för backar och det kändes som om vi var 10år igen haha !:) Man ska ha kul och jag lovar behövde verkligen något kul sen igår.

Ojoj, jag förstår mig inte på dig.trodde vår vänskap betyde mer.


 

Här kommer några bilder från middagen :)






Tack för en riktigt trevlig kväll nattis och grattis för fan!:) Hoppas du blev riktigt nöjd med din massge det kommer nog bli en skön timma för dig!:) Pusspuss/julia*

Malin nästa!

det var dålig uppdatering igår men det var för att jag var med min underbara pojkvän och sen for vi på middag hemma hos nattis :) kommer lägga upp lite bilder från det senare :) För nu ska ujag iväg till malin en sväng blir även endagens hunk och någon sorts utmaning när jag kommer hem :) Roligt roligt ;)
Hör av mig senare då ;)


gammal bild när jag hade färgat håret första gången brunt ;)

pussTja! /julia*


Dagens Babe

Dagens babe förklaring

Är en framgångs rik kvinna som ska fylla 37 den 15 december. Vi har sett henne sitta i idol juryn och hon medverkar just nu i let's dance och hon är den bästa dansaren enligt mig :) Och ja så klart snackar jag om
 Laila Bagge :) 

xoxo/julia*

Nu blir det basket!

nu drar jag och spelar basket! :) PUSS!

xoxo/julia*

Fredag och MVG

hejhej, idag har jag varit och kollat på frisör utbildningen och det gick ju fint. Riktigt bra för dom som absolut fill det dära:)
Nikita är en av dom som kommer alska att älska att gå frisör. men jag kommer älska att gå NV :)

Hade som sagt biolgio prov . och jag fick MVG- men men ;) det är ju iallafaall ett MVG:D
och robin fick också mvg - ! FAN va stolt jag är över dig älskling!:)


fast så klart skulle jag vilja kuna göra uppsärningar och sånt:) Men överlämnar den saken till malin;)
xoxo/julia*

Dagens;)

bilden är från  maj 08 ;D  

Har redan börjat planera helgen och det kommer gå fin fint! men börjar med en dagens lista!:)

Dagens humör:
Plugg galen
Dagens klädsel: svart långärmad tröja från gina tricot och ljus blåa jeans från bikbok och en stor röd team sportia tröja.
Dagens frisyr
:
uppsatt i en klämma:)
Dagens låt
:
Kom änglar - lasse
Dagens maträtt
:
lax soppa
Dagens bästa
:
 Att ta besluttet vilken linje jag ska gå.
Dagens sämsta
:
 Plugga till biologi prov
Dagens planer
:
 PLUGGA PLUGGA! och snacka med älsklingen i telefon :)
Dagens väder
:
KALT typ 22 minus!

Fredagens planer: idrott, plugga, se film, prov, sjukhuset, träning umgås med petra om inte robin skulle sova hos mig.

Lördagens planer:  sovmorgon , älsklingen kommer till mig, se twilight , göra mig klar fara på middag hemma hos nattis, se film , fara hem.

Söndagen: Inga planer än.

nu ska jag dricka klart mitt te och sen tvätta bort sminket och sen ta och sova så jag orkar spela handboll imorgon ;)

Xoxo/julia*

Dagens HUNK!

Dagens hunk förklaring
Dagens hunn är en jag inte känner allt för väl men han har en riktigt skön personlighet! och har väldigt fina ögon! och tjejer han är singel ;)   och är grymt snäll! Han åker skidor och umgås med sina kompisar är även på uh ibland. Alla vet vem han är för han är ju kalix bondee;) Och så klart kallas han bonden :) Och det är helt klart EMIL jag snackar om.


xoxo/julia*

beroende

är det någon mer än mig som är beroende av lypsyl. Jag kan rigtigt sitta barara och smörja på lager och lager skit misgt med något på läpparna är ni beroende av något?:) Pusspuss/julia*

xoxo/julia*

torsdag och jag kan inte vara säkrare

Hejhej, jag kan inte vara säkrare på mitt gymnasie val. var och besökte Nv och vi fick vara med på en kemi A och B lektion och en fysik B lektion :) skit trevligt! Diggade krister som lärare han verkade riktigt bra!:) Jag kan inte vara säkrare Nv är stället för mog och matten kommer nog gå bra :)

Imorgon har jag biologi prov! Och malin kommer snart så ska vi plugga skit mycket har pluggat en stunde efter skolan och sen har jag testat på något annat :) och har en liten bild på de :) Är inte jätte bra men blir juh bättre efter en stund hoppas jag och har beställt alla sminkborstar så det kommer bli lättare när jag har fått som :)

xoxo/julia*

Dagens lista!

då kör vi en dagens lista innan jag går och lägger mig!

Dagens humör:
pigg
Dagens klädsel
: brun tunica från gina tricot på dagen och nu på kvällen vit tröja med tryck och teamsportia mjukisbyxor:)
Dagens frisyr
:
upsatt i en bill
Dagens låt
:
ironic - alice svensson
Dagens maträtt
:
kyckling och potatis sallad
Dagens bästa
:
 top modell
Dagens sämsta
:
 ont i benet
Dagens planer
:
 PLugga, top modell och datan
Dagens väder
:
HALT SOM FAN

xoxo/julia*

homosexuella är helt okey!


I KISSED A BOY

Okej jag har sagt det förut men måste bara ta upp det igen. DET ÄR INGE FEL PÅ HOMOSEXUELLA!

Det är ingen sjukdom som går att bota, det är inge fel som man fick när man föddes. Alla är vi olika och vissa tänder på motsatta könet och andra samma kön.  Det förändrar inte en som person! En kille som är heterosexuell kan lika gärna vara lika bitchig som en gay. En kille som är gay behöver inte alls vara bitchig för att han är intresserad av killar. 
Och jag tycker att det är inget onaturligt man kan inte bestämma över sina känslor. Det är exakt som när en tjej och kille blir kär. man liksom dras till varandra. Sen att lesbisk/bisexuell är helt okey att vara enligt killar och tjejer accepterar det.
MEN VARFÖR INTE KILLAR DÅ?

Blir bara så less acceptera alla är vi olika. Annars hade det varit grymt tråkigt tänk själv alla killar ser exakt likadana och tjejerna med. Vem hade inte varit less då? Det hade då jag


xoxo/julia*

Dagens Babe

Dagens babe förklaring
Dagens babe började sin kariärr i top modell 10 hon är grymt snygg och och har mer former än en annan modell som är pinn smal. Hon älskar sig själv och hon har en underbar utstrålning  och en riktigt fin blond färg på håret! Alla vet vem det är! Whitney Cunningham


xoxo/julia*

PLUGG HJÄLP!


Nervsystemet
nervsystemets centrala delar består av hjärnan & ryggmärgen. hjärnan & ryggmärgen tar upp information från ögon, hud och muskler.hjärnan sorterar den viktigaste infomationen och sedan sändser ut denn till ryggmärgen och ryggmärgen till resten av kroppens delar. 

Några vanligs sjukdomar 

Parkinson
känne tecken= skackningar , stela muskler och svårigheter att röra kroppen. genom en tid så förbättras sjukdomen.det går inte att bota men lindra med medcin.

hjärnskakning
man blir medvetslös några sekunder och kommer inte ihåg vad som har hänt. botning = ligg stilla på golvet och inte ställa sig för snabbt och vila i några dagar.

cp

beror på skador i stora hjärnan. skadorna upstår ofta under foster tiden eller vid födseln. man blir förlamad och mer eller minder rörelsehadikapade och får talrubbningar. dena sjukdom är inte ärflig.

psykoser
det är alvariga störningar som leder till förändringar i personligeten. Ett kännetecken är att personen lever i sin egna värd, det vanligaste psykoser är schizofreni och manisk despresiv sjukdom. psykoser kan även bero på droger t.e.x harsch.


vårat minne
minnet har vi alltid med oss. det du en gång har sett,hört & gjort försviner inte helt utan det lagras i hjärnan. du kan tro att du har glömt en låt men när du hör den igen så mins du den.
rem somn  
rem sömn är när vi drömer det förekommer vanligtvis 5 olika tillfällen varje natt , men det är bara den sista du mins.
att drömma för vårat psyket.

här bildas hormoner  
hypofys
= chef hormonen som styr över alla kötlar
köldkötteln = ämnesomsättningen
biskötteln = kalicum - fosfatjonen till cellen
binjurarna = " cortison" saltbalansen och kolhydrat oms
bukspottkötteln = insulin
äggstock = östrogen
testikel = testosteron

några hormon rubbningar
Tillvxthormon =
om du har för lite tillväxt hormon under barndomen så kommer du bli "dvärg" om du däremot har för mycket under barndomen kommer du att bli en "jätte" alltså extermt lång.

Insulin =
om man har för lite insulin så stannar sockret i blodet och istället förbränss fett i cellerna vilket blir giftga ämnen som kan leda till koma. Detta kallas diabetes och man kan ta sprutor eller tabletter för att få in insulinet i kroppen. 

exempel på inlärd reflex!
basket, bowla, och cykla
exempel på medfödd reflex
blincka och rycka bort handen ifall du bränner dig.

xoxo/julia*

Onsdag

Jippi äntligen god mat på skolan äntligen kort dag och äntligen har vi kommit igång med klass tröjorna.

Idag har jag varit och kolla på omvårdnas pogramet och jag tyckte att det verkade okej för dom som tycker om sånt men det är inte min grej det blir bara klarare för mig att mitt val är lätt det är NV NV NV NV
Det var min första tanke och jag håller mig till den. Annars har dagen varit slapp bild engelska religon med mera.

som sagt god mat. Yes, änligen var det något man kunde äta lite som vara negativ var att såsen smakade korvstråganof med thats life! Och något som också är grymt bra är att vi har kommit igång med tröjorna på riktigt nu. fast de som är dåligt är att ingen kommer överens vilken färg vi ska ha på texten vit eller en annan.

Efter skolan hade jag träning men som sagt jag är lite pluggis av mig men jag vill verkligen fixa ett MVG på provet som är på fredag och jag tror faktiskt att jag kommer göra det också :) tänkte lägga upp ett hjälp inlägg för er som vill lära er lute mera om kroppens singnal system

xoxo/julia*

Dagens outfit!

Den här listan känner ni igen och den kommer ni få se ofta ;)
passar riktigt bra att ha till mina outfit bilder. Nu ska jag hoppa i duschen och sen sova!:)

Dagens humör: Trött och lungn
Dagens klädsel: svarta thights från gina tricot, vita benvärmare från gina tricot , svart tight hög kjol frrån ginatricot och en vit t-shirt från new body.
Dagens frisyr: nersläppt plattat :)
Dagens låt: Womanizer med brittan
Dagens maträtt: nån slags kött men jasmin ris mums och soja MUms
Dagens bästa
:
 Sova med robin en timme :)
Dagens sämsta: ont i huvudet
Dagens planer: PLugga, top modell 
Dagens väder: små kallt!

pusspuss från julia *


 

Dagens HUNK

Den här hunken trodde jag nästan inte skulle bli hunk men tänkte efter och klart som fan att han är hunk!:)

Dagens hunk förklaring
jag känner han riktigt bra. han har lite blond hållet på håret och han brukar vara på spinning ocg body pump med sitt jobb,. Han är en brand man som har jobbat där länge. Han är även min pappa. Så grattis pappa du är dagens HUNK

Knut westman


xoxo/julia*


Jag lever! :)

Idag var det en lång dag på skolan och det var grymt jbbogt tyckte jag för ingen av oss äter ordentligt på skolan nå mera. alla lever på sallad och bröd. Igår när malin skulle skära sin potatis var det ett mask bo i det! Blir bara äklad när jag tänker på det! och iag var det lax som var torr och smaka inget såsen var äklig? VAD HAR NI GJORT?  vi hade jätte god lax och mat innan den hära terminen började jag tror det bli att ta ett till snack med dom som gör maten.

snart ett år sen ;)

Idag, så kom min snygging till mig så pluggade och sen sov vi en stund :) Riktigt skönt! sen blev det middag och sen blev det att prata med bror och syster om mitt tvivel om jag verkligen ska gå naturvetenskap. Med lite tvivel och så är jag tillbacka på linjen igen. Jag ska gå det. Och jag ska klara av matten :) sen belv det att fara till malin där vi pluggade såg top modell och så :) Nu sitter jag här och känner mig nästan dum att jag inte har skrivit blogg. 
 

xoxo/julia*

Filmen är slut och nu väntar sängen.

Oj kolla på klockan tiden bara rinner iväg. Men är ganska nöjd med min lungna kväll. Och filmen var bra också :)

Wild Child heter filmen jag såg idag. Riktigt bra film den är en riktig tjej film och den var riktigt bra också. Grätt någon tår där och där även men sån är jag kan inte hålla mig när det blir sårligt. men men den var grymt bra det.



Tänkte även skriva att jag har värdens underbarste pojkvän! Robin Larsson!<3
Han är den vackraste av dom alla och han hittar alltid såna där fina textrader från låtar och så skriver han dem åt mig!
Kolla det här skrev han innan han logga ut på msn och jag såg filmen


Robin säger:

Du finns i varje andetag i varje steg! som om himlen bär på en evighet!


Jag älskar dig oerhört mycket min söta pojk!


xoxo/julia*


Dagens Lista

Ikväll var det inget bra på tv. vilket var tråkigt det ända bra var csi men orkar inte se de. funderar på att se en film som heter wild child alla säger att den är grymt bra och då vill man ju så klart se om det är sant. så ska sitta framför datan med varmchoklad och maka och se den ivläll är det planerat hoppas det blir så också. I

morgon har vi SO.. i typ 80 min kommer bli tungt tror jag, sen är dagen ganska snabb tror ja en massa språk och slöjd och sånt :) kul. tänkte att jag lägger up en snygg bild på den parfym jag har på mig idag och ingen oyfitbild för jag är nämligen lodis idag.  


Dagens humör: Glad
Dagens klädsel: kalixbasket mjukisbyxorna, svart t-shirt från gina tricot, en svart team sportia mjukiströja.
Dagens frisyr: uppsta i en tofs och nersläppt lugg.
Dagens låt: Heavens On Fire - kiss
Dagens maträtt: plat
Dagens bästa: kyssa robin på skolan:)
Dagens sämsta: Skola
Dagens planer: Lungn film kväll :)
Dagens väder: halt

bilden har jag tagit;) xoxo/julia*

Mörkchoklad är MUMS!

Just nu sitter jag och har ett roligt snack med petra baby<3 fattar knappt vad hon snackar om för jag är lite lost ibland som hon säger. Vi är ganska överens att en viss person håller på att förändras men jaa vi måste diskutera lite mera uti den saken:)  

Mörk cholkad är inte bara gott utan också nyttigt!
mörk cholkad ökar sexlusten, mörk choklad är bra för blodtrycket , mörk choklad är bra för hyn och bar för dom som är trötta. Alltså borde det vara riktigt bra att göra som jag gjorde nyss ät en bit av en 70% choklad kaka. nån gång då och då:) MUMS


xoxo/julia





Britney Spears!!

som ni kanske ser så är det Brittan som är dagens babe. Men kommer även en förklaring varför just hon är det idag!:)

Dagens babe förklaring
den här tjejen slog igenom med låten Baby One More Time. och sen gick allt bara upp och upp för henne alla älskade henne hon var grymt snygg och grymt bra. sen efter några år kommer singeln I'm A Slave 4 U även den lika bra!
under 2003 så kysste madonna henne på ett uppträdande  och alla blev galna. 2005 så berättade hon åt värden att hon var gravid. under samma år började hon sälja sina parfymer och dom säljer som smör. och 2006 så var hon gravid igen.2007 rakade hon av sig allt sitt hår och alla vill skriva om henne. Och det gick bara neråt för henne men hon tog sig i kragen och började med en come back och låten Piece Of Me älskade alla. Och nu är hon på väg uppåt igen! :)


xoxo/julia*

Måndag!

Hejhej, Nu är jag hemma igen. Jobbig skol dag idag eller ändå inte så hemst jobbig men lång var den.
Började med idrott Handboll  Ganska svårt men det funkade till slut. Sen svammel och sen musik och då fick man veta att vi 9or ska göra en konsär kul! sen blev det matte, och biologi PROV på fredag. Och på torsdag ska vi fara och kolla på NV:)

Nu är det måndag härligt med en lungn kväll ooch ingen träning idag utan på tisdag isället. Jag ska betsälla tid att klippa mig jag riktigt känner att det behövs. Och robin var och klipte sig idag.  Undra hur det ser ut blir spännande att träffa han imorgon :) vill även köpa lösögonfransar från make up store. kanske blir nån gång man är i luleå.

vad tycker ni ska jag klippa det så här igen?

xoxo/julia*

Dagens Hunk

Nu kommer det alla har längtat efter Dagens HUNK yeees!

Dagens hunk förklaring
den här killen ska fylla 20 år den första maj. Och han kommer ifrån Virginia och han är grymt stor i musik värden. Några tittlar på hans singlar är Run It, Wall to Wall, Kiss Kiss, With You och No Air. Och själv älskar jag alla hans låtar. Skit sköna! han ska även spela huvud rollen i filmen Phenom som släpps i år nån gång. Alla vet vem jag snackar om det är så klart Chris Brown



xoxo/julia*


Så här ser jag ut nu!

Så här ser min outfit ut nu hade en annan när jag var på ledar skolan men nu ser den ut så hära :)


svarta strumpbyxor från ellos
röd blommig tunica som jag har gjort själv
svart kjol under tunican från inga tricot
röd vit palestnasjal som min mamma hade när hon var ung

xoxo/julia*

Söndag - ledarskola och ryggont

hejhej, Igår såg jag äntligen twilight! skit bra film jag och malin grät hela tiden! eller iallafall när det var sorligt. Men malin var inte sånn förut tror jag smittar av mig Mohaha 

Jap, det var ledarskola idag och jag vaknade kl 8.00 sen till ängla gården där alla var trötta och sen gudtjänst lunch film och slut. Ganska lungt idag och det var skönt måste jag säga det  ända som är dåligt är att min nacke gör så ont! för några dagar sen så kunnde jag inte kolla bakåt men nu kan jag kolla å höger men inte ått väntsre och de är dåligt!

Så jag vill verkligen ha massage just nu!

Som sagt en lung söndag. Snart ska jag äta middag och sen fara till malin en sväng och se vad hon har för sig .

xoxo/julia*

Dagens Babe

Ja nu var det dags för dagens babe igen jippi!:) Eller vad säger ni?

Dagens babe förklaring
Det här är en söt tjej som går i nian på manhemskolan. Känner inte henne så himmla bra, men hon är grymt trevlig och jätte söt! Älskre hennes outfit på denna bild. och hon har grymt fina ögonbryn
så jag säger grattis till Anneli Krook du är dagens babe.

xoxo/julia*

Alla bloggare har rätt att vara stolt över sin blogg!

hejhej, Tänkte bara säga vad jag tycker om en sak.

När man är en bloggare så vill man ha något att säga eller bara skriva om sin vardag eller bara skriva om vad som tänker eller bara skriva av sig lite gran. När man har en blogg är det alltid kul att det finns folk som läser den och kometerar och så. Det finns hur mycket som helst att blogga om. Musik, böker, sex, mode, fotogarfier och personliga bloggar.

Att ha blogg är ju som sagt den nya tränden men jag tycker själv att det är ingen tävlig om vem som är bäst och vem som har snyggaste disignen eller vem som känner mest. En del ser att det är så men det gör inte jag. Så klart respekterar jag vissa som vill vara bäst vill bli lika stor som blondin bella och kenza.

Men en blogg en en personlig sak man skriver med egna ord och man gör en disigne själv. Alla som är bloggare har rätt att känna sig stolt över sin blogg. bara för att nån har bloggat längre än en annan så betyder det inte att den är bättre. man kanske har just kommit igång.

Det var mina tankar iallafall ni kanske har olika men men thats life
xoxo/julia*

Ska man vara nyttig så ska man!

Jag och malin har börjat med något nytt på lördagar eller iallafall nån lördag då och då :) att vara så nyttiga att vi ska äta frukt. Malin har en melon och jag har en annanas då Gott! det var inte fören för föra helgen jag kom på att annars var så gott!:)


FRUKT är gott ! Så ät mer frukt!

Ikväll ska jag och malin ta det lungt framför tv och bara umgås! trevligt trevligt. 
xoxo/julia*

outfit

Så här min outfit för att kolla på basket!:)


svarta leggings från HM
höga strumpor från cubus
kort grå kjol från gina tricot
tröja med cirklar på från chilli
Vit bolero från JC
svart mössa från stadium

xoxo/julia*

Basket match damerna.

Idag har jag varit och handla med jenny sen har vi gjort choklad bollar och sen har vi sett handboll och snart så börjar damernas basket match hon jag ska se:) kul kul :) jag laddar upp inlägg när jag kommer hem. Men som sagt ska se min tränare spela :) xoxo\julia*

gårdagens hunk

Igår var jag lite off för jag vart med robin och vi mös och vi skulle se twilhigt men han somnade efter 10 min så jag stängde av filmen vid 45 min fan va spännade de var! har drömt om slutet! :) Haha.. Men tänkte bjuda på gårdagens hunk och sen dagens babe!:)

Gårdagens hunk förklaring
han är en grym skådespelare som har gjort bland annat spelat cedric i harry potter och många tjejer grät när cedric dog i den filmen. han har huvud rollen i twilhigt och 2008 blev det  klart att han ska spela med zac efron och johnny depp i den nya Pirates of the Carribean-filmen. Alltså syns han på många stor filmer och hans karriär bara stiger! You go boy
och det är så klart Robert Pattinson
 

xoxo/julia*

Hemma IGEN

hejhej, nu har jag varit på Basket träning SKIT KUL , fast jag var lite borta. Hahaha ;)
Nu har robin kommit och vi hade nyss skit kul. Bara pb och malin som får veta vad! Hemligt uppdrag vet ni!:)
I kväll ska jag och robin se en film som jag har velat se jätte länge men har väntat för att se den med älsklingen min,
och vi ska även se blondin bella tävla i lets danse. KUL Även äte lite godis och sen bara ta det lungt och svammla på som vanligt ;)

Tänkte lägga upp en dagens lista nu också :) Har börjat digga den där listan så den får vara med ett bra tag :)
har ju lagt upp dagens outfit så tänkte att jag laddar up en gammal bild :)

Dagens humör: Glad och irriterad
Dagens klädsel: grå tunica från gina tricot och svarta thigts från HM och svarta overkne från Gina tricot.
Dagens frisyr: plattat rakt hår och uppsatt lugg.
Dagens låt: I Need A Hero - bonnie tyler
Dagens maträtt: fläskfilé med potatis
Dagens bästa: Att älskingen sover här
Dagens sämsta: tappa mitt älskade halsband:(
Dagens planer: Tv, film , godis och mysa med älskling :)
Dagens väder: lite halv kallt ;)



xoxo/julia*

Fredag, Oyeaah!

hejhej, Nu har jag gjort några av punkterna iallafall och allt gick bra hade 9.5 på matte diagnosen vilken var lika mycket som danne i våran klass och de gillar vi!:) Min första tyska lekton i mitt liv på en fredag gick skit lätt vi skulle bara göra ett korsord! och sen sluta ;) LÄTT!
Och snart ska jag på basket träning för det var visst inte idag jag skulle ht sprutan för mamma byte tid till måndag så :)
Är så himmla glad att jag har hittat kamera sladden då kan jag fota hur mycket som helst!:)

Efter skolan for jag, Malin och Robin ner på stan trevligt värre:)


xoxo/julia*

 

God morgon sverige! :)

Idag känner jag riktigt hur mitt blogg humör bara ökar fast jag har jvöligt mycket att göra! men ska försöka så fort jag får chansen att göra det.

Dagens saker att göra 

  • snacka med Hannas Pappa
  • fara till skolan ha tyska och sen matte diagnos
  • fara till sjukhuset ta en spruta
  • hem
  • kanske basket träning ifall inte sprutan och det krockar
  • middag
  • Sen kommer älskling! <3

Idag ser jag ut så hära!



Grå tunica från gina tricot
svarta thigts från HM
over knee från HM
Och en vanlig sminkning..


så stolt jag är vaknade kl 7.00 tog lite sovmorgon vettni!
Hör av mig snart ha en bra dag på skolan!:) Pusspuss/julia*


Så här ser jag ut idag

Idsag vaknade jag kl halv 7 tycker jag har varit ganska duktig tyckter jag för annar  brukara det vara kvart över 7 ;) Och Idag hittade jag kamera sladden! Jippi mig!:) Så han knäppa en bild i morse men hann inte lägga upp den.
Men nu ska jag göra det! Haha JIPPI!:)  Lägger även upp en lista för jag har börjat gilla det ;)





Dagens humör
: Trött som fan
Dagens klädsel: Ljusa jeans från bikbok, vitt linne från vero moda , rosa kofta från HM och ett halsband från malin.
Dagens frisyr: Uppsatt i en hög bulle ner slppt lugg.
Dagens låt: GIVE IT UP TO ME - Sean Paul ft. Keyshia cole
Dagens maträtt: kyckling och ris :)
Dagens bästa: Umgås med robin och hitta kamaera sladden!
Dagens sämsta: ONT I RYGGEN! & SKOLMATEN!
Dagens planer: Matte, och sova!
Dagens väder: varmt och snö!:)

xoxo/julia*


Dagens Babe

Ojoj har verkligen längtat efter att göra den här dagens babe och här kommer den!:)

Dagens babe förklaring
Det här är en tjej som jag har kännt ett bra tag. Vi har gjort en massa skohj tillsammans spelat basket och åkt snowboard och sen har vi varit till piteå tsm. och ja helt enkelt en massa kul. Hon är lika gammal som mig alltså en 93a. just nu har hon inte den här hårfärgan utan en röd som är grymt fin på henne! Passar henne perkeft! Hon är grymt bra på att sminka och grmyt bra på att sy kläder :) Det här är min gumma! Grattis Madelene<3



xoxo/julia*

Skolmaten..

Skolmaten, som ingen gillar. De kan dom flesta hålla med om. Och vad är de hära med en ny meny. Jag tyckte själv att det lät jätte spännande när jag prata med dom som gör maten. Men dock trodde jag inte att de skulle vara så konstig mat! Vi ber om vanlig hosmanskost. Och istället for vi några konstiga biffar med nån äklig sås. Och idag currykorvs sopa. Korv och curry passar inte ihop. Sen har dom typ tagit bort all husmanskost. Det vi ville ha mer av. Dom flesta lever på sallad och vatten. Xoxo\julia*

Matte!

Hej Hej, blir en mobil inlägg igen. Är nämligen hemma hos malin igen och hon har ingen data. Vi håller på att plugga förfult! Vi har matte diagnos imorgon. Fast de är inte något prov men de är väl kul att klara det. Idag så var det min första tyska lektion. Hemskt, Jag och johannes ska gå tillsammans med innanbäckare och ha fyra lektioner per vecka och alltid de sena passet.. Och jag är väl inte allt för glad att byta lärare mitt i terminen speciellt när det är sista.. Men thats life. xoxo\julia*

blev inte så mycket bloggande idag!

Men som sagt första dagen och allt går lite segt då :) Imorgon ska jag plugga matte! Jobbigt men det är ju ändå lite små kul :) Kanske robin kommer hit också så vi pluggar tsm ett tag men men:) Tänkte lägga upp en dagens!:)

Dagens humör: Trött
Dagens klädsel: svarta strumpbyxor och en vitt line och pappas stora mjukiströja som går nerdan för röven på mig :)
Dagens frisyr: plattat rakt hår med upssta lugg i ett rött diadem :)
Dagens låt: kärleksen tunga
Dagens maträtt: Malin gröt!
Dagens bästa: se OTH 
Dagens sämsta: 20 minus! 
Dagens planer: Vara med malin och sen se grammis galan ;)
Dagens väder: kallt som fan!





xoxo/julia*

Dagens HUNK!

ja då kör vi en dagens hunk!

dagens hunk förklaring
han står mig väldigt nära så nära så att vi är släkt han bor i umeås komun och och går första året på IT :) Han är singel s passa på tjejer ;) det är så klart min snygg kusin jag snackar om Grattis, Hampus Lenman!


xoxo/julia*


Hejhej

Nu kom jag hem från skolan. och jag måsta bara säga att alla lärare värkade lite griniga idag. kanske för att dom tyvkte det var jobbigt att börja just en måndag. Men men.. Jag är så himmla stolt just nu! Jag vaknade kl 6.00 och hann duscha på morgonen och blåsa håret och fixa till mig. SKIT skönt att vakna och vara pigg någon gång!:)

Idag hade jag plattat hår med uppsattlugg och en brun tunica från gina tricot och ett vitt bälte från lindex. ett par svarta thigts från HM och skor från skopunkten :) Skit mysig outfit. Har tyvärr inte hittat kabeln än så kan inte lägga upp min outfit bild ! Men leta som en galning!:)

Det blir tyärr ingen träning för mig idag för vi har fys och jag kan kanppt böja bak huvudet. för då får jag ont i hela ryggen, Måste kolla up det dära. Så ska fara iväg till MALIN. Kul att bara umgås och sånt :)  Vi tänker äta grött alin har nämligen blivit beroende av det :) Haha!:) Idag är det top modell tror jag så det blir att se de :)


är man snygg så är man
xoxo/julia*

God natt

Ja, nu har jag kommit hem från malin. Måste säga att jag och annie gjorde ett grymt snyggt arbete! Het belv riktigt coolt! Vi såg det här pogramet ni vet när olika friösrer tävlar mot varandra. Skit kul att se på så vi mös alltså framför tv ännu en kväll:)
lägger upp en gammal mys bild när jag och annie var och såg alex och dom spela

Imorgon blir det skolan och första lektionen är matte och jag blir irriterad ifall vi har diagnos första lektionen i år :S
Då kan dagen bli tung. Efter skolan har jag träning och på senaste tiden har jag haft lite ont i ryggen sen jag var och blowla hoppas det går över till imorgon för vi har fys! Fatta jobbigt men riktigt skönt!

Imorgon funderar jag på att ha plattat hår och en grön lång tubklänning eller en annan tunica :) får testa lite mera sen ;) Men tänkte säga godnatt till alla och tack för alla kometarer!:)

xoxo/julia*

Ville bara säga ;)

Nu ska jag börja dra mig mot malins hus igen;) ska nämligen färga hennes hår med annie :) och det kommer bli super kul!

Ville bara säga att min pojkväns mamam fyller år idag också GRATTIS till henne!
Svarar på era kometarer när jag kommer hem. men först! Ska jag äta upp min lusse bulle mamma kom med MUMS!

jag i röd bikini längst ut och anton efetr mig! fan av sur jag blev på han ;)
pusspuss/julia*

Så är ser jag ut idag!

Ja tyvärr som sat sladden är borta men de blev en cambild inte när jag står för det var svårt att knäppa men men :) hittar väll sladden snart :) tills dess får ni se det så Hära;)

Dagens humör: Irriterad på tt sladden är borta men ändå glad.
Dagens klädsel: Grå tunica med färglada ränder från cubus och svarta thigts från Hm med rändig strympor till och ett sliver halsband men den fjäril och nån slags diamant på.
Dagens frisyr: två flättor med utsläppt lugg.
Dagens låt: next plane home - daniel powter
Dagens maträtt: Mammas hamburgare med pommes
Dagens bästa: Läsa alla era komentarer
Dagens sämsta: Sladden borta FAN!
Dagens planer: Ska till malin och färga hennes hår:)
Dagens väder: Mörk och kallt

xoxo/julia*

Neeej!:(

fan
jag som ville lägga up lite bilder från våran kamera på bloggen så är sladden borta!  Så jsut nu lettar både jag och pappa efter den som galningar ;) Mohaha.  VAR KAN DEN VARA?

kolla va söt kärring det är i bakgrunden :)

så jag får nöja mig med gammla bilder eller med cam bilder. jag är så hungrig just nu och mamma ska göra någon mat åt mig haha ;) elller nå ;) Iadg blir det en mysig hemma kväll framför tv :)
xoxo/julia*

Dagens Babe

Hejhej, Nu har jag äntligen gjort en kategori till Dagens Babe och Dagens Hunk! :) Vilket jag är stolt över:)

dagens babe förklaring
hon är en tjej som går i nian. Hon blir bara större och större i blogg värden. Nästan alla som har blogg vet vem det är jag snackar om. Hon har varit stockolms "värsta" fjortis enligt några men nu för tiden är hon mer en mode medveten tjej som kommer långt på att blogga. hennes bästa kompis heter jessica. Jap ni vet vem jag snackar om Michelle Wiström
Grattis Michelle wiström!


xoxo/julia*

God morgon alla där ute!

Nu är det sista dagen på lovet. Och ja vad ska man hitta på ;) Tog ut min sista sov morgon vilket var ganska skönt till jag vaknade för det var typ 40 gradder i mitt rum så de var jävligt varmt. Märkte sen att jag ver ensam hemma. Mamma och pappa har nog farit till mormor. Så det blev en god frukost med flingor och fil och jucie.

Tänkte även berätta om min dröm. den var riktigt äklig!
Jag hade något på foten som en katt gillade och det var ju ganska lungt när jag hade en katt vid fötterna och sen så kommer en spindel i hög fart mot mig och börjar klättra på mina ben. Och den  var inte precis liten. Den var stor svart och hårig! Urrssschh!


xoxo/julia*

natten börjar rulla in:)

På onsdag börjar skolan och då blir det att plugga gjärnet och sen söka in till alla gymnasien. Mina val kommer att vara:

1.Naturvetenskap
2.Omvårdnaspogramet
3. vet inte men tror jag kommer in på mitt första så det är lungt ;)

Jag byter tyska fröken till nån kanske är det dirk som alla älskar eller så är det någon annan som jag knappt vet vem det är men det går nog bra hur som helst:) tänkte lägga upp  en liten lista ;)

Dagens humör: Glad och flummig
Dagens klädsel: rosa tunica från gina tricot. svarta tights från ellos, vit stickad bollero från JC och svarta overkne från gina tricot
Dagens frisyr: utsläppt platta hår med uppsat lug i diadem
Dagens låt: Tattoo
Dagens maträtt: kyckling och ris
Dagens bästa: vackna upp i robins armar! :) <3
Dagens sämsta: Dansmatta funkade inte :(
Dagens planer: Det var att umgås med alex eller malin och det blev malin :)
Dagens väder: varmt men de känns kallare..

xoxo/julia*

Min första mobilBlogg

Hej Hej. Just nu sitter jag hemma hos malin vi har varit med elle ett tag och sen så har vi ätit varma mackor MUMS! :) jag ska hem om typ snart och då ska jag skriva mer sen. Fan va jag har bloggat idag :) de är ju lov så då får man passa på:) saknar dig redan robin <3 xoxo/julia

Då kör vi en Dagens HUNK!

Det var ett tag sen men hallå har haft lov och varit lite lat men nu kommer de igån igen! lite då och då:) Då var det dags med dagens HUNK ! så att alla tjejer kan få nogot att dregla över. Och idag har jag tänkt att nån speciell ska få vara dagens hunk.

dagens hunk förklaring
Han är ett riktigt ögon godis han är en modell och ahn har arbetat med D&G, Armarni, Van Heusen & Esprit. Alla vill ha han som modell och det förstår man.han har grymt cool still och han har några riktigt heta tatueringar
han har blå ögon och ljusbrunt hår . Om ni inte redan har listat ut det är det så klart Nicholas Lemons



xoxo/julia*

Because Of You, ohhhhohhh ;)

heejheeej igen ;) Ja de blöev inge dans matta förstår mig inte på den. Den kanske har slut batteri eller nå. Kommer inte till dansen :( ganska irriterande men men. Ikväll vet jag inte va som händer funderar på att överaska mamma och pappa med kyckling och ris men dom kommer typ ha planerat något annat men men.. Ikväll blir det kanske att fara till alex har inte umgåts med han på länge inte något på lovet bara träffat han en gång. eller så blir det att fara till Malin. Snacka om det vanlinga hår, plattångar, mode, pengar, blogg och foto och så vidare ni vet vanliga tjej saker.

Robin tyckte om mitt hår iallafall det är ganska fint :) lite konstig färg bara men men. Det går! Jävligt bra resultat från att färga från sames brun för den en ganska mörk. så jag och malin får väl fixa till det nån annan vecka. Hihi:) Vi är som lite små galna ibland. Men ska jag vara ärlig så är Blond mer mig. Brunt är snyggt som fan. Men blon är mitt riktiga jag.

xoxo/julia

Sanningen Om mig!

Berätta 12 sanningar om dig själv .
(om du sedan inte antar utmaningen kommer otur att följa dej resten av året...)


1. Jag hatar när folk säger att bögar är onormala, eller att dom har något fel.

2. jag gillar inte att ha jeans, men har kring 6 par.

3. När jag var liten ville jag bli isprinsessa men kan inte stå på skridskor.  
 
4. Jag är klantig. Spiller och tappar en massa saker.

5. Jag kollar mig alltid i spegeln om jag går för bi den.  

6. Jag är ganska galen av mig. Om jag får för mig att gör nå galet så ballar jag inte ut.  

7. Jag suger i fotboll.

8. Jag är jätte bra på att ge massage

9. Jag kan inte sova om inte dörren är stängd, de känns som om någon kollar på mig då ;)

10. Jag har fått en telefonräkning på 3 tusen på min mobil.

11. Jag Älskar Robin mest av allt på denna jord! Han är bäst!

12. Jag älskar att köpa underkläder speciellt när dom är lite galna och snygga!



en bild på mig i sjuan ;) Mohahahah
xoxo/julia

hemma SPA

Här kommer jag med några tips om hemma gjorda ansikmasker som är värt att prova. Det är ju alltid skönt att skämma bort sig sjävl så här innan skolan börja. Och man behöver inte allt för mycket men här kommer dom.

Ansiktsmask med banan mot torr hy
du behöver:
en banan
havergryn
honung
vatten

Mosa en banan. Bland i 4 matskedar smulade havregryn och 2 matskedar honung. Tillsätt eventuellt lite vatten för bättre konsisitens.

Ansiktspeeling
du behöver:
socker
vatten
honung

Låt 2 msk socker ligga i vatten en stund för att göra sockerkristallerna mindre och rundare. Häll av vattnet. Blanda ner 1 msk honung . Börja peela!

Ansiktsmask mot förstorade porer
du behöver
honung
äggvita
citron

Blanda honung, äggvita och citron. Smörj in ansiktet och låt stelna. Skölj med ljummet vatten.

det var några förslag på ansiksmasker och peeling! det är bara för skönt att får ett mjukt aniskte!
xoxo/julia*


Måndag, och lovet börjar ta slut!

hejsan,
Igår färgade jag mitt hår igen. Ser lite bättre ut än igår iallafall nån slags blond färg. och sen
 var jag hemma hos min sötnos och bastade och hade spa kväll och hade jätte trevligt. Sen såg vi en film i hans boda och den var jätt flummig. sluta med att båda dog. och sen sov vi mysigt att vackna upp i hans armar i morse:)

så här  såg jag ut i början av 8an!

Mhhm, vad ska man göra idag då?;) Kanske höra ifall malin ska komma över en stund och dansa dansmatta.?
Hittade nämligen min gamla sen jag var.. Kanske 10 år. Så de kan bli ganska kul! Annars har jag ingen anning vad som händer hör av er om ni vill hitta på något ;)

xoxo/julia*

2008 krönika

Januari:
- Jennys 18års fest
- klippte mitt långa hår till kort
- blev tsm med ett äkel:S

Februari:
- Jag fyllde 15 år
- hade extremt kul med alla på min fest
- shoppade
- körde skoter
- såg film med en massa

Mars:
- Elle fyller år
- Jag och malin är med om en skoter olycka
- färgar mitt hår från brunt till blont
- Lär ut min low dans som alla på hela skolan har sett
April:
- Malin fyller år även syster
- Jag far till tunisien
- blev brun och mitt hår blektes av solen
- åt godmat och en mass araber stötte på mig
- Valborg hemma hos malin och sedan backen och sen nån annan stanns skit kul Tack för den varma motagningen ;)

Maj:
- Kalix citey festival, Karuseller och en massa kul hemma hos madde!
- Shoppa los i luleå med madde, elle, evelina, malin och en massa mera
- startade den här bloggen.
- Hade almänt kul med alla i klassen och kompisarna

Juni:
- Första konffa lägret
- slut mellan mig och det dära äklet.
- Hade grymt kul med alla kompisrar
- skolavsltning + kvällen tack för en undera kväll!
- Andra konffaläfret
- började flörta med robin<3
- tyg konffan

Juli:
- 1 juli bio med malin elle madde och annie
- 2 Juli bio med robin, den dagen blev vi även tsm! <3 våran först puss! <3
- Bada med alla i småbåts hamnen
- Piteå med madde där vi träffade några små pojkar och nån äldre som madde blev intresserad av.
- sov hos robin för första gången:)
- piteå med robin såg BWO
- var och tältade med madde , elle , evelina:)
- var i kalmar
Agusti:
- färgarde mitt blond hår till chokladbrunt
- skolan börjar
- Plugg plugg plugg
- shopping

September
-
färga mitt chokladbruna hår till röd brun.
- Middag hemma hos mig med girlsen, tack för en underbar kväll!
- fällde ett träd för fösta gången i mitt liv på naturbruksdagen!
- fick mitt första MVG i no ämnena

Oktober:
- BASKET BASKET!
- Shopping i luleå
- HSM 3 bio med robin och Annie
- prao på kiloppraktiken.
- evelinas födesledag <3 tack för kvällen ;)

November:
- jobbigt i skolan
- halloween <3
- Mycket svammel fick mitt andra `MVG i no ämnena
- sålde 151 salmikorvar , MOhahaha
-
mobil stulen

December:
- mycket i skolan
- fick MVg i alla no ämnen fick veta mina betyg
- Asvslutning
- Shoppa som fan
- Jul<3
- ett ballt nyår :D <3

xoxo/julia*


 


Söndag

Lite sur jag blev i morse jag och malin råkades sova till halv tre och mina föreldarar hade inte väkt oss . Men det var grymt skönt att sov ut för en gångs skull!::) Snart ska jag ätakkyckling och ris vok sen ska vi ner på stan och min inhandlings lista är :)

  •  skrubb
  • ansiksmask
  • hårinkpakning
  • Hårfärg

men det är ju bara normala saker om man ska ha en spa kväll :) Med bastu och ljus och skrubb och ansiksamask och en ansiks skrubb från Make up store och det bästa livet har att erbjuda;) Hoppas även på lite massage;) Av min sötnos:)


snart ska jag alltså färga håret igen hoppas de blir bra nu. Malin, Min egna lilla frisör. Har ont i huvudet så det kanske blir mamma som får fixa men fan om det blir fult. Hahah ;)

xoxo/juilia

Keeps Gettin' Better

Choklad , godis och en massa flott! Min kusin har godis löffte och jag tror fan han kommer klara av det!
Godis tror jag att jag skulle klara av men han kör med Inge läsk inge chips inge godis inge glass inge marssmeloos inge med nå mycket socker så han kommer alltså leva på frukt och loka! Jävligt bra ide ändå men Han gör det inte för nå han får alltså inge för hans godis löfte;) Ojoj ska man också försöka va nyttig jag och malin ska iallfall börja dansa dans matta som fan!!:) Bra mottsion ;) Haha!



http://se.youtube.com/watch?v=96DxHtB8kSw

Xoxo/julia

Lördah

Ahh blev inge blogg skrivade igår heller Mhmmm .. men de var för att det var Hampus sista dag hemma hos oss. så det var därför och för att de var sista dagen skulle vi göra något  kul
 
så jag, Hampus, Robin och Sanne. Och hampus vann och robin halkade hela tiden på banan, Hahaha! Och hampus fällde både mig och sanne. TACK FÖR DEN!  men de är ganska lungt för jag kom tvåa. Men inegn av oss hade direkt höga poäng. Haha! sen for vi och köpte annanas och melon och skar i fyrkanter och såg en film på trean. och då kom även malin. Jippi! Vi hade skit kul. Och Malin passa skit bra i page!

Idag
vacknade upp i älsklingens armar SKIT MYSIGT! :) och sen åt vi och sen skulle robin helt plötsligt till happis så han for och jag och hampus stada till lite i mitt rum och sen så körde vi han till bussen och sa hejdå. Sen for jag med malin på stan och vi hade allmänt trevligt och fick någon idé att färga mitt hår Och just nu gott folk är det gult Hahaa!;)
Vilket inte är speciellt snyggt men jag ska färga om det på måndag eller tisdag :)

Brun v.s GULT!;)

 


dock i vart vitt för Ojoj vågar inte visa hur hett mitt hår är just nu ;)

Nu är det nytt år ;)

Har inte skrivit sen måndag men har umgåts med min kära kusin fullt upp hela dagarna :D
men kan ändå skriva vad vi har haft för oss för något skoj ;)

Måndag
Då var jag på stan med malin:) gjorde en massa färga mina ögonbryn och en massa men de syns inte så. Och sen så efter jag hade städat och så hämtade vi hampus och annie och så hyrde vi Dumpad och såg den as konstig film! Hahah! och så byte jag och annie julklappar jag fick en shampoo serie typ och ett par örhängen! Fan va glad jag blev! TACK ANNIE! Jag gav en massa fint åt annie med men kommer inte ihåg vad Hahahah!:) sen skulle jag och hampus sova men vi pratade typ hela natten så.

Tisdag
Dagen börjar med att jag ska få liv i hampus, det är fan inte lätt! Sen for vi på stan och svammlade en massa. Sen kom vi hem och sen så for jag och hampus med jenny och linnea till haparanda på öb och kolla på ballonger;) Hahaha. sen for vi hem och år korv sen kom malin och annie och så drack vi te och svamlade och åt hampus godis Hahah! sen så stannade malin på kvällen och vi svammla ännu mer sen så gick jag och hampus in på mitt rum och spela tetris tunering vi la oss kanske inte först 4 ;) Haha sen skrämde han upp oss och börja svammla;)

Onsdag. Nyår!!!
Dagen börjar med att Älsklingen kommer hem till mig typ 13.00 och sen så fick jag upp hampus så gick vi och åt sen for vi på stan fan va det blåste! sen så träffa vi jozi och sen så blev det att fara hem och städa börja fixa sig och sen vänta in sanne :) När sanne hade kommit började vi med maten! Kyckling och Ris och curry sås MUMS!! Sen så sog vi running scerd typ eller nå för tredie gången ;) sen satt vi och spel kort och svammla och dansade sen drog vi ut till backen och träffade Nattis och Emelie. Sen så såg vi raketerna och så ;) for vi hem till mig. Och sov! KUL ! Och jag och sanne är fan bäst på att dansa och göra stjärn gurkor

Torsdag
Vacknad upp i robins armar mysigt! sen så for han vid typ 13.00 och jag och hampus sov till 15.00 sen så gick vi och åt sen svamla vi med hampus godisar Hahah jag gjorde en gubbe och Hampus gjorde ett M och ett H och sen nån cool grej!  sen så åt vi fläskfile och potatisgrätatäng och sallad MUMs  sen kom malin och åt vi lite mer och svammlade med allt mörjligt haha! Och sen så fick hampus och malin  för sig att vi skulle ut. Så först gick vi till annie och hon var inte hemma sen nästan till johannes men han ville inte släppa in oss! TACK FÖR DEN sen for vi till draggen sen till PB stanna kanske i en halv timma och sen så for vi hem gick från näsbyn till djupstjärn på 40 min slå de ni i typ 20 minus! MOhahah!:)

Nu bjuder på lite bilder från 2008 ;) Haha Skit sköna och skit roliga stunder under året!
Alla mina vänner har gjort mitt år BÄST! <3 Jag älskar er alla som har stöttat mig i alla svåra stunder och alla trevliga.

Nu ska jag och hampus snart gå och lägga oss han snackar i tel ;)
Xoxo/julia

RSS 2.0