Snyggt under!


Valborg!

Jaa, jag vet att jag inte har skrivit på riktigt länge. Men nu får de bli ändring på de. Veckan som har gått för fort tycker jag nästan. jag insåg först igår att de var valborg idag. Så fick lite panik när inget var planerat. Men de fixade sig, nu är det bara för mig att bestämma vilken sminkning, vilken frisyr och vilken klädsel jag ska bära.

Förra året var helt galet och hoppas att de inte blir lika galet som då. För de var väl inte så kul för alla då..
Men iår kan de bli ganska kul:)


Tyckte den här sminkningen var fin, synd att min kanske inte blir lika fin men ska väl försöka på något liknande :)

Kvällens Party outfit


Tröja Ginatricot
Kjol Rut.mfl
tights Vila

Fredagen var minst sagt rolig! :)


Innebandy tuneringen var höjdpunkten på dagen! Trodde inte att de skulle bli så där kul men de var verkligen toppen :) Vi spelade första matchem mot TE2 och ja så klart förlorade vi med, tror de var 4-8 eller något sånt :) Andra matchen spelade vi mot Op3 och vann med 5-4 eller något sånt, Just i sista sekunden :)
sedan spelade vi mot ip 3 och ja vi förlorade men tyckte de var bra att vi tog oss till 8 dels finall :)  Och att vi hade de riktigt kul. Robin och hans klass tog sig däremot till finall och de tyckte jag också var riktigt kul :)

Senare på kvällen kom Sanne, Malin, Hanna och robin hem till mig. Vi spelade med andra ord och hade de minst sagt kul. Speciellt när alla blev övertrött ;) Senare så gick jag och robin och la oss, Och i morse så for han till Luleå och jag planerar snart att gå ner till stan :)
För att inhandla nyttigheter :)

Ikväll blir de festligheter, men vet inte va jag ska ha på mig ännu..
får se hur de löser sig :)
Visar kvällens outfit senare :)


Äntligen torsdag

och har en hel del att göra. Måste hämta ut ett HM paket! Trodde de inte skulle komma först nästa vecka men tur var de väl att de kom nu :) Sedan måste jag fara till malin och färga utväxten. Ser juh nästan kal ut Haha ;) och ja malin kanske skulle måla mina naglar med.
SOM SAGT Mycket som ska göras! :)


Extra Extra

EXTRA EXTRA EXTRA - Julia hittades halvdöd på verandan


Paparazzi fotograferna hittade julia på hennes veranda. Där hon låg och var nästan halvdöd efter att hon hade pluggat till fysik provet som hon har imorgon.
När vi väl hade för in henne i huset och hade gett henne lite vatten och bäddat ner henne i sängen, säger hon att fysik är inte att leka med ;)

var bara tvungen.


onsdag men ändå känns de som torsdag?




Känner mig helt borta, vet inte hur många gånger jag har suttit och funderat på om de är Onsdag eller Torsdag idag.. Men hanna berättade lungt och sansat för mig att de var bara onsdag.. Haha i varje fall så kom mina nya lösögonfransar idag som jag tänkte visa er.

Riktigt nöjd, hittade dem på nellys rea där de tog slut på nästan 2 timmar, men hann då få mig två par iallafall :)
30 kr per förfackning :)




Plugg plugg och åter plugg!


Ja idag har man hinnit med .. hmm.. Ja nästan ingeting för utom PLUGGA, Vi har nämlingen prov i mekaniken. Och de är riktigt svårt. Fattar som hälften allt med sva-t grafer och så men fan krafterna är inte lika bra. Men får väl kämpa igenom de.

Just nu så lagar mamma middag och de blir pasta carbonada mums :) Sedan ska jag och jenny ut på en JOgging/ power walk i fin vädret! BEHövs efter helgens festligheter och för valborg som närmar sig :) Är egentligen inte så mycket för att jogga för tycker de e som svårt att titta ett mellan ting mellan gå snabbt och springa :) Men de kommer nog gå ändå! :)

Här är min läxhög! :O


Bilder sedan igår



  




  



    


Igår firrade vi Malin

Och de gjorde vi med thai kyckling och med massa snack. Och med massa hår fixanden. Sedan bar de av till bovlingen där vi spelade jag slog till och med två strikear.. Och jag brukar aldrig göra de så var ganska nöjd :)

Malin fick en rosa mini plattäng och pengar så hon kiunde välja mellan ett gym kort eller nytt lös hår :) Av mig, Robin, Emilia, Hanna, Sanne, Annie, Madde , Frida, Evelina, Sabbe :)



Eller



Tror hon kommer välja gymkortet :)
Nu ska jag ta och spela sims ett tag tjaaråå :)

Födelsedags barn!

Igår så fyllde den här sötnos år och jag var hemma hos henne och fikade och firade henne.

Efter skolan ska vi köpa hennes present och på lördag så ska vi fira henne allaihop :)

Idag fyller min syster 26 år. och de kommer komma hem till oss idag och då ska vi väl fira de med en flaska loka eller nå! ;)


Onsdag

Ska snart bege mig mot jennys hus för att arbeta :) men just nu håller jag på att beställa hem lite nya tränings kläder :) Behövligt! Ett par byxor som jag ska ha när jag far och joggar/springer. En SportBh och en tight spring tröja :) Och även lite kläder. Som jag får visa när jag har fått dem men nu mot jobbet! Massage!


Måndagen den 12/4

Man kan inte klaga på den hära dagen, den har varit varm och skön. När jag väl kom hem efter skolan så såg jag lite tv och åt middag. Min middag bestod av en dubbelmacka med ägg och ost på och ett glas appelsin juice :)
Sedan följde jag med malin ner på stan när hon solade och så gick vi hem sen. Skönt med en promenad :) Idag gick vi ca 5 km..
Ganska lite men mina skor har gått sönder får köpa nya imorgon :)


Visst ser de gott ut! :)


Promis med Malin

Nu går jag och malin en sväng :) Hör av mig senare :)

Gårdagen spenderades hos Robin :)

Igår så bjöd robin och hans föreldrar mig, Malin och Hanna på middag. De var riktigt gott med grillad kyckling, halomi, svamp och massa mer. Vi spelade även den försvunna diamanten och buzz. Och senare på kvällen såg vi en skräkfilm och åt efterätt :)

Efter Malin och Hanna hade farit gick jag och robin ut i bodan för att sova, Och tror jag aldrig har sovit så gott som inatt.  värmen, mysfaktorn, mörkret och ja allt var perfekt! :) Så jag och robin vaknade upp utvilade klockan halv 9. Och sedan satt vi oss en stund och sola efter vi hade ätit frukost.

Så här såg jag ut igår! :)


Grå tröja Ginatricot (ny)
Örhängen Ginatricot
Vitt linne Ginatricot
Thigts  HM


Fan va snygg kompis jag har!


Var bara tvungen att visa en sån sjukt fin bild på en av mina vänner. Hittade den på evelinas blogg! Men fan va snygg du är madde gumman! BLI modell!

Vilket äckligt väder de var ute!

Regning och eländigt.. Neeh ursch, de ska vara soligt när man har påsklov. Men jag och sanne trotsade vädret ändå och for ut och gick en sväng. De blev väl en 5 km idag igen..

Tycker att jag har blivit hurtig att gå, hade velat gyma och så men är som sagt förkylld så de går juh inte. Ikväll vet jag inte va som händer riktigt ska nog fara till sanne om inte Alex svarar.. Då ska vi mysa och prata om hur vi ska tjäna pengar in för klassresan våren i tvåan. Vi har 10000 nu och behöver en hel del mer för vi är 17 personer som ska med på resan :)
Efter att vi har sålt kakburkarna som vi ska sälja här snart så har vi kring 5000 till :)
 Vi funderar på att fara till Grekland med klassen :)




Hoppas verkligen att vi får råd!


ansikts mask

Hade nyss ansiksmask i väntan på Sanne, Vi ska gå ut och gå en sväng här snart :)
Men tillbacka till ansiksmasken, måste säga att den var riktigt skön att ha på sig för den värmde och så. Men ville nog ha en som rengorde på djupet. Men den var bra och den var rosa också! Vem gillar inte de?




Har kommit fram till en sak..

Sitter och kollar på min kusin matilda som är ute och ser värden just nu och kom fram till att de är fan de jag också vill göra efter Gymnasiet. Fara och se värden innan jag börjar plugga på nytt! Men måste börja spara redan nu för de måste var sjukt dyrt att göra så dära.

Tror fan jag ska börja lägga undan redan nu :) Haha :) se hur kul hon har de! :)


så klart är hon inte själv utan med sina vänner men ville inte vissa de i bloggen, bara min kusin :)

StockholmStreetStyle

Foto:

Foto:

Foto:

Första bilden : älskade verkligen hennes hår såg livligt och naturligt ut. Älskade även hennes mönster på gennes strumpbyxor! Hon får en 8 av 10

Andra bilden: Ringarna, handväskan och glasögonen passade henne riktigt bra! hon får en 7 av 10 

Sista bilden:
laxrosa skor med platå kändes helt OK ! men inget jag skulle sätta på mig.
de får en 4 av 10


Godmorgon godmorgon


Igår umgicks jag och robin med Jenny. Vi spelade lite yatzy och såg man in black på vhs och åt popcorn.
Var riktigt mysigt och trevligt, var så länge sedan man såg på vhs kändes som om man var tillbacka i de gammla tiderna :)

Robin for för ett tag sedan till sporthallen och nu sitter jag och kollar runt på olika bloggar och olika sidor för att få ideer :) Men de går inte så bra när jag har så ont i ryggen som jag verkligen har. unnar mig en kopp choklad medans jag försöker få tag i Alexander :)

Och jag känner även att min förkyllning börjar ge sig och de tyckte robin också.

Och juste måste bara berätta va söt robin var innan han skulle fara bädda han ner mig med nallen pubis och pingu och stoppa om mig och  gjorde de mörkt i mitt rum och pussa mig hejdå.
Hur gullit var inte de?


Spenderar Torsdagskvällen Med Att Vara Otrogen

Extra Extra, papparatzfotografen Malins senaste bilder:







Julias kommentar till detta:
Det finns olika sorters otrohet, alla lika vidriga, men kunde inte stå emot. 
På bilderna ovan ser ni Mig, och min ooooh så sexiga - varma - rika älskare; Nallen Pubis!
Jag skäms över mitt felsteg, men detta kan man väl kalla en lite "snällare variant" på otrohet

Nä nu måste jag hoppa rakt in i duchen, hoppas jag gav er ett riktigt gott skratt nu, ciao!


Ett ord..


Bilderna tagna från google :)

börjar bli lite förkylld

Fan, de är verkligen de sista jag vill. Men får ta och göra Te och ta de lungt nu under kvällen :)
de värsta är nog att jag inte ens tänker på att jag är de för jag är nydligen hemkommen från en 5 kms lång  prommenad :) Räknade ut att det är de fram och tillbacka från mitt hus till grynäs :) 
De var skönt att få komma ut en sväng.  

Nu ska mamma gör kyckling och bulgur och jag funderar på att städa mitt rum ifall vi skulle spela med andra ord ikväll. De ser rättansagt förjävligt ut :)


GE mig sommar!

Så här såg jag ut

När vi var och såg plannja vinna igår kväll
Jeans skjorta (ny)
Svart linne
svarta jensleggings
Och uppsat hår :)

Tisdag



Den här dagen har amn hunnit med en hel del. Fylla i jobbansökan sökt till campingen, planera kalix nya centrum och parkarbetare, Något av de kommer jag väl ändå få :)
Jag tog parkarbetare och campingen för att då är man ute och planeringen för att jag gillar att plannera ;) 

Sedan har jag hunnnit att fixa mobilen så den funkar nu men har inga nr så ni kan ju smsa ett sms och skriva ert namn! :) 
Nu ska jag laga mat och sedan ska jag fara till luleå:) Hoppas Plannja vinner!


Outfit 6/4- 10

Nu drar jag ner en sväng på stan senare ikväll blir de LUleå :)


Linne GinaTricot
Randig tröja GinaTricot ( ett av plaggen jag fyndade )
Örhängen GinaTricot
Jenasleggings Vila

Puss!

Markerad midja!




en trevlig dag

De här har minst sagt varit en trevlig dag :) Allt började med att jag och robin vaknade upp av att hans föreldrar undrade om vi skulle fara till haparandra och då beslöt vi oss för att följa med. 

När vi väl var i haparanda kom jag på att Madde berättade att det var en riktigt bra rea på ginatricot som jag bara var tvungen att kolla in. Och som sagt där fyndade jag Två tröjor, En tunica, Ett par trosor och ett par örhängen för 200kr och de är billigt!!! :) Vissar imorgon va de var för något fint :)

Efter rajjala så for vi till Sko punkten där jag inte hittade något direkt så for vi in på Ikea och då kom jag på att jag behöver en papperskorg till mitt rum och då gick jag och robin och kollade runt och kom fram till att en av vitfärgad stål med lock skulle passa mitt rum bäst, Så den blev de:) Sen bar det av till Kalix där jag blev bjuden på pizza av robins föreldrar, De var riktigt gott!

Senare på kvällen så har jag varit hos jenny och spelat Yatzy med Jenny, Adde och Lampa. Vann för de mesta..
Sen kom Sanne och chrisse hem till mig och vi åt popcorn prata och såg johan falk :)
Och nu är de väl dags för mig att runda av och då och mysa med min kudde :)


Nu Far Jag Till Happis

Och den här dagen har jag på mig :)



Klänning GinaTricot
Halsband  JC
Armband Thomas sabo
Strumpbyxor GinaTricot

vårig outfit


skin jackan är från Bikbok, boleron är från Jc , tunican är från Ginatricot,tights från Hm och skorna är Malin :)


Min påskpresent :)

Fick en fin berlock till mitt Thomas sabo armband av robin i fredags :) Blev riktigt glad och tyckte den var riktigt fin :)

Tack älskling! :)

Ne nu börjar jag igen

Nu känner jag att efter gårdagens festligheter så börjar jag på ett nytt godis förbjud som ska vara minst i en månad bara för att få bort suget av socker :) För när de är påsklov finns de många möjligheter till att röra sig :) Så de blir nog att hålla igång ganska mycket de här lovet :)

Har juh crosstrainern och vikterna och pilatesboll här hemma, även så är det bara att slå en pling ifall ni är sugen på massage ;) Tar inte mycket för de och är duktig :)  Och juste de går inte att skicka sms till mig mobilen är sär men de går att ringa, eller höra av sig på facebook ! :)



Pusspuss :)

MInesvärd fest!

Det var väldigt synd att ingen hade med sig en bra kamera igår anntingen hade man glömt eller så hade man fått slut batteri.. Men De gjorde ändå inte så mycket.. Gårdagen var en av de roligsate kvällarna. Vi dansade pratade och lekte dela natten lång :) Verkligen super kul :)
Och
för att medela så mår även jag superbra inte ens huvudvärk, vilket är skit bra :)

Genom att de inte fanns någon kamera och jag hann inte knäppa outfitbilden så får ni en liten fest bild på mig där man ser lite iallafall ;) Mobil kameran ;)

Tunica HM
långt linne(under tunican) Ginatricot
läderläggings Vila
rosa klackeskor Nelly.com

Idag ska kanske jag och Malin se en film och bara umgås känns som en evighet sedan. Och även planera upp dähära lovet så man vet vad som händer :) Robin snackade om en resa till luleå och de skulle väl inte sitta fel de heller ;)


Är så taggad :)

Idag var det planerat att jag och robin skulle sova till klockan 11 men så blev de inte.. Jag vacknade locan halv 8 och hade inget att göra.. Så slog på tv och såg lite men finns inte så mycet bra den tiden såå.. Robin gav med sig och streg upp:)

vår fruost bestod av gröt och jag måste säga att de var väldigt läge sedan jag åt Gröt! Men gott varde. Nu ärt han och durschar och på ett tag sa vi bege oss hem till mig för fix :) och sedan på festligheter, ommer bli en hel del kul! :)

Lägger nog upp party outfiten om jag hinner också :)
men tills dess kan ni få se mina favoriter från loobook just nu! :)

Zara Bag, Lela Rose Blazer, H&M Top

for More Photos View My Blog


Ehhe juste :)

När jag var i luleå och klitte mig och fägade en blå/lilöa/ svart slinga :) så köpte jag även den här tunican :)

Påsklov!

Kan bara säga att jag har längtat så hemskt mycket efter lov igen! De är så skönt att bara sova hur länge man vill och mysa med sin sötnos hur länge man vill och även ha tid med festligheter! De här lovet kommer nog bli riktigt bra och som en bra iledning av det så har Jag, Hanna, Sanne och Helena varit ner på stan. Hämntat ut helenas fest kläningar och smygit runt med presenter hit och dit. 

Sedan har jag varit med madde och malin hela kvällen och bara myst och pratat :) Om vad vi ska ha på oss och vilkaskor de blir hur vi ska göra och ja alla verkar verkligen taggade :) så ser fram emot helgens äventyr :)

Nu sitter jag in lindad i en skjal och ska snart gå och lägga mig ska bara göra hundra situps först :)   

Blir nog att lägga upp fest outfiten på lördag så håll gärna koll då ;) 


RSS 2.0