28/2

Detta händer ju bara inte! Nv klassen slutade tidigt för en gång skull:) Klockan halv 12 så jag och helena och Hanna bestämde oss för att ta en promenad ner på stan. Där hanna köpte en present åt sin boyboy ;) och jag köpte ett thomas sabo halsband med vingar för present kortet jag fick av mamma och pappa :)
Sen var vi även och fikade.

När vi kom hem så beställde jag och hanna lite kläder till helgen :) Hanna beställde en söt rosa blus och jag de dära byxorna jag har bloggat om. Hoppas de passar för de skulle sitta bra när vi ska och bowla på lördag och sen B4 :)

Nu ska jag skicka in engelska "uppstatsen"


27/2

Gårdagen spenderades med Robin, Malin och Madde hos robin. Där robin bjöd på middag och sedan spelade vi och pratade en hel del :) Det var riktigt kul och vi var väl hemma vid 11 tiden :) Idag ska vi spela match mot bergviken! i sph klockan halv 2. Sedan är det middag med mormor som gäller men även en del plugg. Är så sjukt mycket som ska göras nu innan lovet. Vet inte vad jag ska priotera först.. Hmm. :) Får fundera ut de! :)


En sjukt gammal bild :D ganska frän ändå! ;)

26/2

Idag har vårat lag spelat match mot dundret. Det gick inte så bra för min del, men vi vann i alla fall:) Stort imorgon är det en ny match mot de som leder serien. Kommer bli kul att spela och hoppas att de går bättre för min del då. Och jag måste bara nämna att Mark(maria) satt 5 treor på rad! :D macke var alltså på top(maria alltså). Och de var en ganska så snygg domare också ;)

Ikväll ska jag och Malin fara till robin där han ska bjuda oss på middag så just nu håller jag på att fixa mig. så här ser jag ut ikväll. :)


Bea och sosso 18 år :)











Gårdagens outfit

Igår firade vi Bea och sofia :)och så här såg jag ut :)


Klänning - HM
Bälte - lindex

Min dag i bilder! :)

Idag har det varit innebandy turnering. Fy fan va kul! :D Men ajaj va ont jag har! vi kom 9 av 20 lag :D sen basket träning.
Nu ska jag fixa mig inför middagen ikväll som bea och sosso fixar :) Mysigt med 18 årsfirande :) 





We gonna get you!




24/2 -Outfit




Jeansleggings - Ginatricot
Linne - HM
kofta - vila
Klocka - Ur&pen

Så sjukt härlig bild!


Vill ha sommar nu!

Outfit för dagen..




Tröja - Ginatricot
Halsduk - HM

23/2

Skönt att sluta tidigt för en gångs skull. Idag har jag hunnit med en hel del. Haft engelska, haft idrott där evelina och erika höll i våran innebandy lektion. De var riktigt duktiga och de var svin kul! Jag gjorde till och med mål (Y) sedan hade vi även vårat första möte med våran handledare om vårat projektarbete. Vilket är kul att vi ska komma igång med det. Sen har jag haft lunch och kemi.

Vi fick även veta vilka lag vi kommer möta.. Och vilka tror ni? Om inte TE3 asså vi möter dem i allt. Det är typ krig mellan våra klasser. Mohaha! :D Kommer bli kul att Kötta på innebandyn! Passa er ^^

Nu sitter jag och avnjuter en kopp te. och lyssnar på mustach och kollar runt på GinaTricot. Jag tror jag ska beställa ett par byxor jag sitter som och fundera ifall jag verkligen ska göra det. Dessa? jag älskar verkligen hög midja och tror de skulle va fina med ett bälte i midjan:) Men jag är även sugen på dessa också.






Älskar vecken på shortsen:)

22/2

Idag har det avrit en mycket känslosam dag, mycket som har hänt. Kunde inte fara på träningen idag men taggar in för idrotten imorgon. tror vi skulle ha innebandy vilket kommer bli svin kul! :D Längtar till turneringen på fredag! :D (Y) Fan va vårat lag kommer äga! AKTA ER! ;)

Just nu spelar jag lite tetris, några i klassen har gjort mig beroende igen! :D MOhaha :D


21/2

Idag har jag, hanna, sanne och jimmy fått möjligheten att prata med två som kom från kina. Det var riktigt lärorik. De var engelska lärare och man skämdes juh nästan lite när det berättade om deras skola och hur mycket respekt det har mot sin lärare och hur disiplinerade de är. Inte alls som i våran skola.

Ångrar verkligen inte att jag pratade med dem, det var dock lite svårt att förstå allt de sa för de hade en kinesisk accent ;D Och just nu bakar jag bröd. Men är ganska osäker på hur bra de kommer bli hoppas att de blir helt underbara men man vet fan aldrig.. Speciellt när jag inte får smaka på det.
Så får fråga rune imorgon ifall det gick att äta. Hihihi! :)

dock inte såå tjussigt men ska knäppa bild sen ;)



20/2

Idag vaknade jag upp tidigt men somnade om igen. Så skönt att sova! :)
Jag kom just på att det sätt som jag skriver blog har förändrats en hel del. Men tän ket köra en riktig goding som jag körde mycket förr. DAGENS! :)


Dagens kläder: Svarta strumpbyxor från HM, vitt linne från Hm, Gråhuvtröja från cubus och orange mössa från HM.
Dagens smink : mascara och puder.
Dagens frisyr : Platt med löshåret i.  
Dagens låt : Nas & Damian Marley - Patience
Dagens saknad : -
Dagens bästa : Skriva med Mark ;)
Dagens roligaste : Solsidan
Dagens drog : Pengar
Dagens köp :  -
Dagens godis : -
Dagens finaste : Malin <3
Dagens humör :Glad och pigg! :) 
Sagens sämsta : Skola imorgon..


Jahaja?


Ja, jag tänkte då fara på helenas sista hemma match och sedan se på våran träning. Men bra det går?! Mamma hade nämligen tagit min nyckel och genom att jag är ensam hemma kan jag inte låsta dörren. Tänkte gå till sporthallen med hanna bara för att det är så fint väder ute. Men istället får jag sitta inne. INTE OK. Men kanske bra ändå för måste plugga lite men inte kul någonstans.

Är så sugen att komma igång med basketen igen och starta mitt "nyttiga liv". Längtar! :D Jag är så gott som frisk nu och ska vara med på tisdagsträningen i alla fall.

Hoppas ni tycker det är kul att jag har tagit tag i bloggen igen.
Det är så skönt att få skriva av sig. Puss puss :)

Fira jenny

Igår kom min syster och hennes familj hem till oss det var jätte kul att få träffa dem, Och vi rensade min gaderob tillsammans. Ät lunch och pratade :) Och så fick jag ett jätte fint kort som hon hade gjort och även pengar av dem. Riktigt fint! Tack ännu en gång.

Här har ni en bild på kortet min syster gjorde :D




Sedan for vi till Jenny för att fira henne :) Riktigt gott med middag och massa choklad så klart! När man pratar om jenny :)
Här är lite bilder från igår.











HAHAHaha

Asså jag tror jag dör! Fan va kul det var när malin och robin for just. HAaha jag la mig på golvet och skratta!
Det jag råkades göra är dock för hemligt för att outa här i bloggen, bara vi tre som vet! :D HAHAha ne, nu börjar jag bli trött ska se ett avsnitt av cougertown :)

18/2


Outfit.


17/2

Asså lite besviken jag var idag. Jag kom på att det är snart vår och det skulle vara skönt att köpa lite nya vår kläder och då kollar man så klart HM först. Men de var ingen wow effekt på mig där inte. Vet inte vad jag har för stil något mer. Känns hemskt att säga de men de är dags att städa upp i gaderoben tror jag om jag ska vara ärlig. Och ha kvar de jag verkligen gillar medans de andra skulle behöva säga Hejdå.

Genom att jag har börjat äta nyttigare och så än vad jag har gjort förr har det visat resultat på vågen. Vilket gillas! Jag har inte kunnat träna ordentligt på tre veckor. Och det suger för jag vill verkligen tränna. Och vill verkligen vara i top form in för sommaren 2011 :)

Jag hittade dock lite saker som är ett måste från HM..



I like the way


Just nu gör jag en ny lista på spotify, blev så less på min gammla. Och sitter ändå och lyssnar på 10 olika listor hela tiden. så då är det lika bra att göra en lista! :)

Kolla in den vetja ;)
Happy face

16/2

Happy face ! det gick nämlingen bra på mattepreovet i tisdags :) Nu ska jag plugga svenska inför svenska provet som vi har imorgon. Känner mig inte alls taggad på att ha muntligt prov imorgon. dels för att jag hostar i varje mening och dels för att det är så mycket att hålla reda på.

har föresten inte skrivit vad jag fick i födelsedags present :) Kan ju passa på att berätta lite :)
Jag fick pengar, presentkort på fritz olsson och på rinas make up, hårprodukter från Bedhead tigi,
DKNY parfym, nagelack, lotter och smink och rosé vin :)


Och så får jag min present av min syster som kommer till oss i helgen :) Blev grymt glad över presenterna. TACK så mycket :)


15/2

Idag hade vi vårat första Matte D prov. Kändes väl hm... så där. Efter skolan så bestämde jag mig att inte skriva högskole provet nu i vår ;) Bara för att jag inte känner mig redo än för det och dels av ren lathet. Sen for jag till banken för att göra några ärenden. Jag har nämlingen fixat så att jag har en intrenett bank och telefonbank och ett nytt "vuxen" kort. Snart är det även fixat att studiebidgarget far direkt till mitt konto. Känns som ett stort steg mot vuxen livet.



Avslutar inläggget på en bild på mig när jag satt modell för Malin. Gillar att den är så ljus som den är. så jag nästen ser vit ut i huden :)


sjukt less


har varit smått irriterad hela dagen idag. Dåligt humör på skolan och när jag gick ner till stan så halka jag och sen när jag var på coop och skulle köpa hårfärg så fanns det bara en färg kvar. ( och jag tänkte köpa så jag kunde färga löshåret med) Men de blev inte . så for och kollade över allt. men ingen hade just den färgen.

Sen skulle jag på träning men tror ni att det var npn träning? neh...

RSS 2.0