hard work work

Fan, hade också velat fa ut ikväll, men istället får jag sova några timmar och fa och slita på jobbet.. Uppstigning klockan kvart över 5!! Fy fan va skönt de ska bli med helg, så man får roa sig lite granna.

Idag blev det även en till promenad, kändes sjukt skönt! De gillas verkligen!

Godnatt!


princess of china

Igår var vi ut. Det var nämligen Kalix dagen här i Kalix men måste säga att jag vart ganska så besviken på denna dag. Visst de var mycke folk ute, men Valhall hade lovat 5 barer och en ute scen med ett live band.
När vi väl kom dit så visade de sig att de var 3 barer. och en mini scen där två killar satt och sjöng dock sluta de när vi kom vid ca halv 12 tiden.. Tråkigt att de ska bli mindre och mindre för varje år.

Idag har jag och Robin varit på kalas till hans kusins mamma. Go fika och umgänge. Sen blev det grillat, MUMS! grillspets med potatiskylftor och grönsaker och så klart halomi ost. Himmelriket! Senare på kvällen blev det att fara mot kalix igen för att gå en promenad med några nära vänner. Skönt.

Imorgon börjar jag 06:00, och de är min sista vecka på Akuten/iva. Sen blir det att jobba 4 veckor till på dialysen och spec. Nytt område som man ska lära sig utan till blir spännande. Ska även jobba helg i helgen på ett helt nytt område, 2an och rehab. Får se hur de går :)

Avsutar med att säga godnatt!
Syns i dimman

rosén är på kylning, och jag är färdig fixad. Nu bär de av till madde för en toppen kväll!! :D

Kalix dagen

färdig sminkad! :)Angel in the sky


idag har det varit en dålig dag, hoppas morgon dagen blir bättre!!


2/7- min och Robins dag! <3


Idag var det första dagen på jobbet sen olyckan men de gick bra de med. Skönt att komma igång på morgonen och ta tag idagen när de ändå är skit väder. Dock blev det ju riktigt fint fram emot kvällen.

Hur som helst så var det min och Robins dag idag, helt sjukt hur tiden bara rinner iväg. Att börja i samma klass i 8an och skapa den vänskap och kärlek som vi delar med varandra idag är obeskrivlig. Vår dag började efter våra jobb, han kom och hämta mig och så bar det av en sväng hem till han för att hämta några grejer sedan hem till mig för att göra sig klar inför middagen.

Vi valde mellan att fara ut och äta på vickingen eller på lilla hotelet, men tillsut belv det vickingen. Där vi åt och hade det riktigt trevligt. Sen blev de att köpa jordgubbar och äta ben and jerrys glass (den nya smaken). Med karamell glass, och choklad glass med choklad bittar och mitt emellan dem finns det en karamell sås. FAN va god den var! Sen bjöd vi vranadra på massage och såg på tv och myste.

 Det som var de negativa med denna dag var att både jag och Robin jobbar imorgon, så vi kunde inte sova med varandra :( Ibland suger det att börja jobbet klockan 06:00 :(just nu på jobbet.. pausa pausa


1/7

Nu var det ett bra tag sen jag skrev här. och de har hänt massor sedan sist. Jag har tagit studenten. Jobbat.  myst. umgåts med mera. Om några dagar får vi alla som har sökt vidare veta våra öden. Ifall vi har kommit in på vårt första handsval och vars det blir att gå skola i så fall. För min del blir de antingen Luleå eller Umeå.

Mycket som måste göras innan man flyttar.. Som t.ex. se till att man har allt som man behöver. T.ex. en dator. Vilket jag inte hade för ca några dagar sen. Men nu efter jag hade fått lönen så har jag faktiskt köpt en dator och den kommer till veckan.


(En sån här blir de)

Idag har jag även varit ute och gått, var riktigt skönt att gå en lång promenad. De var väldigt välbehövligt efter dessa veckor med mycket flott och mängder av festligheter. Sådana blir det fler av kan jag lungt säga. 
Imorgon är det min 4 vecka på jobbet, shit vad tiden går fort! endast 5 kvar på fredag.

Avslutar inlägget med en bild på mig från midsommar..
RSS 2.0