Mitt under ett matte prov

Haha, just nu har jag gjort en del av vårat 3 timmar långt prov så 2 timmar kvar.
Sen blir det att fara till haparanda. Och senare ikväll blir det att fara på fest. Kul kul :) 
Vet att jag ska ha mitt nya örhänge made by me! :P 
Men resten av outfiten är icke bestämd än.

För att tagga del med räknare så sitter jag och lyssnar på you found me - The fray.

Det går framåt

fick 65/70 nyss på distanstestet så är riktigt glad. var en förbättrning på 4p.

Jag insåg just att jag har sjukt mycket att göra denna kväll.


- Jag ska hämta ut min nya HTC wildfire s

- Plugga matte inför matteprovet imorgon
- Plugga teori

- Se idol

Made by Julia

så här en sen onsdag så håller jag på att svammla.
Detta var de jag åstakom under kvällen svammel:)

De blev precis som jag ville ha de :) Love it :)

Känslan...

att ha allt, men ett tidigare felsteg förstör allt.


fredag hela veckan

Gud förbannat va skönt med helg! Inte för att denna vecka har varit jobbig eller så. Ja kanske lite när det gäller att plugga teori men de har börja flytta på ganska bra nu. Har med mig bökerna vars jag än går. Efter skolan idag for vi ner på stan och när vi hade börjat gå upp mot myggan så börjar en bil tutta åt oss som FAN. Och vi bah? öh vem fan är det där? Och det visade sig vara JENNY :D Sjukt länge sedan man har umgåts med henne. Så hon fick komma och äta med oss på myggan. gött var det. Sen for vi på misson ;)

Nu har jag börjat kolla på mobiltelefoner på allvar genom att min vivaz har dött i fukten i turkiet :( är lite sugen på en samsung. Vi får se hur de blir med saken ska prata med några vettiga människor om telefoner innan jag beställer en. Känns iallafall sjukt bra att jag fixade min semesterersättning idag! Så man blir lite rikare :) 
 
Jag har hunnit med mycket idag, jag har till och med varit och kört bil. Jag hade plannerat hur och vars jag skulle köra så de blev att öva på : landsväg, vänstesväng, rondellkörning, E4 och statskörning, bakning runt hörn. Det gick faktiskt ganska så bra! :) Börjar få kläm på de där nu! :D Så glad jag blir! :D

Här har ni en bild på min bil.


Onsdag

Idag har man varit på skolan hela dagen, och nu väntar jag på att mamma ska köra mig till rr för att sedan följa med han och Hanna till Haparanda. Kändes lite surt att fara och missa Sannes pass ikväll. Men de kommer nya möjlighter har bokat in mig på hennes pass på lördag + ett spinnig pass. Skönt! :)
jus nu spelar mina högtalare spelar hög och skön musik med laserbeam - flipside.


Kvällen kommer att bestå av ett hårt magpass och sedan plugga teori resten av tiden :)

Tisdag

Nu har jag varit dålig på att blogga igen fan..
Just nu består mitt liv av att övningsköra så mycket som bara möjligt! Igår fick jag min nya bil. Det vart en knallblå v40 kombi årsmodell 00a:) Så de känns riktigt bra och man blir sjukt taggad på att ta körkort nu. Och jag läser även teori varje dag. Och pluggar skolämnena. Säger bara sjukt tur att det inte är så mycket just nu i skolan i alla fall. Ligger bra till i matten så är sjukt stolt. 

Idag övningslörde vi till haparanda, där vi sedan for till haparanda där jag köpte ett nytt överkast, en matta, nya huvudkuddar och 2 gröna handukar. Så jag städade upp i mitt rum. Så just nu ser det ut så här i mitt rum :)





Idag var jag riktigt duktig och hängde upp en del av mina kläder :)
Det här är en liten del av de jag äger :)

Och tillsist en bild på mig och hur jag ser ut just nu :)
Puss på er alla! :)

Just nu..


Väntar jag på middagen. Mamma gör lövbiff med potatis. Kommer vara sjukt gott! :)
Så här ser jag ut för tillfället. Snart byta om sminka sig och dra ut med några vänner men först ska jag göra ett distanstest igen. har läst lite till i boken. Och hoppas på ett bättre resultat än första gången jag gjorde testet. Just nu dunkar Do It Like a Dude i mina högtalare ;) Nu taggar vi :)

Inspiration

jag har hittat min nya favorit bloggerska! Hon heter Frida Grahn. Gillar hennes bilder och tycker att hon skriver bra också:) men mest av allt är jag förälskad i hennes hår. Snacka om fint hår :PJag klippte av mit hår när jag gick i 8an och det har knappt växt något men det är ett kast man får stå för.

Länk till hennes blogg :)

http://nyheter24.se/modette/fridagrahn/


Nobody said it was easy

Never mind, I'll find someone like you.
I wish nothing but the best for you, too.
Don't forget me, I begged..

.



Onsdag

Känner ännu av träningsvärken av absen, snacka om otränad! :) Haha, Nu är frågan ifall man ska boka in sig på ett pass. Men jag skulle till Jenny ikväll så vet inte riktigt ifall jag har tid. Men får fara på en power walk ifall det inte regnar! 

Just nu sitter jag och är Dj för klassen i datasalen. Just nu spelas : Bad father, bad son - Von Benzo och nästa låt som ska spelas är : The Pretender - Foo Fighter.

Stört skön bild på Madde och Hanna när de hade sin födelsedagsfest! :)
Madde hade koll på hur man blåser bubblor medans hanna inte hade lika bra koll ;)

Tisdag, kort dag + körlektion.

Idag var det en kort dag, vi hade elevrådsmöte. Vilket gjorde att jag
missade Iv :( buhhbuhh.. ville gå på den :(
Sen hade vi bild. Är faktiskt ganska så nöjd med det jag åstakom under dagens bildlektion.
Vi skulle göra en bildficka där vi ska ha alla våra bild uppgifter i. Vi fick välja fritt vad det skulle vara på fickorna. Och jag valde att göra träd på min (utan löv).

Sen så for jag på körlektion. Var inte alls sugen på att köra. Det gick inte alls så bra, vi skulle parkera och även backa runt gatuhörn. Jag körde fort och ja vet inte vad som hände men jag rattade som en galning. Men  men...

Nu är iallafall debattarikeln klar för att en vän ska läsa den, så nu kan jag göra vad jag vill resten av kvällen :)

(En bild från LK )

someone like you



- Måndag, Kort skol dag!

Yähhh! Idag slutade vi klockan 10, men vi var duktiga elever och fixade klart våran plansch! Sen for jag, Sanne, Hanna och Helena och åt på myggan. Var riktigt gott! Sen tro det eller ej men så åkte jag buss hem! Förstår ni ? Jag ;) Haha. Nu har jag vridit upp volymen och lyssnar på without you - david guetta feat usher.

Ikväll ska jag på abs för första gången, det är väl mage och rygg? Skönt att komma igång med träningen igen! :) Imorgon eller i över morgon ska jag och hanna köpa gymkort! Även madde? tror jag :D Det blir på Nova, pga att det är så när från och till skolan :)


Dagens outfit


Jag är kär i min cape :) Älskar att den är röd, svart rutig :) perfekt höst färg:)
linnet som jag har på mig är från - Ginatricot, capen - ginatricot, Svarta thights - Ginatricot och skorna har jag köpt från Turkiet :)

Ny design :)

Har inte ännu tagit mig iväg, utan fick för mig att ändra min blogg design. Nu med vitbakgrund och en ny header.
och ny profilbild. Det är sen vi var och fotade oss i umeå :) Riktigt nöjd över de dära bilderna :)


En bild på mig ifrån turkiet, när vi var ute och åt på en kina restunang.
Nu har vi bokat nästa resa den 27 maj far jag och min klass på en klassresa till turkiet. Vi ska bo på hotelet kleopatra agda eller va de nu hete :) ska ta och prata med Boel och höra vad hon tyckte om hotelet för hon har nämligen just kommit hem där ifrån :) (Y)

Ciao

Söndag



Dagen har hittils beståt av att plugga teori. Genom att det är en månad kvar tills jag har mitt teoriprov, känns jätte jobbigt och är ganska så nervös inför det provet. Men hoppas att de kommer gå bra iallafall. Sen har jag kollat runt på olika hemsidor. Ska ta och beställa lite kläder tror jag.  
 
Får se hur det blir med det liksom ;) Men snart ska jag gå ut och gå en sväng och sedan forsätta plugga lite teori även skriva svenska debattartikeln klar. Sedan övningsköra och sen bara ta det lungt. :D

Gårdagen


Var riktigt kul. Vi var och åt på vikingen jag betsällde plankstek och den var sjukt god! :) Vi satt och pratade om allt möjligt och sen for vi till bowlingen ett tag där vi träffade henna och de:) Tog även en drink, bara för att de har sjukt goa drinkar på bowlingen en strike 1 :) Den är syrlig och god! :)

Sen bar det av på äventyr, och sen fick man sov sällskap av en viss Malin  ;) så det var mysigt! :)

Lördag, baby! :)


Igår var det en riktigt bra kväll,åt middag hos malin och tillbringade början av kvällen med att skicka roliga video klipp på facebook. Till en massa olika folk, undra om de tyckte vi var retard. Haha! vi bjuder på oss själva. Sen hittade vi min gammla bilddabok. OMG säger jag bara. HAR jag varit så där fjortis ? xD Haha!

Sen kom även Robin och vi alla tre såg Idol. Det var väl helt okej! tills vi insåg vem som kommer vinna idol. Killen som var mörkhyad och var sjukt bra på att dansa och sjunga! :) En favorit, helt klart! Sen gjorde vi oss klara för att fara och grilla en sväng med massa folk. Det var sjukt kul!, och mysigt på samma gång! :) De måste vi göra om! :)
Sedan blev det sängen :)

Ny dag nya möjligheter!
Idag gick vi upp tidigt! skulle plugga, gick bra en stund tills jag tog fram teoriboken läste några sidor och sen somnade jag! Fan rena sömn medlet. JUH!! Men hann i allafall läsa några sidor. Nu sitter jag hemma hos Malin och vi ska och göra någon nytta! Ikväll blir de kanske att bowla eller att äta ute på vikingen :) What t do liksom? ;)
Kommer bli en grym kväll!

CIAO  :)

Nu tar vi tag i det igen!


Skolan har dragit igång och alvaret har börjat. Efter att ha haft en underbar vecka i Turkiet. Med några av mina närmsta vänner. Nog för att vi stressade hela tiden hann vi med många olika aktiviteter. Vi var på stranden varje dag och det var inte allt förhöga vågor. Vi var ut på krogarna tre gånger och vi var ut och åt två gånger. Var även och shoppade resten av tiden vi hade över :)

Första provet är bort gjort och snart ska vi bli fotade för "sista" gången i våra liv.  
Det känns väl lite som att man inte är så bryd nå mera. Menar det är sista gången och inte kommer man ändå bli bra på det.


RSS 2.0