Dag 10

Dag tio med den här "dieten". Känns väl helt okej, men jag har så mycket i skolan att jag knappt har tid med träning. Dock har man alltid tid för en promenad, vilket är great. Imorgon har vi ett samhälls prov. Som jag helst ska få MVG på. Hoppas att allt slit lönar sig. Sen har jag även blivit sjuk under den här veckan... ursh.

Dagens träning, dag 7

Hej alla läsare! Idag har det varit en bra dag. Jag har fått gjort sjukt mycket. Skrivit stödord, pluggar, Träffat sömerskan, pw 4 km -330 kcal 45 min, och mysa med.sötnosen. inte alls så Illa. Har även ätit ca 800kcal.

The feeling, the fucking feeling.

Shit vilken känsla.
Trodde inte de var sant när jag ställde mig på vågen och såg va den visade fick gå upp och ner. Jag trodde inte på den.
Men när den visade samma sak så insåg jag att det var sant. 3 kg, 3 fucking kg. helt galet. Känns inte så omöjligt att nå 5 kg på 6 veckor längre. Nu har jag hittat motivation.


Dag 6, today is the day

Hej alla läsare!
Först och främst vill jag bara säga förlåt för dålig uppdatering.
Det har varit endel strull med allt just nu som ett exempel inbrottet på skolan. Så onödigt.
Men men som sagt var det inte någon stor summa som de kom undan med.
Nå väl, nog om det. Idag är det dag 6 på min så kallade diet, och de är söndagar jag ska väga mig. Hoppas ni är lika nervösa som mig! :) Denna vecka har bestått av att äta kring 900-1200 kcal per dag och sedan utföra träning i form av promenader, joggning och dans.

Kommer bli kul att se ifall de kommer gå vägen. Dock har jag även ätit lite onyttigheter som några godisbittar, och något chips. Men hoppas de går ändå. Jag uppdaterar när jag vet resultatet.
/julia

Dagens träning

Dagens träning bestod av:

Dans,  20 minuter
 - 203 kcal

Pw/joggingtur
- 106 kcal


Läsar fråga: från anonym

Var är bikinin köpt?
Den är köpt från HM, den finaste enligt mig ur deras nuvarande kollektion.
Överdelen kostar 129 kr och underdelen 99kr. Färgen jag har heter mörk grå,
men den finns även i orange, vitt och blommit :)

singing that melodi - day 3..

Hejsan alla läsare!
Idag är det onsdag och tankspridd som jag är så glömde jag min shake hemma. Åh, så jag köpte en chibatta och drack vatten till lunch. Funkade de också men de kanske inte var det bästa som man hade kunnat göra. Som exempelvis hade jag kunnat fara och hämta shaken.. Men men de fick bli så denna gång.

Tyvärr har jag inte hittat min gym nyckel ännu och jag får fan spader snart.. Får väl ta och köpa en ny dutt då så man kan ta tag i träningen på riktigt. Nu får de istället bli att hemma fys pass, mage, utfall, armhävningar med mera. Inga undanflykter!


new in


Denna goding kommer till mig inom kort, i denna färg.
Hoppas den passar mig. Kanske inte lika bra som modellen.. 

when something happens.. Day 2

Hej alla läsare!
Då var det dag 2, och de känns ganska så bra. Jag var på en 32 minuters pomenad under skoltid idag. Där jag förbrände 200 kcal, De är väl ganska så hyffsat med tanke på allt. Jag känner mig ganska så hungrig just nu, kan bero på att jag inte har ätit så mycket idag.

Frukost:
300 kcal 

Träning:
-200 kcal 

Lunch:
265 kcal

Mellanmål:
170 kcal

= 540 kcal  och fortfarande middag kvar. 
Vi får väl se vars jag slutar idag. 

Men jag är grymt taggad inför det här. 5 kg, är målet.. Kör bara kör!

The feeling

Känslan av att inse att man har glömt gym nyckeln när man ska fara iväg till gymet och köra ett tufft pass. Nå väl ska gå ut på en promenad i stället. Ganska skönt så här mitt på dagen. De är nog bästa tiden att träna, man får massor av energi till resten av lektionerna.

Dagens träning

Idag har jag hunnit med en hel del, skrivit klart en uppgift, skrivit en halv uppsatts och även lite till.. och jag hann till och med en skön kvällspromenad idag - 286 kcal helt okey! Nu ligger jag och sötnosen och ser alkatraz. Hoppas ni har en bra dag:)

New life - Dag 1

Som sagt har jag tänkt börja "mitt nya liv" ta tag i saker och ting. Och från och med idag ska de fan hända.
Planering är vägen för att nå målet, eller hur? Nå väl har gjort en lista på allt jag måste ha gjort på 6 veckor. Kraven blir större och större.


- Varje dag
under 6 veckor ska jag utföra någon slags träning, anntingen promenad, gym eller dans.
Minst en halvtimme i allafall.
  
- Varje dag ska jag äta en shake bandat med mjölk istället för att äta skollunchen iallafall så långt de räcker.
- Varje dag ska jag plugga anntigen till prov eller skriva på någonslags inlämning.
- Varje dag ska jag andas ut och ta de lungt och koppla av.

Känns väl inte allt för omöjligt att klara det där! ;)
6 veckor. 42 dagar. Let's go!

New day..

Hejsan alla läsare

Idag är det måndag, och de är första dagen på mitt nya liv. Idag börjas de mycket som ska ändras inge mer sista minuten inlämningar och inge mer stressplugga. Idag insåg jag hur mycket jag har kvar att göra innan studenten, eller jag och jag det är ju faktiskt nästan alla i vår klass. Helt sjukt det är 6 veckor kvar och under dessa 6 veckor har vi grymt mycket kvar att göra. Jag har paink, så sjukt mycket panik. Jag har dock gjort bort en del, I alla fall en uppgift idag. Check..
Just nu håller jag på att skriva en raport om rökning, tanken är att den ska vara klar innom kort och är upp i 6 sidor, hittills allt som allt alltså.


In time

Hejsan mina läsare

Den här kvällen kunde inte bli bättre hemma lagad kebab, massage av min älskling och sedan en mysig film till de. Vi valde att se In time, den handlar om att tid är den nya valutan. Kan inte säga att den var så bra.

Nu ska vi lägga puss puss :D


Dagens träning

Som sagt körde jag och Hanna ett litet tränings pass, de var grymt kul och man förbrände ca - 500 kcal.
Vilket är ganska så bra. Imorgon börjar jag ersätta skolunchen med shakes. Hoppas de går ur vägen.
 


The last day

Hej alla läsare!
Det har varit en helt underbar dag!
För det första har min förkylning börjat försvinna, peppar peppar ta i trä. men hostar än väldigt lite grann  men börjar känna mig lite kryare.

Idag har jag mest tagit det lungt pluggat lite inför samhällsprovet, och har även börja läsa en bok. Tro de eller ej men de har jag faktiskt. En bok på hela 500 sidor vid namn Da Vinci koden. Den verkar vara riktigt bra! 

Sedan har man även hunnit med att gratta min lilla prinssesa Malin som fyller 19 år idag. Nu är hon med i klubben. Vi åt prinssestårta och pratade. Sedan blev det en sväng förbi solariet. Man måste ju få en grund innan turkiet.
Sedan begav jag hem för att packa om och umgås lite med mina föräldrar. De visade sig att de hade köpt en nya bag åt mig, blev riktigt glad. Sedan kom Hanna hem till mig och vi körde ett litet träningspass, de  var grymt och framför allt svin kul. För er som inte viste det så är Hanna en grym dansare. 5 stjärnor nästan jämt.

Grattis gumman ännu en gång.


Sweat will get you results


Tränings insperation av att läsa min kompis evelina, som håller på att få ett lite nyttigare liv.  Har grymt med insperation, ska ta och byta ut alla luncherna på skolan till shakes, varför ha pulvert när man inte använder det. Ska även lägga upp ett schema träning varje dag, gym eller promenad. Kanske en jogging tur någon gång. 

Kommer att bli ett liknande schema: 

Måndag

08.00- 13.40 Skola
13.40 - 14.40 Gym  
16.00 Middag
18.00 Plugga

Tisdag
08.00-13.40 skola
13.40- hem plugga
15.00 -16.00 En timmes promenad
16.00-17.00 Middag
17.00 - plugga eventuellt gympass

Onsdag
08.00- 13.40 Skola
13.40 - 14.40 Gym
16.00 Middag
18.00 ta de lungt

Torsdag
08.00 - 11.20 skola
11.40- 13.20 gym
14.00- 15.30 sista lektionen
15.30- hem

Fredag
08.00 - 13.40 skola
13.40- får se vad som händer ?

Kan bli lite ändringar i schemat men ungefär så här ska de se ut.
Nu ska jag bli frisk, så jag kan köra gärnet på gymet. Efter den 4 maj, så blir det att köra på tc. Kommer bli grymt skönt att köra fullt ut. Vet inte vad jag har för mål men att gå ner 5 kg skulle inte alls sitta fel. 5kg, kanske inte låter så mycket men hoppsas att de kommer gå. 6 veckor och 5 kg. DE ska jag klara.
Har även fått så mycket insperation av regggo hennes blogg---> regnor.blogg.se , hon är ju grym!
Yellow diamonds in the light

Det har varit en slö dag idag, vaknat ätit frukost, pluggat lite smått och varit en sväng till kalix. Ikväll skulle de var skönt att köra en just dance kväll hemma hos robin där det finns plats att köra fyra i rad. Ska höra med de andra va de tycker? Men hoppas att de är på. Skulle vara ett bra sett att avsluta lovet.Annars vet jag inte alls vad som händer, men en sak som är säkert. Jag tänker inte då inte dricka någon alkohol. Dels för att jag har ont i halsen, och är förkyllning men även så är det massor med kcal och även väldigt dåligt för ens lever med mera. Ursh, helt enkelt. Kommer få nog av alkohol under studentveckan.

baby

Idag är det lördag endast denna dag och morgondagen kvar sen är det skola igen. Känns ganska bra att få ordna upp på allt, bli klar med en kurs och köra en slut spurt nu innan vi far till Turkiet.
Fick även höra att det är krig i övredelen av Turkiet.
Hoppas verkligen att kriget inte sprider sig ner över ladet, de skulle verligen förstöra hela vår klassresa. Nå väl det är ju ca 7 veckor kvar. Hoppas att de kommer lösa sig, på ett eller annat sätt.Gårdagen

Juste, har glömt att berätta om gårdegen för er.
Vi kom på att de skulle va kul att fara till luleå och gå på bio, så vi kollade vad de hade att erbjuda i luleå. De vart lite svammel hit och dit och tillslut tog vi bara en film. De fick bli battleship, och den levererade. Minst sagt, om ni har funderingar på att se den så se den! Den hade handling och hade bra kvalla. Med mera.
Sedan var det även ett plus att Rihanna var med!


Back in time

Fy fan va skönt det där var! :D Det blev en kort och skön promenad på ca 2 km på isen utanför Robin, blev av med 180 kcal. Nu ska jag städa upp mina grejer och sedan hoppa in i duschen. Ikväll väntas tacos! :D

Puss på er! :)

Day dream

Idag har det minst sagt varit en bra dag, till att börja med så vaknade man upp av att se att solen strållade in genom dörröppningen. Sen var det bara att gå och äta någon frukost. blev en macka och 2 skorpor och ett glas jucie och en kopp te.

Sen gick vi ut för att sitta i solen, och först trodde vi de var kalt ute, men de visade sig vara 24,5 grader i solen, så de blev att ta av sig till linne och sitta och ha de gott. Sen hann vi även med att äta lassange till lunch jumiie :) Sedan ut för att soldyrka igen, så går de när man är tillsammans med en soldyrkare.  

Nu snart blir det att gå ut på en promenad i de underbara vädret och sedan äta tacos. Sedan får vi se vad som händer ikväll. Men vi ska iallafall hitta på något roligt!


Dagens kost och träning

Frukost: fil med frukt, en äggmacka med kaviar, en skorpa jucie och en kop te.
 
Mellanmål: En pk

Lunch: -

Mellanmål : 2 st mackor med smör

Middag: Lassange och sallad med ett glas vatten

Tränning:
Just dance 3, spelade konstant i 1,5h
Var ganska så svettigt. gjorde ezakt 12000 rörelser!
 

The A team

Hej alla läsare.
Känns som att jag har svikit er när det gäller att skriva här.  Måste be om förlåtelse. De har varit välsigt mycket just nu. Tänkte uppdatera er om hur mitt liv har varit den senaste tiden.

När det gäller träningen, är det år helvete. Jag känner att inget går som jag vill, har ingen motivation. vill bara skrika för jag vet att jag klarar det ifall jag verkligen lägger ner min själ i det. Jag vill gå ner i vikt.. jag kan gå ner i vikt de är inte de som är svårt. De som är svårt är att stanna kvar där och inte gå upp allt igen. Dock har jag hållt igång med att gå på promenader, jogga, och spela just dance. Dock har jag ingen plan, har inget mål längre.. Men hur som helst måste jag upp på banan igen och hitta motivationen igen. 


När det gäller kärleken, de kan inte blir bättre. Jag har nog aldrig varit så här kär. Robin är de bästa som har hänt mig! han får mig att skratta och finns där för mig när jag ledsen och sist men inte minst är han mitt största stöd. Du betyder verkligen allt!När det gäller utbildningen, känner jag mig helt lost. Vad ska jag bli? ska jag redan veta de? jag är bara 19 år ? är jag verkligen redo för att göra det här. Men det lutar åt maskiningenjör, men ska jag läsa til cvil eller högskole ingenjör? ska man plugga 5 eller 3 år? Luleå eller Umeå? Vars ska jag bo sätta mig, var kommer robin att komma in? Alla dessa frågor snurrar i mitt huvud. Nu är det endast 5 dagar kvar och jag ska veta va jag ska utbilda mig till.. De är ju helt sjukt. Kommer nog ändra mig till sista sekund..


RSS 2.0