Shiit!!

Vad skönt det är ute, nog var det tur att man inte sov bort denna dag. Snart ska jag laga kyckling och bullgur inför veckans luncher. Dock blir det juh inte efter varandra men ni vet. bäst att laga mycket så man sparar på energi :) Idag har man inte gjort mycket mest bara varit i solen och myst.

Dock körde jag och syster ett litet tränings pass på vårat soldäck. Kul att träna med henne. Vi gjorde situps, och kastade ben och plankan och lite "pissande hunden med" Haha :D På något tag ska jag till Malin och sedan ska vi och springa. var tänkt att gyma men har inte tid. Får köra övningar medans malin klipper Aasa :)

 Idag har man inte kunnat ha mycket kläder på sig, Bikini och randig tunica är de som dög idag :)

Lördag ;)

Då var det lördag igen! :) Min syster är här och vi har myst och umgåts. Ätit kyckling och matvete till lunch. SJUKT gott! Vi har ävern varit på en promenad. Vi tog med Lars och wilma och hämtade upp även Malin. Sedan gick vi till vasholmen och tillbacka. Vi tävlings sprang jag, lars och wilma. Och så sprang vi även upp för konsumbacken. SKönt var det! :) Nu snart är det dags för oss att äta en god tacos middag. Gött!! sen ska vi väl kanske se någon film eller nå :)

Igår var jag med Malin och så hämtade Robin upp oss med deras båt. Så hade vilte båt häng. Skönt att vara ute i skärgården ;) Så mysigt! :) Sen for vi till Robin och åt lite ostmacka och så satt vi mest och prata. En skön och lugn kväll var det.


Lite bilder sedan veckan som har gått :D


Första dagen på jobbet!


Det gick riktigt bra, dock är jag lite vilse när det gäller alla korridorer. Blir nästan galen, ne men ska försöka få mer koll hur man nu går till oprationen och de. Och vilka hissar man använder och sådant. Måste nog plugga in pauserna också så man inte jobbar när man har paus :)

Har lärt mig hur man ska moppa och hur man ska rengör tvättställen och toan och det går faktiskt bra. Det är jätte trevlig människor. och hon jag ska städa för är stört skön. Hon har fått mig att skratta hela dagen fasten både jag och hon var ganska så trötta vid 10 tiden men men :)

Ikväll blir en tidig kväll, uppstigning klockan 04.45 för att göra sig klar till jobbet och om det inte är så kallt tar jag nog cykeln :) Jag börjar klockan 6 :) ska försöka få tag i den dära Malin och höra om hon ska komma och se en film innan jag ska lägga mig. 

Och föresten sjukt kul att träffa Martin och Simon igår (Y) :)  

Summer feeelings!


I cant get enough of you.

Förra helgen har varit helt galen. Men som min syster sa man får se det som en erfarenhet. Kan säga att jag är sjukt rädd att det ska hända igen. Blåmärken överallt och min fot gjorde sjukt ont. Fredagen var hur rolig som helst men lördagen var en annan femma. Nu blir det inte att dricka alkohol på ett bra tag.

Tur att man har äkta och fina vänner <3
Sitter och tänker och funderar.. Och lyssnar på musik. Jenny visade mig en nya låt. Stalker - Cascada den var fan bra. Helt sjukt att det är bara 39 dagar tills vi far till Turkiet. Hur kul kommer det inte att vara!:D längtar så sjukt mycket! :)

Jag har vunnit!


Jag är sjukt glad just nu!
Jag vaknade av att en kvinna ringde till mig, och jag var juh så klart i nattmössan :) Men tillsut förstod vi varandra. Och hon berättade att jag hade vunnit att komma till The studio och vara modell för en dag med tre till vänner. Så det ska bli kul att ta en dags tripp till umeå med några söta. Var just och kollade in deras hemsida och de är juh sjukt duktiga. Man får make up styling och även hår.

Även så läste jag igår att bigbrother Martin och Simon ska komma till kalix? say what. De är juh stört sköna. Så de kommer lätt vara värt att fara en sväng till nyöppningen och kolla in det på Onsdag. Martin är juh även sjukt snygg!:)


flower power!

Day day day da-da day!:)
I dag har jag varit med Hanna och Sanne på stan och svamlat ;) Snart är det slut på min ledighet och jobbet börjar. Ikväll blir det att fara till Sanne. Känner lite ångest att jag inte har hunnit fara på gymet men får se till att inte äta för mycket kcl istället. Ska ta cykeln till Sanne så man förbänner juh lite där i alla fall. :D och det är 7 km en tur till henne så det blir att cykla 1,4 tur och retur (Y)
 

Ganska så kär i min jumpsuite :)
Från gina tricot-.- den kommer att få följa med till turkiet<3

Efter springturen

Nu är det bastun för mig och malin.


Turkiet resan

Vi har bokat en tukriet resa. Det var flera som var på men några föll sedan bort när det väl var dags att boka.
Vi har betalat hand peningen och nu om 18 dagar ska vi betala resten. Tycker att det är ett bra pris ändå, det är från Luleå vilket gör det smidigt att ta sig dit. Sen är det även alinklusive och det känns skönt att inte ha med sig allt för mycket pengar. Och sen är det 200 meter från cleopra stranden.
och 2 km till det lokala centrumet. Det kan uppfattas ganska långt men om man tänker så är det inte så långt egentligen om man tänker efter. Tror det kommer vara helt perfekt:) 
 
Det här hotelet är det som vi kommer bo på.

Vi åker med bolaget Nazar. Den 21/8 och kommer hem den 1/9. Det är första gången Robin och Elle reser utomlands. Och första gången för mig, malin och Madde att flyga och resa utomalnds själva. Det kommer vara att ta mycket eget ansvar. Och verkligen vara extra noga med tider och allt.

Vi tycke att rumen såg sjukt fina ut på bilderna och sjukt fräsha :)
Rooms - Xperia Kandelor HotelRoom - Xperia Kandelor Hotel
Hoppas att det är lika fint som det ser ut på bilderna. Men Nazar är ett sjukt bra flygbolag så tror nästan att det ser ut som det gör på bilderna. plus att jag har googlat upp de här bilderna som andra som har varit där har tagit. Och de verkar ha varit sjukt nöjda! :D

Just nu sitter jag och kollar på valutan. När jag var förra året så var liran hög och var på 5 kr men nu är den sjukt låg. den är nere på 3,75 och är på väg neråt. Vilket gör att det är sjukt billigt att handla dära.


FREDAG, can you belive it?


Det är fredag idag? say what?! trodde typ att det var onsdag är helt dagvild. Idag har jag umgåts med Malin. och sen har jag varit på gymet. Körde ett hårt konditions pass med lite inslag av mag, ben och armar.. :D
Hade mina nya gumkläder och kan säga att det var sjukt skööönt!! :D

Ska börja gå till Malin nu, vi ska vänta på att Elle och Made slutar sitt jobb så vi kan boka resan. Kommer bli såå kul att komma iväg rill turkiet. Min andra gång jag besöker Alanya.
Nu åter ser det att se vem som kommer komma med på rersan och om någon kommer balla ur.

Torsdag - Sportamore paketet.

Idag har jag och Malin gått ner till stan för att göra ärenden. vi var ner på Banken, och på ica. När vi väl var på ica insåg vi att Ica paketet var inte på Ica i centrum utan det var på Ica i näsbyn. Men det var juh sol och skönt så vi gick till näsbyn och vi gick till och med vilse tills vi insåg att vi hade gått förlångt. HAHA.

Sen kom pappa och hämta oss. Och vi bestämde för att fara på bilbingo men det var ingen tur som var med oss denna gång sjukt nära var det flera antal gånger men ingen vinst. Såå sur. Men men tisdag igen dåå (Y)
Vi har även bestämt oss för ett hotel och vi bokar våran resa imorgon (Y) Berättar mer om det imorgon! :D:D

Tänkte även visa vad som är nytt i gaderoben.


Svart Träningslinne från Nike


Knallblåa Tränings thight från NikeGråa mjukisbyxor från Champion Grön tröja från Hummel


Och sist min tränings väska :D

RSS 2.0