till syster vad jag önskar mig.eller

Nationellt prov imorgon

Hejhej!
Imorgon är dags för att skriva nationellt prov i 4 timmar är väl så där taggad på de.. Har pluggat ca 6 dagar inför detta prov. Fårgan är dock kommer de att löna sig eller kommer det att gå åt helvete ändå. tror jag ska lägga mig i tid inatt och bara koppla av. Kolla igenom en sak jag inte har riktigt grepp på.. Och sen klockan 08.00 Kör vi!! Sen efter lunchen ska vi ha fredags mys med Rune och Maria med fika och sen slutar vi.

Men dessa fina pepparkakor har jag lyckas göra! :D

Hemkommen!

Den här lördagen har varit ganska hhmm kort? Kanske beror på att man sov bort halva dagen? Gillas inte ;) men mysigt var det att sova med sötnosen Malin ;) Efter vi hade palla oss upp ur sängen så blev det att plugga Fysik, Hur trögt de änb går måste man försöka. Det värsta av allt är att jag måste nog läsa biologi tills jag somnar i natt också. Det är som sagt mycket just nu ;)

Efter allt pluggade kom pappa hem med pizza, grymt gott :D Sen for jag till Jenny där vi drack glögg och vi spelade kort med Madde, Lucas & rasmus ! :) Sjukt kul :) 
 
Imorgon ska jag och min familj fara en sväng till luleå, där vi ska se när min systerdotter ska uppträda! :D
Sen blir det mest troligt plugg men kansek även pepparkakshusbygge! :D Är grymt taggad på att försöka bygga ett! :)


STRESS½@£½!!

Då var det onsdag, och ja som sagt är det riktigt mycket att göra nu innan jul. Men jag m,åste få mitt liv att gå ihop!
- Kompisarna
- Skolan
- Extra plugg
- Basket träningar / gruppträningar-  
- Tv pogramen och ja resten!
Det kommer nog gå bra ska försöka få bort så mcyket som möjligt innan kvällen så jag kan unna mig något annat än läxor. Svenskan är snart klar och ska börja med biologin idag :)

RSS 2.0