PDOL outfit :)


sol och varmt!

Powewalk till campingen med Madelene idag - Check!
När vi väl kom fram dit byte vi om och tog en snabb dusch och bada ett tag stekte och åt korv till lunch :)
Och unnade oss en glass för att de var fredag ;) När jag väl kom hem la jag mig i solstolen igen så skönt med sol! VILL att den aldrig ska försvinna! 

Juste jag var faktiskt ute och gick tre gånger igår! Räknade ihop och allt som allt skulle de bli 2 1/2 mil ;) idag gick vi dock lite kortare tror de blir en halv mil från mig till campingen eller något sånt ;)

 Just nu sitter jag och taggar inför PDOL imorgon, Känns som om att jag kommer hinna vakna slänga mig i duschen och sen fixa mig sätta på löshåret och lösfransarna och sen blir det att fara! Ni annar inte hur taggad jag är! Dock är jag inte super säker på vad jag ska bära, men mest troligt bar bent och en grå klänning med volanger och kavaj! :) MEN inget är säkert ännu!

BILD BOMB!
Höst måsten!


Ass snygg Highschool tröja från Ginatricot för 199kr!

Linnen klänningar ja något med "indian tema"

FRån luleå

köpte jag inte så mycket sparar pengarna till PDOL och LK och SEdan turikiet ;)
Men köpte fakriskt de här örhängena och den här kjolen även en vit overziad tunica där de ståpr play på :)


Älskar kjolen helt i min stil hög och faller riktigt fint! :)


En timmes powerwalk - Check!

Har kommit fram till att under den senaste tiden har jag lagt träningen åt sidan och ja tagit kompisarna i första hand. Eller ja i ända hand om jag ska vara ärlig. Finns nog bara några enstaka dagar jag har varit själv under hela sommaren ;) Umgåts med massa varje dag. INGE FEL MED DE, men nu ska även träningen få plats i min vardag. 

Kilona ska rasa helt enkelt ;) 

Svettig och goo! ;)


Luleå Trip!

Nu ska jag fara och möta upp Madde och även Robin för att fara på en trip till luleå men ska nog inte handla något! Men så här ser jag ut idag iallafall :)


We no speak Americano

Igår färgade vi löshår och nu är de samma färg. Riktigt snyggt blev de kan jag säga! Och nu fixar man skivan till bil resan till pdol. DEt är bara att köpa förköp nu och så är de mesta fixat! :) Super bra!

Då var ännu en helg över

Igår var de ganska kul ändå Malin och pontus skulle fara och äta pizza med Malins föreldrar så jag följde med som sällskap. Sedan for vi och träffa Ludde och Emilia och sedan Flummade vi oss lite på stan;) Helt okey kväll:)

Min syster har även lagt in en söt bild på mig och min systerdotter,  Sedan dopet :)


Jag ska måla hela världen

De senaste dagarna har jag i stort sett målat vårat garage och måste med ge att jag är en hejjare på att måla! de blir rött och fint dock hade vi tagit fel färg första varvet så de lär bli tre varv ;) Haha

Men jag har även hunnit med att se Närkontakt (Tydligen en rysare) Den var inte så jätte bra nästan lite konstig, rykte till en gång och men de var allt ;) Har även färgat Jennys hår för hon skulle på möhippa :)Ungefär så här såg de ut!


Onsdag

Jah.. idag har det helt enkelt inte varit min dag.. Min dag har bestått av att träffa många människor.. Jag vaknade upp med Robin och sen for jag till Malin där Sanne kom (innan hon far på sin tripp) sedan efter någon timme kom Hanna också så beslöt vi oss för att fara till Fridas hus och se film. Så de gjorde vi och filmen var väl helt OK men slutet var helt uselt..

Imorgon sa Hanna att vädret kommer suga :( så de kommer inte va roligt de men man ska inte alltid lita på hanna.. Nej Nej utan ställer klockan på 10 och går till fönstret för att se efter i stället! :) OM de regnar blir det att somna om. Man kanske även tar en trip till gymet imorgon var ett tag sedan! Men nu ska jag försöka läsa lite i en bok. Får se om jag lyckas


Kära minen !

Hej sommar!


Hur skönt är de inte att solen har stått högt och himmelen har varit blå hela dagen! Robin vaknade och såg att de var sol ute och jag var som ganska trött så jag sa att vi skulle fortsätta sova men tillslu palla vi oss upp. Och gick och la oss på vårat "soldäck" tills Robins syster hämtade han.

Då smsa jag så att Hanna vaknade och så bar det av till campingen där vi badadeoch solade! Och även evelina kom och gjorde oss sälskap! Och kära blogg läsare idag var det tredie dagen jag har badat efter varandra. Och de kallar jag Sommar
och lite färg har man fått idag också!

JUst nu sitter jag och lyssnar på La roux ! och tänkte lägga upp lite bilder!
så här kommer de!Köksrutingt

så här är då min outfit idag!

Hem kommen från både Göteborg och släkträffen!

Hejhej bloggen :)
I fredags så kom jag hem fårn göteborg, Där jag har haft en underbar tid med Malin och hennes familj. Vi har spenderat tiden med att Shoppa, åka båt i göteborgskärgård, Vara på grillfest, Bada, Vara på Liseberg och äta på resturang.. Men en hel del otrevliga saker hände också!

Som att Malins mamma slog knäet, Jag hade ont i ryggen och Malin i axlarna, Blev av med mitt kort så hade lite brist på pengar, Sen på liseberg SKET en JÄVLA fågel på mig! Och Malin fick en 3 cm lång GLAS bit i sin mat!!

Men till stort sätt har de varit roligt och så.. Många som har kommit fram till mig och malin och pratat. Till och med ett islängskt fotbollslag ville komma och knäppa sig med oss, JUST efter vi hade åkt flumride! (Så vi var ganska genom våta då!)

I lördags (igår) döptes ännu en kusin, Lucisa heter hon i Svansten. Då fick man träffa hela go och glada släten.. Var så hemskt att säga hejdå till Gabbi hade inte sett henne på två år och så träffa jag henne bara i 5 timmar:( Och matilda som man inte hade träffa sedan ja gud vet när! Men kul var de!:)

Sedan bar de av till robin där jag spenderade kvällen och natten :) Nu ska jag hem och se om Farbror peter kommer förbi:)


Nu ska jag hoppa i doppet med malin! :)

BILDER KOmmer hahah ;)
skriver sen :)
/JUlia och malin från GBG

RSS 2.0