Califonia King Bed<3

Kan knappt hålla tillbaka känslorna när jag hör Califonia King Bed med Rihanna.

Jag kan känna hur mitt hjärta slår,
och hur mina tankar samlas och går till en person.
Jag ser en möjlighet, jag hoppas. längtar. vill!  

Chest to chest
Nose to nose
Palm to palm
We were always just that close


Hår färg hår färg...


Fan va jobbigt de ska vara ibland. Jag trivs sjukt bra i hårfärgen jag har nu men det som är en nak del är att jag får en utväxt så sjukt fort. Och när mitt hår är så mörk och rött och när jag har egentligen mörk blond. så blir utväxten så mycket ljusare än resten av håret.. Hmm.. Känner att jag skulle  vilja bli ljusare men nu när jag har så mycket koppar toner i mitt hår vet jag att det skulle bli orange om jag skulle bleka..
Vet inte men ska inte börja expementrera innan balen i alla fall. ska nog låta de vara ett tag och kanske dra slingor i det.. MÅSTE prata med MALLAN.. Men blev så sugen på att bli blond igen men vet hur mycket det sliter på håret så jag skulle aldrig våga göra mig blond..

Tisdagen

Idag fick jag veta att jag får VG i Hitoria A :) känns sjukt bra genom att jag inte kunnde något om historia innan jag började med historian och nu har jag lärt mig en hel del. Känner mig ruskigt nöjd. Imorgon är det nationella och jag är lite nervös men inte allt förmycket känns faktiskt helt okej. Men det kommer väl vara så när man öppnar provet så är det sjukt svårt. Men men. Har repat i en och en halv vecka och känner att jag har koll på de mesta. :D Hoppas att de jag skriver kommer räcka till ett VG.

Idag fick även madelene körkort! :D Sjukt kul att hon fick det och hon klara det på första försöket så GRATTIS! Om allt blir som vi hade tänkt oss så kommer Hanna, Malin och Madde till mig ikväll för lite sista min plugg. Innan nationella imorgon. Då ska vi ta maddes bil och åka och köpa flott till själva nationella. HELT SJUKT att 2 året är snart slut. KAN inte fatta det!!


Bjuder även på en bild sen förra helgen :D Tycker den e sjukt härlig när det är grön ocg varmt ute och så bubblan som också är med på ett hörn. Fan va härlig!! ÄLSKAR DEN :D

Måndag


Shiit kan inte fatta att det är 3 dagar kvar av skolan reseten är bara svammel. Och kan inte fatta att vi skriver Matte D nationella på onsdag. Känns dock bra att fokusera sig på matten just nu.

Idag har jag inte gjort så mycket. Det blev att äta grillat och nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag räkna matte med robin! De kommer gå skit bra är sjukt taggad!! :D

Aldrig mer Histora!!

Jajamän, då var man klar med historia uppstasten om  Första världskriget! Imorgon ska jag lämna in den till camilla sen får jag veta mitt historia betyg. Sen är det bara matte som gäller. Kommer plugga Hela morgondagen och även tisdagen för att tagga inför Matte D NP och de kommer att vara sjukt svårt.

Nu ska jag gå och ha en date med min kude ;D Grrrr :D
Bjuder även på en gammal goo bild :D

Hos sanne med vatten pippan :D

Börja blogga mera?

Jag tycker att jag hör från alla håll och kanter att jag ska börja blogga mera ! Och de ska jag också men har så sjukt mycket att göra så att blogga kommer oftast längst ner på "Att göra listan". Men nu tar jag mig tid fasten jag inte har tid ^^

Längtar som fan efter sommarn just nu. Efter imorgon har jag bara en sak att lägga hela mitt fokus på vilket är just Matematiken! Fy fan.. Men sommarn kommer närmre och Balen också. Kommer bli kul att få vara konfransier eller hur det stavas på Balen! Börjar bli lite smått nervös! :D


Igår med tjejerna på nilshotel
Lånade bilden av carro!

Judas


Helgen har varit sjukt bra! Jag har umgåts med Robin och firat Mark på nilshotel han även vara ut på B4 en sväng. Sen for jag och Mallan hem och umgicks och sov. Mindre bra var mardrömen jag hade i morse. Men tur så var det bara en dröm. Jag var så dålig att jag glömde min kamera hemma igår men tänkte faktiskt vara så duktig att sätta in bilder från några helger sen, Har varit dålig på det.
Så bilderna från Valborg och Madde och Hannas kalas kommer upp!


Måndag 23 Maj

Det har varit en minst sagt konstig dag idag. Men thats life, ELLER?
Kollade igenom en del bilder och kom fram till att jag saknar lite min blonda hår färg. Men ändå inte tanken på hur mycket det sliter på håret om jag skulle bli blond igen gör att jag vill börja gråta!

Men men trivs ändå i den hårfärg jag har nu. Den är som röd brun..
aldrig mer?

E

Gårdagen var helt OK

skrev nationellt prov i engelska och jag tror det gick ganska så bra hoppas att det blir ett G. Sedan har det mest varit svammel på skolan. Sedan for jag och pappa till Happaranda där jag shoppade lite.+ vaxnings trensor, hårspray och ansiksmask! ;)

Sedan for vi till min mormor där vi åt pizza och sedab kom Sanne och hämta mig och sen for vi till elle och umgick med henne och Malin. SVIN KUL hade vi! Tack för en underbar kväll!


RSS 2.0