Lördag

Hej! Nu var de lördag igen, idag har jag insett att jag har nog inte ont i halsen utan jag har nog ont i tungan. Hur konstigt låter inte de?
Eller så är de halsen vad vet jag. Idag har jag varit en sväng till skolan och pluggat, tro de eller ej på en lördag. När jag kom hem så var mitt hjärta där och väntade, sen lagade vi en riktigt god middag bestående av potatisgratäng, sallad och lövbiff. MUMS :) Nå väl nu ska vi sätta oss i soffan och se snow white and the huntsman:)
 
//Julia

breaking dawn part 2

Igår fick även jag se breaking dawn. Jag , Robin och Tove var och såg den. Kan faktiskt tycka att de hade kunna göra en film istället för två. Men var skönt att få ett slut på denna twilight saga.
De jag tyckte var de bästa med hela filmen var att tillslut fick Edward veta vad Bella hade tänkt när hon hade träffat han. Så fint slut.
// Julia

Hemma från gymmet

Då var man hemma från gymmet, blev tyvärr inget plugg på skolan. Så de blir hemma plugg för min del, men de är ju lika skönt de!

Idag vart det en timmes gym, jag känner mig fortfarande lite vilse när jag är i gymmet på iksu, för att de är så sjukt stort. Hur som helst körde jag 10 min uppvärmining på en crostrainen, och sen körde jag 10*3 ryggabs, sen en mage i en maskin som man kör "fällkniven i" 3 * 10 med 15kg, sedan mera mage bestående av att kasta ben, situps, sedan några rumpövningar. Sedan körde jag även kondition i slutet på 10 min,

Jag kan tycka att det var ett helt okej pass, dock känner jag att jag är riktigt svag i både ryggen och magen. Vilket måste tränas upp! :)
 
 
//Julia

Dags att bli fit.

Kom just hem ifrån matte duggan, måste säga att jag var ganska lost. Förhoppningsvis kommer jag få med mig något bonus poäng till tentan. 

Så nu tänkte jag packa väskan med tränings grejer och och matte böckerna. Iksu och Matte på skolan efter det, är de som står på schemat! Dags att ta tag i träningen, de börjar gå utför!

Lite motivation så man orkar!
Kolla in denna tjej, galet?
 

Just nu..

Just nu så lyssnar jag på : Musik non stop - Carolina Wallin Pérez
Befinner mig : I min säng
Gör: Gamla duggor.
Varför? Jag har dugga imorgon.

tack och hej! :D

Dags att ta tag i det här!

Hej !
Nu sitter jag här igen och funderar på att ta upp det här med bloggen igen. Jag menar det tar liksom några minuter av min vardag.

Det var ett tag sedan jag bloggade, och ni är säker spända på att höra vad som har hänt i mitt liv sen jag bloggade sist. En hel del faktiskt!

Under sommaren fick vi veta att Robin hade kommit in på arkitekt utbildningen i Umeå. Och att jag hade kommit in på civilingenjör inom tekniksdesign i Luleå. Vilket ledde till att jag tog ett beslut att söka på sen antagning till något liknade program i Umeå.

Jag valde att söka till högskoleingenjör inom maskinteknik och civilingenjör inom interaktion och design. Lite senare under sommaren kom beskedet om att jag hade kommit in på civilingenjör inom interaktion och design, och beslutade mig för att tacka ja till den möjligheten.
När vi var säker på att jag hade kommit in började jag och Robin söka lägenhet på allvar, det var endast en månad till vi skulle börja skolan och vi hade ingenstans att bo. Vi kom i kontakt med en som var villig att hyra ut sin lägenhet, och vi planerade flytt inom 2 veckor.
Vi tog oss lite semester innan vår flytt, det bar av till Stockholm. Där vi spenderade en hel vecka, med att bara ta de lugnt och bara vara. Men under semester fick vi beskedet att vi inte fick flytta in i lägenheten som han hade lovat oss, att vi istället skulle hitta något nytt. Vilket skapade panik så klart, men tillslut fick i tag i en riktigt fin lägenhet, och flytten blev ännu tidigare än beräknat.
Vi flyttade dagen efter vi kom hem från Stockholm!

Flyttlasset bar av och jag och Robin flyttade ihop, i en två i mariehem i Umeå. Vi började våra utbildningar och nu flyter vardagen på. Man har aldrig en ledig stund: Skola -> laga mat-> diska -> städa-> plugga -> tvätta med mera.

Men jag har aldrig varit lyckligare än vad jag är just nu, jag har världens bästa klass. jag har en helt underbar pojkvän, träffat en sjukt skön tjej. Livet leker nu förutom att man har envariabelN, just nu.

// Julia
 

RSS 2.0