Lars winnebäck !

Ett minne för livet

Han var riktigt bra live och hans förband var grymma! :) Men lasse var lätt bäst! :) dock lite besviken att han inte sjöng kom änglar min favorit :( men så är de ibland han sjöng ju om du lämna mig nu och den är grym :) Det var riktigt kul och kommer nog aldrig glömma de och kan ju lungt säga att de är inte sista gången jag ska och se lasse :)

Så klart glömmde jag kameran hemma men här är en mobil bild :) Hihi xD


Och här e för bandet dom hade ! :)



Pusspuss/julia*


Sötis! :)

Igår så for jag, Robin och Malin till frisör och skulle fixa Robins mamma som skulle gå modevisningen på kalixkvällen :) Malin fixade hår och jag la make upen ;)  Hon blev riktigt söt :) Sen bar det av till stan där vi tog och åt på FRA blev kyckling meny för mig ;) MUMS 
Efter modevisnigen gick vi runt på stan ett tag och så köpte min sötnos en ros åt mig! :) Snacka gullig han är :)


Lars winnerbäck

Nu blir det att fara till luleå och se lasse för fösta gången :) Och jag är riktigt förväntansfull, för han är bäst! :)
Väntyar att tiden ska gå så ska jag hämta upp eve i stan och sen bär det av ;)

Tänkte lägga upp en bild hur det ser ut mitt hår sen malin rullade de igår ;) Ganska läskigt när man är van att ha rakt hår ;)
Och en bild på kvällens outfit ;)



Så här fint blev det! :)


Gina tricot :
Glansiga tights
långt linne
Oversizead tröja.

pusspuss/julia*


kvällens look ! ;)

Nu har jag gjort i årnig allt för imorg , blir som sagt en riktigt lång dag imorgon menar öppet hus..
Jobbigt jobbigt.. men ändå ganska kul vi i NV ska sälja fika påsar och sen ska vi labba för er nior som är nyfikna :) sså kom gärna och titta :)  
Imorgon ska vi även spela teater för våran klass. Kan alla mina repliker, jag ska vara en nörd ;)

Ja tänkte till slut visa va jag har haft för outfit idag. Dock har jag inte sett ut så här i håret för jag har nämligen haft löshår idag ;) men men nu är de borta..



pusspuss /julia*


In handlat!


En super bra hår inpakning från matrix :) Love it! :)


OMG hur bra var inte OTH? :O

riktigt spännande avsnitt om jag själv får säga det, just nu ser jag gossip girl :) VILKET är de bästa pogramet i värden! :) Och de händer en hel del i gossip girl just nu and i love it! :)



xoxo/julia*


Workout!

Jag valde att äta lite vegitariskt idag så jag lagade vårullar och ägg och tillbehör banan :) Ganska gott:)


Nu tar jag en paus från pluggandet till Tyska provet på tisdag och kör ett litet workout pass här hemma :) lite pilatesövningar och situps och armhävningar visst låter det kul :) Så hörs senare sötnosar! :)



xoxo/julia*

 


Fredagen den 13, kanske inte är en sån dålig dag ändå?

Efter skolan igår for vi ner och skulle köpa Sabrinas födelsedags present. Vi köpte ett presentkort på chilli och lite hygien produkter och några nagelack. de ena nagelacket vi köpte var riktigt snyggt. Sen bar det av till mig där jag och robin fixade oss för middagen :) Och hos sabbe serverades det fläskfile, MUMS! :) 
Sedan blev det att se IDOL! och jag kan bara säga att rätt person åkte! Och att kalle och mariett gav mig rysningar över hela kroppen och även en tår i ögat. ( Ja, jag vet jag är lite mesig ibland )
Sedan for jag och Robin och malin till Malin, där vi kollade på gammla foton och höll på att dö av skratt! :O Hahah.
Sen blev det att somna i robins armar, riktigt mysigt :)



En bild hur jag såg ut igår när vi skulle börja gå hem :)
xoxo/julia*

Röda naglar


Nu har jag målat naglarna röd efter riktigt jobbig dag har nämligen suttit på ett golv i två timmar och typ väntat på att jag ska få komma in och ta svin influensa sprutan. Och de gjodre lite ont men har inte fått några bivärkningar vilket är super skönt. 

Nu snart ska jag se Mammas pojkar och efter de ska jag städa mitt rum. För imorgon ska robin sova hära :) Riktigt kul om ni frågar mig :) och sedan ha hårinpakning i mitt löshår och se om de funkar ihop med mitt hår till imorgon eller om jag måste använda silver shampoo en gång eller två tills nästa gång de händer något festligt.


Idag fick jag ett sms om att jag har ett paket som väntar på ICA, Hmmm undra vad de är ;) ? Pappa ska fara och hämta de nu :)

Pusspuss/julia*
 


I'm in Love!

JAG SÄGER BARA HM! Fy fan alltså !



Xoxo/julia*


Skönhet = spa kväll!


collage är gjort av mig

Nu blir de ansiksmask och nagel målning och skriva klart min krönika :) Kul kul :)


Basket..

Idag har vi haft match mot vråken i Luleå. De var riktigt kul att få spela igen. Mindre kul var ju förlust. men om man säger så här vi spelade bra vi hade bara lite otur.. Det bästa på hela matchen var annas snygga trea! hon var typ en eller två meter från linjen :) så de var riktigt snyggt!

nu sitter jag och ser lyxfällan och längtar verkligen efter att göra en egen ekonomi, känns verkligen kul!
Men tufft.. :) Och sms lån är ju rena rånet! fyfan säger jag de är verkligen något som är farligt!




Pusspuss/julia*


Halloween 09 - 80tals brud


Lady Gaga, Slutar aldrig leverera!

Har ni också tänkt på de? att hon är helt galet bra, nya låtar hela tiden och dom flesta blir hits!
Och att hon aldrig slutar överaska oss med hennes egna stil. Och vissa outfits kan jag hålla med är helt galna men det är jävligt stark av henne att våga!



Pusspuss/julia*


Helt ärligt?

Helt ärligt visst känner ni också att jag har lagt ner bloggen? men niu hoppas att jag ska ta mig i krgaen och börja uppdatera igen som jag gjorde förr?Tycker jag också.. Nu när jag inte skriver på min fritid i bloggen har jag blivit spel beroende..
Och de är verkligen hemskt för jag blir helt galen i spelen och kan verkligen inte sluta. Och sen har jag ju skolan hela dagarna och på kvällarna blir det att plugga eller umgås med älsklingen eller vänner. Och varje gång jag får en ledig stund så blir det spel som tar över. DE MÅSTE VARA NOG NU!
Okey till lite mer viktiga saker

Idag läste jag mina omdömen av lärarna. Jag kan ju inte säga att jag blev missnöjd eller så det var rätt väntat i de ämnen jag är mindra bra i. Men dom andra ämnerna går det ju riktigt bra i :) Och dett Gillas!

Med tanke på ingenting så har vi Kemi prov, kan ni tänka er vårat första prov i något jag verkligen brinner för?:)
Och de känns som jag inte har pluggat nog mycket. Men jag kan tänka mig att jag känner så på grund av att jag har en ny lärare och jag vet inte riktigt hur hans prov ser ut.  *nervös* Minst sagt.


Visst ser jag smart ut? ;)

Pusspuss/julia*


RSS 2.0