Läsar fråga


hur många läsare jag har per dag?
- ja de är väl olika från dag till dag men ungfär vi 60-80 unika läsare per dag.

Kompisbokens frågor..

hittade en gammal kompisbok i min bokhylla. Det var ganska roliga frågor i den och tänkte besvara dem så:)

Jag heter : Julia Westman
Telefonnummer: fråga ifall ni vill veta.
Ålder: 17 år
födelsedag: 5/2
Stjärntecken: Vattuman
Favoritfärg: Svart, Rosa och vit
Lyckonummer: 21
Favorithobby: lyssna på musik och sjunga med till den.
Bästa ämnet i skolan: Fysik

Sämsta ämnet i skolan: Tyska
Favorit djur: Pingvin
Bästa sångare:  hm.. Damien rice? :)
Bästa sångerska:  Rihanna
Bästa grupp: hoffmaestro

Favorit program på tv :  OTH, DH och 2 1/2 man.
Favorit mat:  Tacos
Drömyrke: Naprapat
Önskelista vid nästa födelsedag:  ett present kort på Ikea, och pengar som ska in på kontot mitt..
vill ha chans på: en coala björn! <3 ( bara en som fattar vad jag menar )


lördagen den 28/8

Godmorgon bloggen
idag är första dagen på länge jag har fått sova ut. Var riktigt skönt efter första veckan i skoaln man är lixom lite mör ;) snart ska jag och malin behe oss ner till stan för att köpa present till jozi.. Vi ska på 18års middag ikväll. Lägger upp min kvälls outfit senare! Men hära har ni min morgons outfit! :)

Tröjan kommer ifrån Hm, bältet kommer ifrån lindex, jeansleggingsen från Vila..


Videoblogg - fredags kväll


vi har aldrig gjort något sånt hära. men hoppas ni har kul åt de för det har då vi haft haha!
(övertrötta! efter skolan)

kenza

idag så fick jag höra av carro att jag hade liknande örhängen som kenza har. Mina är dock köpta på nolia och hennes på tyras egan kollektion :)

Jag I morse..


Fredag 27/8

Idag kan jag lugt påstå att min dag har bestått av matte, skulle ha haft tyska men den var inställd så jag räknade matte, sen gick jag tidigare till matte lektionern för att just räkna matte :) ganska stolt för jag har som lärt mig de vi håller på med och förstår det ganska så bra :) Faktiskt..

Just nu håller jag på att laga mat med min mamma, även vi har köpt kotletter från ica i veckan och vi gör vårat egna recept. Tror det kommer bli riktigt gott.

4 benfia fläskkotletter
5 matskedar Turkisk yogurt
1 påse med kantarell sås
1 tsked soja
sätt sedan in kotletterna i ugnen på 175 grader i 1h 45 min. till de rotasker. 
 
lägger in bild senare! :)

så här ser jag ut idag!


Torsdagen 26/8

Hej hej bloggen!
Idag har man hunnit med mycket tänkte lägga upp en check lista så ni ser :)

Och klockan är bara halv 9 :O Så nu blir det att plocka fram vad som ska med på resan :)

Taking it off

Kan man nötta en låt mer än vad jag gör.. Tack Jenny som visade den till mig, Nu är jag helt fast i den och kan knappt  hålla mig från att sjunga när jag hör den! Så klart är det taking it off med akon, Det dålig med den är att den inte finns på spotify men på youtube ! :)


Idag startade lektionerna på riktigt. Och kan som säga att detta år är de jobbigaste året.. Och att det kommer bli en utmaning rent sagt. Nu har vi fått en massa böcker och skåpet börjar sakta men säker bli fullt med böcker. Mycket som ska göras imorgon. En del matte och engelska och även några andra ämnen :D


Och imorgon har jag sovmorgon till 10.20 och slutar dagen klockan 14.00 :) Hallelujah!  


Ny design


nu var den nya designen på plats. Jag kände att det behövdes en höst förändring hära i bloggen. Man får spom blogg lusten tillbaka när man får ett nytt utseende på bloggen :) Hoppas även ni gllar den lika mycket som jag gör. header speglar av sig hur mitt liv är.

Första bilden till vänster visar vad jag går för linje, alltså NV.
Andra bilden visar min personlighet
Och dem andra bilderna är bara mitt liv helt enkelt.

Back to school


Nu när skolan har kommit igång blir jag så sugen att shoppa höst kläder, blir inte ni också de?
Så mysigt att gå i långärmade tröjor och stikade koftor! Och ja varför inte en halsduk runt halsen.
Måste säga att jag tycker nu i höst har nog HM och BIKBOK de kläder som talar till mig mest. Men ändå inte riktigt lika mycket som jag vill att de ska göra.

På första bilden hittar vi en riktigt fin ring har blivit kär i riktigt många ringar men har ändå inte hittat någon som riktigt talar för mig. Hoppas på att hitta några inom kort.

På andra bilden kommer allt ifrån HM och kan säga att den randiga tröjan är grymt snygg och tror att inom kort kommer den hamna i min samling på randiga tröjor här hemma. Och mössan är en av mina personliga favoriter.


Godmorgon

Igår hård startade vi på skolan med lite matte:) Skönt att vara igång men jobbigt att allt ska gå så fort. Matte C och Fysik A ska vara klar till julen..  Men idag ska vi glömma allt sånt och konsentera oss på att ha roligt! Vi ska nämligen först och spela Bowling och sedan fara och grilla. Kommer nog bli riktigt skoj!


Vi gjorde en grupp på Facebook för skoj också.. Hahha! :)
Är de inte NV2 så säg! 


lördagen 21/8


Igår spenderades kvällen hemma hos evelina. Riktigt trevligt!

Lördag 21/8

Nu sitter jag här hemma hos Jenny och har just färgat hennes hår snart ska vi knalla hem till mig för att göra plättar.
Kommer bli gott för de var som ett tag sedan. Idag har jag varit på promenad med Jenny i skogen idag och så klart hittar vi en död ren där-.- alltså skelett var de ända som var kvar.. har bild på de så de lär komma upp på facebook.
så håll utsikt.
Ikväll så bär det av till Evelina för inflyttnings fest. Blir nog en tidig kväll ändå ;)

Fredagen den 20/8

Nu var den hära.. den sista veckan innan skolan börjar innan stressen sakta sliter i sär en.. Känns jobbigt att börja stressa ihjäl sig och kliva upp tidigt varje dag.. Men kul att träffa tjejerna från klassen och de igen! :) Även att träffa rune igen kommer bli kul. DEt som suger är att man har gått och blvit lite sjuk (förkyld och så).. Snart ska jag dra mig från datan och gå till Jenny och fixa hennes hår senare blir det att se en film :) Super skönt att ta de lungt denna fredag..

Idag klippte även malin mig, Blev väl lite kort dock bara jag som tänker på de ;) men de behövdes för mina toppar såg förjävliga ut! Har även haft oljebehandling och ja mitt hår mår bättre men ser ut som en stor flottboll! 



Alla tjejerna när vi firrade madde, fan va varmt de var i maj! :)

Tisdag 17/8

Nå sitter och funderar på vad man ska hitta på idag/ikväll. Ska man städa rumet och börja planera vad man ska packa ner i väskan eller ska man ta och hitta på något med nådon. Det är frågan skulle behöva umgås lite med Alexander. För det var som en evighet sedan.. Men man vet aldrig vad jag hittar på men något blir det iallafall!

Börjar fundera omn jag håller på att bli lite sjuk. DET får inte hända. men Hmm.. är lite hostig.
Men nu ska jag äta kyckling mums! :) Hör av mig lite senare igen! :)

Lördagen 14/8

var riktigt trevlig dag/kväll som hade sol, regn och åska ! En 50 åring blev firrad och sen vart de att bege sig hem till Jenny, där vi hade de riktigt kul.



Keep you much longer



Hej, haft fullt upp med att leva de sista dagarna på mitt sommarlov, just därför bloggen har blivit lidande!
I torsdags så for man på en tripp med Robin till Nolia för att se han gå modell, De gick bra!!
Sedan gjorde vi nolia där jag hitta 8 par örhängen som jag verkligen älskar. Sedan for vi för bi stan och gjorde den också där vi köpte tarjas födeslsedags presenter och så köpte jag en stor mysig tröja från Gina.


Sedan började vi fara hemåt. Och så fick vi för oss att stanna vid stor heden och de är jag hemst glad för! För där hitta jag en Klänning på som jag ska ha ikväll. Och även super fyndade BHar för 30 kr st! En lime grön och en blå med vita pricar. Och även en tup top tills jag far på min trip.




En gammal goding!


Idag har jag på mig en av mina mysigaste plagg. som jag verkligen har glömt bort. Den är ganska gammal men gillar den ändå :) Så har jag insett att de är fan skola snart igen. Vilken har gjort att jag har börjat skriva på en novel till min svenska lärare och pluggat lite engelsk gramma..

Om några dagar drar jag dock till Turkiet! så jävla skönt!

Lite bilder dårrå!












De var en massa bilder från våran lilla trip till LUleå i fredags :) Älskar bilderna som våran akmera ger! :D

LK -check !

Igår så for jag, Hanna och Robin till luleå kalaset när vi kom fram så åt vi på max. Åt classikern Max mål med friskombröd. De var riktigt gott och vi testade även att äta på de ny öppnade max.. ¨Sedan blev de en snabb shopping. Köpte ett nytt läppstift (hud färgad) och ett par svarta siden trosor med rosa rosetter och även en fin svart ring med strass och nittar :)

Sedan satt vi oss i parken ovanför busstationen och hade de allmänt trevligt i solen sedan forsatt vi runt på marknaden och sedan bestämde vi att vi skulle gå in på området. Vi såg sista låten med brolle och sedan massa andra. åkte over the top med jenny.  Sen åt vi sovas mums! :) vissa hade mer problem än andra!

BILDER KOMMER SENARE!
Hoffmaestro & Chraa på Luleåkalaset
Hoffmaestro i mitt hjärta!<3


OUTFIT 5/8 2010


halsban ur och penn
tunica Gina
örhängen Gina


fyra sköna bilder sen PDOL






Dynamaite

Hejhej igår sov Frida och Malin hos mig, Snacka om varm frida är när man sover med henne! Haha! Idag har jag varit duktig och städat gaderoben kom fram till att jag har 100 klädesplagg exakt. Som är rent nu, Och sen kom Hanna till mig så gick vi på en lång promenad blev väl till änglundsgården och tillbaka och solen stekte som fan! :)

TAGGEN inför LK imorgon :) Allt är klart förutom .. ehh inget är klart! :O Men kul kommer de bli ändå! :)
Lite bilder dååå! ;)

För någon dag sedan! Äventyr med Elle, Henna, Hanna , Robin och Malin :)
TEam svart!

Mörk bild men de föreställer malin :)

idag på hannas och min promenad :P

vi ville ha vatten

helt slut


You make the rain fall

Yeeh klockan börjar bli 21.00 och då är de dags för att träffa Hanna och Elle och snart börjar de bli mörkt och de är då de roliga börjar ;) de är nu de intressant börjar! :) 

Gu va jag är trött!

Igår råkades jag sova till klockan var två. INgen kom och sa att jag skulle stiga upp så de blev som de blev ;) Senare till kvällen kom Malin och Robin till mig sedan gick vi på promenad med Jenny :D Då vi fick för oss att fara och ta ett kvälls dop i lappträsk :) SKÖNT var de! :)  Sen blev de durschen och sen sängen och har nog inte sovit så gott på länge! :)

Nu har jag legat och sola tills SOLEN försvann nu är jag bara trött och funderar på atta fara ut och cykla fram och tillbaka till bredviken eller nå ;) Men är inte säkert att jag orkar ;) Haha

Föresten funderar jag på att lägga basketbollen på hyllan och köpa guldkort istället ;)Eller ska man köra på både och ;) Vet inte som sagt än :)
 


High on LIFE!

Hallelujah var inte ett dugg bakis igår. Mådde hur bra som helst. Så jag och hanna bestämmde oss för att gå på en promenad. Vi gick till campingen och sedan for vi till Malin för att kolla hur hon hade de. Genom att HON tappa bort sin mobil på PDOL så har man inte kunnat nå henne men Någon hade gett den till polisen så hon får den snart igen. Iallafall pratde vi om gårdagen sen kände jag att jag ville gå ut och gå mera så hörde om Lampa ville gå ut och gå. Så då gick vi till goldengate och tillbaka. De blev en ganska bra bit för mig med andra ord :)

Och när jag kom hem hade mamma satt på Bastun så då blev de att bada lite och sedan sängen! :)



PDOL - check! BILDBOMB

Igår rullade bilen klockan 5 mot Piteå. Jag, madde, evelina och evelinas pojkvän åkte i bilen som Fredrik körde oss :) De var riktigt kul och va stannade och tog en massa fina bilder med evelinas kamera. När vi väl kom fram gick vi till max och köäpte ett mini mål, Det var väldigt väldigt gott! :) Sen for vi och snurrade ett tag för UTGÅNG betyde HEMGÅNG! Då eve plötsligt spillde iskall dricka över hennes nya kamera,  Och blev väldigt sur..  OCH skrek GE MIG EN UGN! skulle inte vilja vara Fredrik i de läget, Haha! När vi väl skulle gå in på området så ville de kolla i JUST min väska och tog mig åt sidan och TOG min oöppnade fanta!, Men inge mer;)

Vi kom in
och visste inte riktigt vart något låg för ingen av oss hade varit där innan :) Men vi hittade till stora senen och träffade några kalix bor bland annat Erik som var hur taggad som helst på att åka en karusell, så både jag och Malin evelina och Linnea blev hur taggade som helst så vi åkte en karusell. Som snurrade högt i luften. Och så klart fastnade min arm så jag kunde inte få ner den under hela åkturen och Jag och malin hade hemskt roligt åt de :)  

Vi kom
på att min mobil har ju en kamera iallafall så vi får väl använda den när ingen av oss har kameror ;)Haha, När vi väl hade varit där så tappade jag och madde bort Malin Frida och Eve. Så vi gick lite för oss själv och ja undersökte området och fragade vars si och så var :) Gu va trevliga alla var vi fråga också :) LIte senare sprang vi så vi inte skulle missa lazee, vi hittade bandit senen och stod där och hoppade, dansade och skrek. När ungefär halva hade gått for vi vidare och skulle se KENT! FY FAN va bra live! HELT galet var de!

Senre träffade vi Evelina hon var helt själv och så for vi och dansade i något tält med en massa där det även fanns Kalix bor :)
Sen mötte vi Malin och dem. Malin mådde inte bra så då valde jag att stanna med dem och sedan fara hem med dem också. Klockan var väl 3 när jag hade ätit och tagit bort sminket när jag la mig :)














RSS 2.0