Plugg plugg



har pluggat engelska idag även lite smått svenska! yesyes! Ska plugga hela veckan. Imoegon plugga för att berätta en vandingsäg.. och mattematik och göra klart de sista i engelska.  På torsdag blir det att plugga .. mhmm... Tyska.. :) och i helg blier det att plugga tyska med :)

Aja mycket att göra. Matteprovet gick väl :)


Kran kran Julia*

I Gotta feeling


Idag ska Jag och älskingen och Hanna fara på bio, flickan som lekte med elden :) Jippi som jag har längtat :)
Något som suger är att jag missar halva top model. :( FUCK! Snart kommer Robin hit och då ska vi umgås lite innan bion :)
Igår hade ánnie Kalas och vi fikade och såg film. Jag, Robin, Madde, sanne och Eve gav Mys och rys behndlingen på hudvärket :) Och sen sov malin hos mig:) snart ska jag väl sminka mig lite till bion :)

outfit of the day!


Annie 16 år


så här ser då jag ut, dålig bild men men..

Undra va annie får i present?:O Jag vet ;)


Julia Westman


Klickat hem :)


Svart tunica 249:-
Vit tunica 49:-
Halsduk 129:-
Stickad koffta 199:-
Rosa tunica 129:-
3 par örhängen 29:-
Nesesär 39:-
2 leopard påslakan 250:- st
Parjettleggings 149:-
Leggings med dragkedja 149:-
Ögonskugga 29:-
BH 129:-
Halvastring 69:-


Bäst tv på söndagar!





pusspuss!!


Hejsan hoppsan.

Nu ska jag börja på min redovisning. den ska redovisas på Tisdag och de jag ska redovisa är om guden theseus.


Dags för lördags mys! :)

Nu ska jag släga mig freamför tv och kolla igenom en massa kul. eller jag hoppas på det med en påse vingummi! :) MUMs! :) <3 Och kvällen består väl av att smsa och se tv även datan lite då och då ;)
En bild på hur jag ser ut idag:)


Snyggt från Hm!

Ska själv beställa lite grejer från Hm i kväll, Vet inte riktigt va det blir :) men lägger upp det sen iallfaall :)
Här är några av mina favoriter på hm just nu! :)
Riktigt snyggt!



Längtar till  november när Jimmy choo ska vara gäst designer hos hm! 
Är verkligen nyfiken vad han kan hitta på! :)

 


Vill Ha.... Massage!

Nu snart känner jag att jag börjar bli frisk.. Jag hostar inte lika mycke som jag gjorde i lördags eller i måndags. Utan några gånger innan jag går och lägger mig och några gånger när jag bara är.. Jag ska då bli frisk till på måndag, och jag kan juh inte komma hur mycket efter som helst nog för att jag typ inte är de :)

Men märker verkligen hur trött jag blir av att vara sjuk.. Just nu skulle jag bara vilja krama om Robin och gå till hudverket och få en timmas massage!


GE MIG NU! :)

Ny design


Nu har jag en ny design igen.. Hoppas ni tucer den är fin och lite mer JULIA Westman än den förra ;)
Nu när man är sjuk kan man ägna sig åt att göra nya blogg desiner :) Super kul, Hör av er ifall ni vill ha en ny..
Så kan jag ju jobba med dom nu när jag är sjuk super kul. Jag och robin ska göra en åt Julia larsson nu snart, har lovat Evelina W och Hanna med men just nu får ni vänta gullungar! :)

Hoppas ni gillar den nya desigen,
Kram Julia


Sjuk sjuk och åter igen sjuk!

Blir grymt less på att vara sjuk. Finns inget att göra på dagarna och på kvällarna måste man sitta inne och inte göra något. SJUKT tråkigt! Aja här kommer en bild jag knäppte första dagen jag var sjuk ! :)


Puss på dig Robin Larsson,
Längtar efter dig!


kvällen

Ja just nu sitter jag och skriver med Dennis om allt mellan himmel och jord. Grymt kul!:)Skrattar ihjäl mig
Imorgon bokas det biljetter till Lars winnebäck ! :)


Älskar hans röst! :)




Va fan hade Lady Gagga på sig?

Riktigt tråkigt är det att vara hemma, man bara längtar mer och mer efter skolan. Nu snart ska jag Göra lite tyska och sen lite engelska även lite matte! :) Snart blir det att äta grillad kyckling mums :)

Funderar på att beställa hem lite kläder! För jag känner att jag behöver det bland annat underkläder och leggings, Blev helt kär i jennys leggings och måste bara köpa ett par! :) Sen är jag kär i en riktigt fin fest tunica som går att ha påfinare tillfällen med! :) och även en skjort tunica :) Vi får se när jag klickar hem och när jag klickar hem :)

så här såg Lady gagga ut när hon skulle hämta sitt pris på MTV video adwards 2009


Man kan ju inte ha sett speciellt mycket? :O

Ego pix!






Höst! :)

Åh va jag verkligen älskar höst! :) Föutom att jag alltid blir sjuk men men.. Det är så mycigt att tända ljus i höst mörkret och bara mysa med sin älskade! :) Helt underbart :) Idag hade jag sovmorgon till 10 över 12 riktigt chill! :) Imorgon har vi till halc 10 :) sen har jag en lektion och sedan blir det att fara hem. Sjukt hur lite skola vi ändå har haft under dom här veckorna. Men men, Är riktigt nära målet i matte nu. och snart förbi :) Och det känns riktigt bra för vi har ju matte prov nästa vecka :)

Så det är fullt upp hela tiden. Imorgon  ska jag till furuhetshallen och kolla på träningen :) och berätta till micke att jag kommer att spela i år men är lite förkyld just nu :)

För alla som är intresserade så var jag och Malin ute och kollade svamp idag och vi hade grymt roligt! :) så om ni vill veta va det är för svamp kontakta oss ;) Haha! :) Eller så inte



xoxo/julia


Hur bra är inte jon



Ojoj kan inte sluta lyssna ! :)


Meet me at the hotel room?


Är trött och sliten av en lång dag på skolan. Riktigt skönt att jag bara har matte imorgon så slutar vid halv 10 :)
Idag har det varit att plugga hela dagen, Har gjort bort Kemin och Matten idag. Imorgon får jag väl börja med Tyskan lite smått och även söka lite fakta till redovisningen. Visade sig att det var näst nästa vecka, alltså gott om tid! :)

Blir inget Party i helgen, Synd för var grymt taggad :(
Blir nog nästa helg eller något liknade. Har sån lust att bara dansa och ha kul och verkligen släppa loss.

Men imorgon blir det nog att hitta på något riktigt kul? Med Robin, Madde, Hanna, Frida och Malin? :)
Iallafall ska jag vara med Robin har jag bestämt.
Och imorgon ska jag äta vårrullar till middag!
FAn va gott!:)


Föresten tänkte berätta om bilden.
Som ni ser är jag ganska sliten, men vem är inte det efter en skolvecka?
Älskar min ögonfärg! gör inte ni de också?:)  Och ja hela ögat är färgat :)

Puss och Kram :)

Shoppat ;)

Hejhej bloggen, Idag har det stor shoppas nämligen en grafminiräknare som var på rea ;) Så endast 650 kr på bokhandeln. Nu är den här skönheten min! :)


Visst är den fin! :) Haha ;)


I väntan på att idol ska börja

har jag mina funderingar om att börja på min redovisning som ska va inne nästa vecka. Det är bara en kort redovisnings så de är bra :) Vi ska redovisa om grekiska gudar på svenskan.  Ganska kul ämne ändå! :)

Idag hade vi det så kallade skol joggen! Men skoljoggen var inte precis så ansträngande. Vi gick efter en grusväg i 30 min och sen gick vi tillbacka och hade extra matte för att hinna mera. Verkligen pressat schema nu i matten..
Men det fixar vi, 3 sidor till på fredag, Ska väl ta och räkna några tal snart och sen ta resten imorgon. Sen blir det en diagnos på fredag! Fatta att vi har haft 2 Diagnoser då på 3 veckor! :O

Imorgon ska jag och kolla på Damträningen och se hur det går för dom även sjutta några skott på korgen!
Vill verkligen bara att min förkylning försvinner så jag kan sätta igång med basketen! Längtar sjukt mycket efter bollen och korgen och att knuffas och sånt ! :)


Helt PROPP mätt! :)

hat just ätit fajitas! Magen e helt full snart ska jag lägga mig framför tv och se Idol :) Super kul och hoppas på att M kommer hit så vi kan snacka om allt mellan himmel och jord. :):)


Super skön måndag!

Idag hade vi sovmorgon till 10.00 skit skönt om jag får säga det själv. lektionerna bara flög iväg, hade riktigt kul på matten med Hanna och Robin :) Efter skolan åt vi på troca(MUMS) Sedan for vi till sanne och såg sex and the city och jag och hanna köpte ett kinderägg! Hur gott var inte de? ;)



-
Hanna fick ett skumt djur och jag fick en grävmasikn ;)

Aja snart ska jag rengöra ansiktet ansikts skrubb och rengörings kräm :) och prata med min älskling!:)

Söndagen dårå!

Idag har det ändå varit en helt okej dag. Vaknade av ett sms av Malin om vi skulle färga min utväxt idag och klart vi gjorde de och de blev superbra ! :) Har även sett första avsnittet av nya top model, vad jag har längtat!
Träffade även Älsklingen nere på stan kul! :) Och Har kört vespa för 3 gången i mitt liv!

Så vem säger att söndagar är tråkiga! ;)
Imorgopn blir det att stiga up halv 9, börjar skolan klockan 10! :)
Och I know den här designen är inte Julia Westman men tyckte den var fin iallafall för ett tag framöver. Jobbar på en ny redan :) 


Kram/Julia*


Ny Start!

Hejhej
har inte haft tid att blogg nu på ett tag och ja jag kan väl säga att jag har fått ganska mycket klagomål om att jag inte har skrivit. Men nu så kör vi en ny start med ny design och allt! :)

Skolan är i fullgång och känner redan av NV höga tempo speciellt i matten. Men det är ändå ganska skönt med att det är tempo i det vi gör. Bara man inte släpper taget om tempot. Och nog blir det att göra läxor på helgen alltid.
Men ska göra bort nästa veckans mål i matte snart så jag har nästa helg fri, för det skulle tydligen bli Party! :)

Har varit nere ett bra tag också. När robin inte har kunna bestämma sig ifall vad han ville gå och till slut blev det NV med mig. Och det är så skönt att se ett leende på dina läppar igen älskling! :)

Och igår kom vi hem ifrån Nv och Tekniks skolresa. Vi var i Abisko och Kirurna! Det var riktigt fint där! Se själv












RSS 2.0