Godnatt!


gud va trött jag är.. det syns nog också? efter en hel kvälls tv tittande kommer jag nog att sova tungt :)
Imorgon ska jag träna och plugga.. Blir hårt nu innan jul i skolan. Ska verkligen anstränga mig.
många ämnen som blir klara nu till jul. Och även många tankar som snurrar i mitt huvud. Altt för personliga för att ta upp här i bloggen dock.

Kändes att de var ett tag sedan jag bloggade. men de händer så mycket i mitt liv just nu så man inte riktigt hänger med. Men men mycket att göra men skönt med sov morgon imorgon! :D Puss puss på er alla och godnatt!

Vad kvällen har att erbjuda.;)

Nu ska jag snart ut på äventyr och som sagt umgås med en väldigt söt person ;) känns välbehövligt genom att jag har inte gjort allt för mycket idag ;) Får höra av mig snart igen ! Puss puss på er alla! :)

Bild tagen av mig! :)

Sitter även och kollar runt på turkietresor. Nu till augusti blir det mest troligt att fara med en massa sköna människor på en riktigt skön semster och även en riktigt GALEN! :D

Snälla tomten!

Tänkte lägga upp lite av sakerna jag vill ha i julkapp :D


Hejhej bloggen

Vet att det har varit riktigt dålig uppdatering hära ett bra tag. men de är så här att jag har inte vant mig än när vi har flyttat datan att skriva blogg på den här plasten. Låter som en dålig bortförklaring men de är faktiskt sant.

Igår såg jag harry potter del 1 på bion, riktigt bra förutom att vi hade några bakom oss som pratade och prasslade som fan. Så de var lite jobbigt! Men överlevde! Efter bion for vi till Malin där jag även spenderade natten. Vi svamlade på och somnade vid 2 tiden. Och vaknade upp av att mamma ringe och fråga om vi skulle med till Luleå. Och så klart följde vi med!

När vi väl var i luleå så hittade man hur mycket som helst. Men köpte ändå bara
- 3 par trosor, (ett par vita med svarta rosetter, ett par blåa och ett par hmmm.. Kommer inte riktigt ihåg men de var riktigt söta i allafall!) från Lindex
- En Jordbrun lång skjorta från Ginatricot
- Ett par svarta strumpbyxor från Ginatricot
- En brand röd/ orange mössa från HM
- En svart vit randig stickad kofta från Ginatricot.
Och även två julklappar till några söt!<3Forever 21

Sitter och kollar runt lite på http://forever21.com de har verkligen bland de finaste kläningarna jag har sett :) Nu när dollar är låg så ska nog jag och några andra ta och skicka en beställing! :) Måste visa mina favoriter från sidan just nu! Lovar ni kommer bli förälskade! :DPlugg plugg och åter plugg

idag har min dag beståt av att vakna upp vid klcokan 8 äte frukost med min familj plugga biologi. Följa med när vi körde min bror och hans tjej till kallax. Sedan hem för ännu mer plugg och så har jag pluggat till för mhhm 30 min sedan. Nu ser jag svenska hollywood fruar! :D SKIT BRA! :)

Hör av mig lite senare! :)
Pusspuss :)

Drink tips!

För er alla där ute som sitter och myser med en drink i handen :) här kommer ett fint drink tips :)

IDAG

är jag moster på fulltid! :D


Gårdagen dåråå!

Igår började man dagen med att be wilma att testa ett par lösögonfransar, pluggat och varit till malin för att fira MAdde som fyllde 10 år :)
Kvällens outfit! :D
Leggings - finland
Kavaj - Monki
Klänning - Ginaticot

Känner mig..

Mhmm dålig? Jag har haft lov nu i en vecka och vet att jag har prov på tisdag! I biologi och jag har pluggat en dag. Får fan ta mig i kragen nu! Ska sitta en timme nu innan maten och läsa om virus och bakterier och hur de fungerar typ ;) Och även måste jag räkna lite matte :) KUL :D

Dagen har bestått av att bowla med familjen, Vi hade två banor och den som vann var Lars och den som kom sist var jenny ! ;) Jag kom väl 4 eller nå av 9 ;)  Så känner mig rätt så stolt! :D  Nu in väntar vi mat som min bror och hans flickvän står för och  sedan blir de spel och flum med familjen :) Får se vem jag bjuder in för att vara min spelpartner. :D


Snyggt från HM


Tänker er en fin fest, släktträffen eller ja varför inte ett tema party.

En mysig höst kväll med någon när och kär, framför tv med tända ljus.


Outfit


Ni får ursäkta.för så dålig uppdatering. Det har varit mycket som skulle göras innan lovet så har inte haft tid. Nu är de iallafall LOV och man har även firat HALLOWEEN, Och de var en riktigt kul kväll.  Jag var utklädd till gangster. Alla bilder har inte kommit upp än på Facbook. Men ska lägga upp några till idag :)

Igår var det en ganska slö dag? Kan väl bero på en massa olika saker som
ex. - att man vred tillbaka klockan. 
      - att de var söndag.

Just nu sitter jag och lyssnar på heatbeats -  jose gonzalez 

RSS 2.0