Tänkte berätta om fredagen..

Hejhej, igår kom robin<3 direkt efter skolan hem till mig och så satt vi och snacka och såg en film men inte hela. Som vanligt. Bara mysite och åt fläskfile och potatisgrätäng och sallad. MUMS!  Efter ett tag så väntade vi på att Malin, Jozzi Och Annie skulle komma till mig. Sen drog vi till madelene och träffa massa kul folk. Och hade det trevligt där sen for jag och Robin hem till micg och var riktigt trötta så vi somnade på en gång :) SKÖNT att sova.

Fick mitt värmuppställ som var förstort.. Det sög fick även bilderna från fotningen! Snacka snyggt vårat lagfoto blev! Tänker inte lägga ut det än. för vi kanske ska hålla det hemligt ett tag till. I morse vackna jag upp i robins armar! Älskar att göra de :) Sen blev det att äta och bara prta och en massa skratt. Om du fattar vad jag menara sötnos!

Ikväll,
har jag ingen anning vad som händer genom att det var planerat att de var idag robin skulle sova haha:) Men jag hittar nog på något med Malin eller någon:) KULKUL. Som sagt blev inget inlägg igår men det får ni ta var faktiskt med min älskling ;)

xoxo/julia*

Modelltävling

Jag är med i en modelltävling på denna blogga---> Klicka!
 och det låter som en kul idé så varför inte här är mitt bidrag.

xoxo/Julia

Dagens babe uppstart!

Hallåå! nu är det dags för uppstart igen och idag har jag valt en riktigt fin tjej.

Dagens babe förklaring!
Det här är en tjej från Manhem som går i sjuan hon bor i påläng. och hon har riktigt bra smak! Måste bara säga att jag blev riktigt förvånad när jag fick höra om henne. Gennom att jag har ingen koll på sjuor. Men men. Nu för tiden har jag det på några iallafall, Min granne, Alex bror och den här tjejen Julia. Måste tilllägga att hon har ett jävligt fint namn också! Så det är helt klart ett plus. Som sagt sött utseende och härlig still. Och det är inte ofta en tjej i sjuan är redan så mode intresserad. Så ännu ett PLUS! :) Grattis Julia Du är dagens babe

xoxo/julia*

Torsdagen av klarad!

Hejsan hoppsan! :)

Idag har det verkligen känds som en lovdag. Dagen började med att jag fot till jenny. sen så blev de lite singstar och lite annat. Tv och så. sen blev det hem middag till malin och testa en spik matta! Fy fan va ont det gjort i början alltså! och det typ brände i ryggen efter åt i flera timmar. Sen har jag och malin bara haft en lugn kväll framför tvn.  Sveriges västa bilförare bland annat.. Det var kul att se har aldrig sett de förut.



Saknar dig sötnosen min! ses imorgon! :) <3
xoxo/julia*

Det känns redan som lov!

Hejsan hoppsan!

Grillning förra året!

Jag har varit vacken sen typ 10:) och då vakna jag upp själv. Skönt att sova ut. Nu snart sja hag äta en macka och ett ägg och fara mot jenny och så tror jag vi skulle och gyma fattade knappt va hon menade för det var lite små skumt som hon skrev, Men Fy fan va skönt att gyma! Har verkligen längtat! Malin och Pb är på väg till backen. Och det var inte mycket folk där.

Jag pratade nyss med älsklingen min! :) Han hade vacknat och såå också. Och att han skulle plugga. Imorgon blir det nog middag med girlsen. Vet inte än vars eller hur men middag blir det nog tror jag. och robin ska nog sitta barnvakt. Sen på lördag ska älsklingen komma och jag ska bjuda på middag, fläskfile med potatigratäng och sallad. MUMS!
Och sen blir det att se någon film och melodifestivalen och bara umgås :)  KUL..

Söndag? Ingen anning. vad som händer? men något händer iallafall kanske Grilla med madde och Elle och Malin och alla!:) Kanske robin också vill följa med.

Och måndag kanske det blir skoter med robin och alla. KUL!

Tisdag, Kanske BIO med robin och emelie.

Onsdag. Ingen anning

torsdag igen anning

Fredag - söndag LIlla VM

Pusspuss/julia*

uppstart idag? Menade imorgon ;)

är för trött för slut. Kvällen spenderade jag med jenny framför tv där vi såg next och en massa annat kul. Fanns ganska mycket bra på tv idag :) Vi drack te och åt en god macka. Mums.. Imorgon får vi se hur det blir kanske far och gymar och areobic eller body pump vi får ju se. Men men nu ska jag skriva ett sms och sen krama om min älskade kudde.



xoxo/Julia* 

Smsa Julia Smsa Julia;) + outfit.

Det är nog bara tre som fattar rubriken. Annie, Malin och Robin! :) MOhaha! Tänker inte berätta något mer om den utan låta det vara en hemlighet. tänkte lägga up vad jag har på mig idag.  så det kommer så klart. Ska även lägga till att det blir ny uppstart av dagens hunk och dagens babe. och det är som det alltid har varit varannan dag så är det HUNK och BABE.

Min dag
Började med att jag fick veta att jag hade 23 G och 13 VG frågor vilket gjorde att jag fick ett VG :( FAN! har haft MVG på alla biologo prov från nian och nu kom det sista och han väger det mest. Vilket gör att jag kanske får VG i betyget. då tycker jag att det är riktigt lågt. Jag menar ifall jag har tre prov MVG och det här provet VG.och så får jag vg :( Det är inte rättvist. Men men får väl nöja mig med ett VG. Sen rulla dagen på. och vi valde min novell som den vi ska göra film av. Haha!  Efter skolan for jag till Malin och vi delade på årets sista semla. Då var det slut med semle tiden. Sen blev det basket.

Emilia fotade med sin systemkamera. kan ha blivit ganska coola bilder. men har inte sett dom än. jag som ville ha fys men det blev en riktigt lugn träning. fast det var ganska mys det med.

nu sitter jag och gör . Mhmm? Nada! Vete fan va jag ska göra. ska kanske höra med Jenny vad hon har för sig och ifall vi inte kan se en film! Det låter kul hoppas hon har lika tråk som mig ;)

Så här ser jag ut idag




Jeans leggings från Vila
vitt pössigt långt linne från veromoda
Hade även en tröja på mig. Svart koffta från Cubus


xoxo/julia*

Tisdagen avklarad.

Hejhej, idag börja dagen med SO kul! sen flöt dagen på hade ingen tyska och hade tid att plugga på provet. BRA! efter allt började jag bli smått orolig för provet. OM man fick G på det här provet fick man G i slutbetyg även fast man har haft MVG. så det sög. men tror det blev ett VG det kändes som att jag kunde allt ändå får veta imorgon. Nervös! 

Just nu är jag riktigt avis på Robin som gick och la sig för en timma sen. Jag har haft träning till 10 så nu har jag duschat och borstat tänderna och ska krypa ner under täcket. LUGN DAG!

Imorgon, Kort dag skönt. Börjar med matte och sen blir det väl typ so och sen bild någon gång där med :) Nice säger jag bara :) sen läsning och sen sluta. Då ska jag hem.. Ta det lung förbereda mig för att fara på Träning bli fotad. och träna.
Sen blir det väl att börja på Novellen som ska in till fredag. Alltså mycket att göra. Har knappt några idéer men något kommer det väl fram sen.



Har även inte knäppt någon bild men har ätit semlor, för att upplysa 2 st :) Det var gott!
Nu ska jag så och krama kudden min! :) Pusspuss/Julia*

sikta mot stjärnonra, sikta mot MVG ;)

Nu är jag glad malin ska komma och sova hos mig vi ska plugga som fan! och jag får lära ut äntligen! YESYESYES! :)
det här är bra saker säger jag bara:)
Hoppas det verkligen går bra . vi borde igenkligen plugga hela natten men det går nog inte. Måste tipsa att det var riktigt gott med chokladglass och choklad sås! Mums! vill säga Grattis till VG till min älskling !:)
är grymt stolt över han! :) <3

En gammal bild sen i 7an på mig och malin :)

Aja det här är mitt sista inlägg för kvällen.
Hoppas ni har haft en lungn skön kväll
för det har då inte jag ;) Haha Pusspuss/julia*

Blev inte veckans blogg

Men skit samma ;) Hahah nöjer mig med att helt enkelt vara en vanlig blogg!:) tack till er som röstade:) snällt!

Jag blir galen håller på att plugga känns som om jag kan allt men ändå kan jagf inget! :( Hoppas de går bra vill plugga med malin. roligare att lära ut . Plus att jag lär mig bättre då. Ähh! nu ska jag gå och läsa och äta lite glass!

Seeyaaa!

OMG! PLUGGGA

Hej
som sagt prov imorgon och fick antäkningarna föst idag genom att mina har typ blivit snodda av någon.
Så som sagt svåraste provet i nian inom biologi och jag har börjat plugga nu! JIPPI! Måste försöka få MVG! men vete fan ifall det räker den här gången :( och det hemska är att han lägger hel betyget på den här HJÄLP! Dags för att plugga så nu vet ni vad jag gör.

Kan säga att det blev landbandy igen på idotten och vi vann över killarna som var 3 och vi var typ 7 eller 6 st:) Sen kan jag säga att vi vann över nyborg med. MOHAHAHa!
och att jag hjälpte dig bea!  GirlPower typ;)


Aja nu ska jag gå och klistra mig i biologiboken igen. nås på mobilen!
xoxo/julia*

Jag är nominerad!

Hejhej, tänkte bara berätta till alla att jag nomeinerad till veckans blogg! Och ja rösta på mig hos Julia på hennes blogg!
http://lillalie.devote.se/  det skulle betyda mest för mig! Så bad väntar ni. <3



xoxo/julia

Älskar Gossip Girl

Ser Gossip Girl just nu. ÅHH S är tsm med en konstärnlig kille precis som mig ;) Grymt coolt!


Hon har still! xoxo/julia*


Nog vet jag att du vill veta!

Hejhej, tänkte berätta om hur mysigt jag och Sanne hade igår:) Började med att Sanne och hennes pappa kom och hämta upp migf så for vi på stan och solade och köpte baugeter och läsk. Sen kom vi hem och åt en bauget var till Melodifestivallen. Och trodde faktiskt att det skulle vara bästa delfinalen men herre gud! Ja, I got U var ganska cool. Men alla andra var inte alls något.

Efter vi hade sett de så Bastade vi och pratade en massa. Sen blev det att äta hemagjors toste.Och sen blev det att se American pie 2 :) Kul som fan. Och sen blev det att snacka en massa och sen somnade vi. En helt perfekt kväll!


Till CARRO ;) Japp vi har ute.

xoxo/julia*

I GOT U!


Helt klart skönaste !;) enligt mig och Sanne :)
xoxo/julia*

Lördagens outfit



Idag är planerna att jag sk ta en dusch och sen så ska Sanne komma hit vi ska till stan en sväng och kolla runt sen ska pappa hämta oss och så ska vi mysa framför soffan och se medlodifestivalen sen jag vi se nån film och sen sover hon här hos mig! KUL !


Så här ser jag ut idag! ni får ursäkta dom röda ögonen har inte ändat såå :) Hah!


dagens kläder
: svart tunica från Ginatricot, Kjol från tunicien svarta tights från ginatroct. halband från sara i Julklapp :)
dagens smink : mascara
dagens frisyr : Platt uppsatt i en knut. 
dagens låt :Magic System - Zouglou dance
dagens saknad : Robin <3
dagens bästa : Vara med Sanne och ha kul!
dagens roligaste : Att sanne ska sova här!
dagens drog : Musik! <3
dagens köp :  Nada
dagens godis : en salt hos malin.
dagens finaste : Mamma! <3
dagens humör :Glad och pigg! :) 
dagens sämsta : Ont i ryggen :(


bilden blev inge bra men men ;) bättra lycka nästa gång ;) pusspuss/julia*

Tog den av Henna ;)


Alla svar ska börja med första bokstaven i ditt namn.

1. Ditt namn: Julia
2. Ett ord på fyra bokstäver: Juni
3. Flicknamn: Jenny
4. Pojknamn: Jens
5. Yrke: Journalist
6. Färg: Jeans färg
7. Klädesplagg: Jeans
8. Mat: jordgubbar
9. Sak i badrummet: Jordan tandborste
10. Plats/stad: Jönköpning
11. En orsak att vara sen: joddlade
12. Något man skriker:  Jaa!
13. Film: Jultomten är far till alla barnen
14. Något man dricker: jolt
15. Band: jonas brothers
16. Djur: jaguar
17. Gatunamn: jonasvägen? ;) haha ! 
18. Bil: jaguar
19. Sång: Just dance
20. Aktivitet med mer än en deltagare: jagar klubb! typ ;)

SVÅRT!

la upp en riktigt gammal bild som är tagen när malin träffa PONTus i början av 8an typ! Haha! :)
xoxo/julia*


MUMS

Älskar min söta mamma som lagade min favorit middag idag. för er som undrar jag jag har redan ätit middag ;)
Gott var det med lasange!! Det är så jävla gott och riktigt god var den!

fast så här såg det inte ut :)



TACK MAMMA!
xoxo/julia*

Lördag!

Hejsan alla glada och mindre glada.

Jag kom juste hem från Malin. har sovit där och haft almänt kul! När vi kom dit så satt vi och såg lite let's danse och så. Sen for vi till Eleanor. Och hon höll på att bleka håret och det blev riktigt fint! Sen träffa vi Linnea också roligt att träffa henne igen. senast var det i sommar. Massa snack om stockholm och Luleå och om killar och så klart hår och kläder. ROLIGT!

Vill ha sommar den här bilden är tagen i öland förra sommarn. så mysigt att vara där nere i sverige!
Ge mig sommar nu!


Sen bar det av till malin där vi åt nudlar och satt och kolla på när lamnen tystar och malin börjar så klart må lilla så vi satt och kolla på MTV ett tag där var det  The killer live. Dom är så bra!:) Sen blev det att bara ligga och snacka och så låg vi och snacka med jozi ett tag med. Sen somnade vi.
 
Vacknade upp idag tidigt typ halv 10 och så låg vi och prata och gav varandra massage! SKÖNT
Åt  grött till frukost och såg lite tv och svamla på. ALLTID Lika kul.

Ikväll så blir det kanske att umgås med Sanne var ett tag sen nu och det kan verkligen bli kul :) lägger upp en bild hur jag ser ut idag senare också:)

Svar till miss eller mr Anonym ;)
Kul att du följer min blogg daglingen och kul att du tyckte om outfit bilden om det ni var så att du båda gångerna :) Frågestund som du bad om kommer upp på ett tag igen känns uttjatit att ha de två gånger efter varndra.
Skulle även va kul att veta vem du e ;)

xoxo/julia*

Fredags kvällen kan börja!

hejhej, ikväll har jag varit och ätit på kina med emelie, emlelie, julia, nattis, annie och robin.. Jag och emelie hade almänt KUL! Och robin var med på ett hör dära. Emelie var lite seg och så. Men det löste sig!:) Nu bär det av till malin där jag ska sova för natten. Kul som fan att umgås med Elle och Linnea från stockholm som kom idag. KUL! sen kanske PB skulle komma ett tag med. men inge säkert sen består kvällen av malin och en massa svamel var ett bra tag sen jag sov hos henne. Genom att vi umgås mest på kvällen bara för att vi ska alltid nästan sova med våra pojkvänner :)

Kamra sladden är borta igen så. Panik ! blir ingen dagens outfit men lägger upp en bild jag knäppt med camen nyss så frå ni iallfall se en del av mig :)

LÅT FREDAGEN BÖRJA!

mössa stadium.
tunica en Lindex
kofta lindex
tights Ginatricot!

Xoxo/julia*

Svaren från frågestunden

Nu är det slut med frågestunden och jag tänkte svara på era 21 olika frågor.


Hur länge har du bloggat?

Jag har bloggat ett bra tag hade en annan blogg innan den här. Som jag inte var aktiv i alls men skrev typ en gång i månaden. Men den här bloggen och jag har bloggat seriöst sen Maj 2008:.


Vilka bloggar följer du?

Det blir en hel del. Alla mina länkar + http://chrislondon.blogg.se/ & http://elingamnes.blogg.se/ och så klart http://more.devote.se/ och en flicka jag har börjat kolla in senaste tiden som är bara 13 år!  http://lillalie.devote.se/ 


Shopping listan just nu?

En ny Foundation och något nytt långt linne från GinaTricot. Svarta strumpbyxor och kanske även ett till par jeans leggings. Och så klart en tunica från Gina Tricot.


Favorit mat?

Mat ska vara stark riktigt starkt därför älskar jag thai mat. Men om det ska vara något man kan äta när som helst utan att det blir för dyrt är det lasagne. Mums!


 Favorit film?

Svår fråga, Jag gillar många filmer. Men just nu är det väl Bolt. Riktigt kul och bra för att vara en barnfilm. Love it!

  

Hur kommer det sig att du bloggar så mycket? vart får du ditt intresse ifrån?

Jag börja blogga så mycket för att jag ville ha något att göra. Och nu känns det som en sak som är självklar att man gör. Jag fick mitt intresse ifrån min syster och hennes blogg. Om hur det är att vara två barns mamma.

  

Hur kom det sig att du började spela basket?

Det var så att Jonna och Julia hade börjat med det i min klass. Och jag var riktigt less på fotbollen och min syster hade en basketboll så det vara bara att köra igång.

  

Hur många monster har du druckit?

Jag har bara köpt en i hela mitt liv och sen har jag smakat av Andres eller av PB. Men en hel.


Tips på att få tiden att rulla fortare?

Ett riktigt bra tips är att blogga men förutom det så kan man skissa eller göra ett fotoalbum eller varför inte träna? Eller umgås med kompisar och pojkvän det brukar jag göra.


Varför vill du bli just naprapat?

Jag vill blir naprapat för en gång en kompis åt mig att jag var riktigt bra på att ge massage och det var riktigt kul att göra fast för att ta det på ett ännu högre nivå att knäcka ryggar med. Så jag sökte efter vad man kunde arbeta som så var det där framför mig. Naprapat, och jag hade aldrig hört talas som det förut.


Favoritmusik?

Ganska svårt för jag älskar nästan all musik! Men min favorit är Gitarrmusik. Det är det vackraste och näst bäst är lugn musik.


Hur många läsare har du per dag? :)

Idag har jag haft 102 st och det är det brukar ligga på =)  

Vem av dina vänner står du närmast?
Av mina vänner är det helt klart Malin. Har känt henne i 12 år eller vad det nu blir. Riktigt länge iallafall.


Varför vill du bli .årets kompis. på skolan ?

Det skulle vara riktigt kul att bli utnämnd som det. För jag är snäll mot alla och försöker hjälpa så många som jag kan. Är en riktigt bra lyssnare. Så det är väl därför.


Vilket plagg skulle du satsa extra mycket på i vår/sommar?

Jag fundera starkt på att skaffa mig en tunica i solensfärger eller en leopardfläckig kjol eller tunica. Till sommaren satsar jag på någon skön och bekväm tunica.


Vad är det pinsammaste du varit med om?

Det pinsammaste kan jag inte komma på just men jag kan komma på något som har hänt nyligen. När vi skulle spela mot boden så råkades jag nästan göra själv mål det var riktigt pinsamt menar hur många gånger händer det i basket? :O aldrig. Men det blev inga poäng. Vilket jag är glad över.


Vem är din förebild?

Det måste vara min bror eller min syster. För att dom klarar sig själv så bra min syrra är tvåbarns mamma och orkar ändå plugga och har ett arbete! Slå de ni! Och min bror har blivit framgångsrik i Kalmar. Riktigt bra min syra flyttade när hon var 17 och min bror när han var 20 eller 19.  Dom är verkligen mina förebilder.

  

Varför började du blogga?

Jag ville vara lika cool som min syrra, nej men ett bar tidsfördriv. Och riktigt kul också.


Vilken är din favorit serie?

Min favorit serie är helt klart GossipGirl! Me Love<3


Vad gillar du att göra på fritiden?

På fritiden vill jag helst spela basket umgås med Älsklingen och med kompisar. Även följa mina serier och ja ta det lugnt.

xoxo/julia*


Frågestund



Då var det dags för min fösta fråge stund så fråga på sötnosar!
Svarar när det har blivit ett par :)
Xoxo/Julia*


Dagens sminkning!

ja rubriken säger allt!


Inte såå bra bild men . xoxo/julia*

Torsdagens Outfit.

Hejhej, Då var det torsdag och veckan har gått fort! Imorgon blir det att få se hur mycket vi hade på matten :) har iallafall klarat mig:) för det fråga jag idag. Men det var iallafall tur hat som sagt haft två lektioner sen lunch och sen föreläsning och Internet och vad som kan hända där. Föreläsaren var riktigt bra. Hade inte så där jobbig röst ni vet som man inte kan lyssna på länge. Och så klart Julia, Natalie och Emelie somnade för dom hade varit uppe hela natten. Haha!
Efter det for Jag, Malin, Emelie, Annie och Robin och fikade på lyktan:) Mums!

Idag känner jag att det kommer vara mycket blogg inlägg för jag ska nämligen inte göra något. För alla har spanska prov. Ska kolla igenom anteckningarna till NO provet på tisdag :) Annars inget. Så mycket blogg idag så hoppas ni är sugna på att läsa:)


Så här ser jag då ut idag!
Och så kör vi en dagens på det också :)

dagens kläder: Svarta tights från GinaTricot , rosa linne från HM, hög kjol med dragkedja  från Gina tricot vita strumpor från HM. Snö örhängen och ett halsband från ur och pen.
dagens smink : Foundation ,mascara, concealer, vit,silver och grå ögonskugga Lägger upp bild sen
dagens frisyr : Platt uppsatt med en svart stor klämma.
dagens låt :Basic Element  - Touch You Right Now
dagens saknad : Robin <3
dagens bästa : Fika med Emelie, Malin, Annie Och Robin.
dagens roligaste : När Emelie somnade !
dagens drog : Musik! <3
dagens köp :  nå godis innan föreläsningen och fika på lyktan :)
dagens godis : Choklad och jordgubbsklubba.
dagens finaste : Robin ofc! :)
dagens humör :Glad och pigg! :) 
dagens sämsta : Kallt!


xoxo/julia*


Fysen är gjort och så även kvällen.

Hejhej, efter fysen blev det att duscha snabbt och sen äta. sen blev det att tillbringa kvällen med Kompisen Alexander. Kul, jätte länge sen vi umgicks typ månader sen. Så vi satt och svamla på daton, fikade och såg en film. Sen kom Jenny förbi och svamlade på som fan. Hahaha!  känner verkligen att jag måste ta ett snack med Jenny och Micke nästa gång jag ser dom. Dom kan ju inte gå och tro såna saker, eller hur Jenny?;);) Haha!

känner mig alltid så svamlig när jag umgås med Alex eller med Jenny då kan ni tänka er  när jag umgås med båda ! Katastrof.



Så underkvällen har jag fått höra att min musikstil var för lung och för smörig och för deppig! haha och Jenny tycker att jag ska börja lyssna på I NEED TO HURT SOMEONE! den är ganska bra men helt galen. Och den är super bra när Jenny sjunger den, Men nu är det så här att jag inte hittar den på youtube. så det blir en annan gång! 

Frågestund imorgon?! Fråga på!

Pusspuss/Julia* 



Onsdag Matte prov och snart träning!

Hejsan hoppsan alla glad och icke glada.
Idag har vi då haft det farliga matte provet. Det var ändå ganska medelsvårt men ändå lätt klara iallfall det får väl veta snart vad jag fick :) Kul kul, annars har det varit ganska tråkigt på skolan. Förutom SO den var riktigt kul. Ganska intressant där i mellan. Och svenska och läsningen var inte speciellt kul. Bilden var väl helt okej. Malin blev lite sur på mig men det är sånt man får ta. Och jaah annars har dagen bara flyttit på. Jo juste lästiden var lite roligt hahah inte för att nån läste precis .

Idag ska Nattis och Julia Ö klippa sig på hår och naglar så det blir väl kul att se imorgon hur det blev. Robin drar till Happis idag och Snart kommer Hanna så ska vi på basket träning. Fys? Känner mig inte alls taggad. Men blir nog det snart.  Nu sitter jag och äter en macka som är riktigt god.Och lyssnar på en riktigt bra låt!

Tänkte lägga upp den.
 

Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You




xoxo/julia*

utmanad


Syns det att det är jag?;)

Du som blivit utmanad, gör så här..
x Gå in i mappen Mina bilder
x Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
x Lägg upp bilden på bloggen och skriv nåt om den
x Utmana tre andra personer och länka till dem, samt tala om att dom är utmanade

alla som vill ;)

Dagens outfit

Så här ser jag ut idag!

dagens kläder: Svarta strumpor från HM, rosa neontights från HM, Svart tunica från GinaTricot
dagens smink : fondation ,mascara, concealer, vit,rosa och ljus lila ögonskugga.
dagens frisyr : Platt uttsläppt och platt lugg med hårförlångning.
dagens låt : Kanye West - Love Lockdown
dagens saknad : Sara M <3 Känns som om vi inte har träffats på länge!:)
dagens bästa : ehh, typ nada?
dagens roligaste : Typ rasterna ^^
dagens drog : Robins läppar :)
dagens köp :  en kaka i cafeterian.
dagens godis : Inget
dagens finaste : Annie, Vi delade kompis hjärta av ett gummisak ! men hon "råkades" Tappa bort den och mitt hjärta sprak :( Hahah! 
dagens humör : slut och helt orklös.
dagens sämsta : Hela dagen. onödig dag.

xoxo/julia*

Tisdag..

Jaahh, dagen har väl varit lite långsam.. Det blev ingen HK för alla var typ tröga eller nå!:( sen har vi bara haft historia svenska no och slöjd.. Tråkigt! jag vill hem, jag vill sova och jag orkar inte sitta här och göra något. Är helt slut i kroppen och allt. Efter skolan blir det... PLUGGA MATTE! jobbigt jobbigt!:(

Sen blir det inte nå träning. måste fixa VG på provet eller iallafall G :) Aja nu ska jag fortsätta med min tekink uppgift ;) Lägger upp nån gammal bild ;)


xoxo/julia*

Blondinbella och jag har samma smak! :)


Hahah lustigt jag kolla Blondinbellas blogg just. Såg att hon också hade lagt upp en underklädds inlägg. Hade inte sett att vi hade tagit samma exempel på hur man kan vara snygg under nån bh och nån trosa ;) Hahah rolitgt :)


xoxo/julia*

Snygg under

Hejheej, Dags för lite mode. men den här gången för underkläder. Själv måste jag bara säga att jag älskar att handla underkläder. Är ju som lite underkädsberonede. Men man kan aldrig få nog av underkäder heller! Iallfaall inte jag eller någon jag känner. Tänkte visa lite dyrare och lite biligare altenativ idag :)

Bhar


Lindex för 229kr


Hm 129 kr



vixtoria's secret 48 dollar

Trosor


Hotpants 69.90kr Från HM


Hipstertrosa 69.50 kr Lindex


Kråstrosa 198kr från korsetten

Det var allt Pusspuss/julia*


Måndag! ;)

Hejhej, Till att börja med har jag namsdag så grattis till lilla mig och alla andra som heter Julia*
Då var det avklarat. Visst var det bra Elle? Idag på skolan har det inte hänt så mycket bara varit riktigt kallt! På musiken bestämdes det att Jag, Robin och malin ska sjunga. KUl vi ska fixa de så det blir bra sen. Och det är ju ännu bättre


Jaa.. efter allt som hade hänt idag for jag och Malin hem till mig och åt mackor och drack choklad och sov. Det var grymt skönt och riktigt varmt. Ni måste testa det. för det är det nya sättet för ryggvärme ;) Snart ska jag titta på något tygg mamma har tagit fram och kolla om man kan kanske sy något av det :) Sen blir der att plugga matte och bara mysa framför tven :)

Trevlig och lung måndag, Och imorgon blir det HK igen. Har verkligen längtat :) Sen på onsdag prov i matte. Är hemskt nervös.
Aja här kommer en lista och en outfit :)


dagens kläder: vita ankel sockar från HM, svarta  glänsiga tights från Ginatricot, Brun tunica från Ginatricot, Ett vitt bälte från lindex och ett par bruna tofflor från Hemtex
dagens smink : fondation ,mascara, concealer, Brun, grå och mörkbrun ögonskugga, ögonbryns penna.
dagens frisyr : Platt uttsläppt och platt lugg.
dagens låt : Robin Bengtsson - Mercy
dagens saknad : Nova gumman! <3
dagens bästa : Sova efter skolan
dagens roligaste : Musiken
dagens drog : Musik och tetris ;)
dagens köp :  två godisar på sph! =)
dagens godis : En som smaka cola och en matta som smakar jordgubb :)
dagens finaste : Robin<3
dagens humör : Trött slut och less.  
dagens sämsta : Engelskan och att missa Gossip girl IGEN! :(

Xoxo/Julia*

Alla hjärtans dag, Blev en riktigt bra dag!

Hejhej. Igår var det juh alla hjärtans dag och jag firrade med Robin. När jag kom till han så lkete vi med hans syster dotter. Fiskade, byggde puzzel och en massa kul :) Senn åt vi mat källarknöl och potatisgratäng med tropisk sallad! MUMS! Sen så tog vi det lite lungt efter maten gick ut i bodan och gav varandra presenterna :) Jag gav han chokladhjärtan och en Nalle och lite ljus och lite " färg "  och ett kort jag har gjort själv :) 

Älsklingens present och kortet



Framsida och hur det såg ut i kortet!

Och jag fick av han En bukett med rosor! <3 Och en cd men bara kärleks låtar. Måste erkän när vi lyssnade igenoim dom på kvällen blev jag riktigt rörd :) <3 Och så fick jag En ELLE tidning :) Älskar presenterna ! <3 Helt underbart. Sen gick vi in och såg på melodifestivalen och åt fruktsallad. Måste bara säga att Måns var klart bäst. Så det  är bra:)
Sen blev det att gå ut i bodan och se vem som gick vidare och det :) Och sen då umgicks vi och såg en film och lyssnade på låtarna :) <3


Elle tidningen av Min ROBIN! <3

Rosorna av älsklingen som jag ska torka sen :)


Cd skivan jag fick av Sötnosen min ! <3


Sen somnade vi i varandras armar så mysig! :)

Som sagt min Alla hjärtans Dag var super ! :)
xoxo/julia*

Svar till Lillalies Fråga!

Genom att hon inte hade skrivit något inlägg så hoppas vi på att hon ser det här iallafall :)

om Inlägget In köpt Idag!:

Jag har också den där röd vita masccaran nu men har tänkt att kanske köpa den där är den bättre eller sämre än den röd vita ?? Kram


Julias Svar
Hejhej, Nå jag gillar båda mascarorna. den vit röda är riktigt bra för det tar 3 sek att ta bort den och bara med varmt vatten! och det är faktiskt sant. Helt ortoligt men den blev ganska lätt torr och var ganska läskig för själva mascaran var som gummi. Och det var skumt.

Men den här gula går också lättbort! inte lika lätt men det funkar även är det mer i den än den vit röda. Den gula ger volym och klumpar sig inte alls lika lätt ! Men jag älskar att pröva nya saker. Och jag den gula är rikttig bra.

Men ett hett tips är ifall du har kvar ifrån den vita på den vit röda och använda det och sen använda den gula på det. 
Hoppas du har fått ditt svar Pusspuss/julia*

Alla Hjärtans Dag!

God morgon alla där ute!

Det är alla hjärtans dag. Dagen man ska vissa sina känslor för den man verjlkigen tycker om. Och det ska jag verkligen göra. Hoppas han blir glad över presenten :) Berättar vad det var imorgon:) Är iallafall riktigt nöjd med den. Och nöjd med allt i stort sätt:)


Min tea samling ;)
Myspys, Mysiga stunder, Hallon grädd, och kärlekste.

Just nu har jag just kommit ut från duschen och dricker en kopp te Asså fan va jag älskar te Och väntar på att malin ska komma hit och så:) Kl 4 ska jag fara till min älskling och visa alla min kärlek till han. Och sitt barnvakt till engla och sen se melodifestivalen och sen ska vi umgås bara jag och han byta presentar och mysa :) TACK och hej för mig ;)


Här är min alla hjärttans hälsning puss på er!:) Pusspuss/julia*

Fredag, Idrott Luleå med Madelene! :)

Hejhej,

Det blev ett sent inlägg nu ikväll eller man kanske säger natt. Idag har jag haft fys på idrotten igen. Jobbigt att vi typ alltid har Fys när nån har en egen lektion så är det fys. Iallafall när det var jag och alla grabbar som hade det. Men börjar bli lite uttjatat. Ska kanske fråga niklas ifall jag får ha massage undervisninge eller iallfaall ha det haöva tiden och något annat den andra halvan. Efter skolan så for jag och Madelene hem till mig fixade oss och tog bussen till Luleå. Men när vi kom till bussen sprang vi först ikapp en buss som det stod töre på och vi ba ärsschh fel typ och sen var det rätt så vi fick springa till UH och hoppa på där och så skratta busschafören åt oss ;) Haha! Kul varre.

Madelene på bussen


När vi väl kom till Luleå Kunde vi inte låte bli att kolla runt lite på stan. Kärleksbutiken. Ginatricot, Hm, Och nån fin sminkafärr vi var riktigt sugan på att shoppa men när madde hade glömt sina pengar blev det lite kris. Men jag hade nog så det blev för maddes del att köpa en bloerojacka på Ginatricot :) Och För mig Robins Alla hjärtans dag present :) Och så klart presentpappret med.


Efter att vi hade svamlat runt på afärrena så fpr vi på max och åt! Maxmål med friskobröd. Tack älskling för att du lärde mig äta det! Det var riktigt gott! Efter max börja vi gå ner mot pontushallen för att träfa Petra, Amanda , Nadja och Becca. KUL. Matchen var riktigt hjämn det stod 70 - 70 och det var 7 sek kvar av matchen och LULEÅ GÖR POÄNG! FY FAN Va bra match!  Sen blev det att gå fort till busstaionen och vi hann precis med tidiga bussen, Är vi bra elller vad! Haha:)

Luleå Basket  VS Sundsvall


Söt flickorna! Becca syns inte! <3


Jag och madde på Basketen ;)

Trött på bussen!

Den här dagen var riktigt lyckad!:)
xoxo/julia*

Löshåret

Hejhej, Idag torsdag en chill tyska lektion och sen for bara dagen förbi och sen belv det stan men hemliga uppdrag med Malin och jozi!:) Roligt roligt sen en sväng för bi Emelie för att hämta upp löshåret nu har jhag bara testat det på ska tvättats och skötas om innan använding såå kanske på måndag men här har ni ett smakprov ;)
aha 

Onsdag Och en NY dag!

Hejhej, Idag är det en ny dag. Och hade diagnos men det gick väl inte gick inte så bra. Men men har prov nästa vecka och då jävlar blir det att göra prov. Hoppas det kommer gå bra. Men det tror jag nog att det gör ska plugga matte på söndag och kanske även lite på torsdag. Jaah, annars idag så har vi inte gjort så mycket bara varit som vi är ganska bra på.

Sen efter skolan blev det stan och bara ta det lungt där vi skämde ut oss lite i bibloteket men efter ett tag fick vi skjus hem och så såg Jag och Älsklingen på Bolt! Många glada och många hysteriska skratt blev det kan jag säga. Hahah! Jag älskar verkligen teknade filmer när dom är bra gjort! Då är det bland det bästa som finns! Men den här filmen kände jag igen mig sååå mycket i hamstern. Inte i utsendet men i personligheten. Och malin som KatN' Haha ;) Och även Robin som självaste Bolt. Hahah! Roligt var det! Och sen for Älsklingen hem. Efter nån puss och så blev det att göra sig klar för att fara till kyrkan.

Det var nån träff som alla som kanske ska arbeta som konffa ledare skulle på och även dom som ska ta Sommar Konffan! KUL vi hade ett fake dop och en massa annat. Men men det gick fort och hann se Top model finalen. Men visste redan att hon skulle vinna men men! KUL i allafall. Och nu snackar jag med Älskingen i Tel han har varit duktig och kört traktor idah.


Och när vi snckar tarktorer ! Så vet jag inte av någon anledning är jag rädd för traktorer och idag hjälpte det inte mig nå för en tarktor skrämde livet av mig och malin när vi skulle gå till skolan! HEMSKT VARE!

Tänkte även passa på att tack för Viktors Hälsning. Genom att jag har försökt ringa skicka sms och vara inne på msn. Men inget svar och vet att han läser min blogg så TACK!   =)
xoxo/julia*

Utmanad Av Älsklingen

Jag har blivit utmanad!


Hur mycket är klockan just nu? 20.05
Namn? Julia Westman
Vart bor du? Kalix
Har du ätit sushi?
Inte än

Favoritglass? B&J Browne
Hur många olika sorters flingor har du i kökskåpet? K-special.

Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nej 
Har du en hund? Nej
Tror du på spöken?
 tror på andar! 

Skulle du vilja vara längre? Nej
Skulle du vilja väga mer? Nej
Skulle du vilja dricka dig full nu?
Nej.

Kan du vifta på öronen? Nej.
Kan du slicka dig på näsan? Nej men på hakan ;) 
Kan du kolla i kors med ögonen? Klart
Kan dina föräldrar lita på dig? Ja det tror jag väl
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Jo när jag sover ;)
Kan du tänka att pierca dig i naveln? aah kanske det
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Beror på vilken affär Gina så  nej :)
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Jaaao
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Joo.
Har du syskon? Ja
Har dina föräldrar ljugit för dig? Jo det har dom  
Har du borstat tänderna den senaste timmen? nej

Jag skickar vidare utmaningen till
Alla som vill göra den ;)

Nån lista bara för att jag har tråk!

Ditt namn:
Julia Westman
Längd: 173
Spelar du något instrument: nej
Vem är snyggast: Robin<3
Vem vet mest om dig: Malin
Vad vill du ha just nu: vatten
Vilka sjukdomar har du: ehh? hade feber imorse ;)
Fobier:  typ Spindlar
Känner du en snygg kille: Ja men klart;)
Har du körkort: Nej
Åsikt om jultomten: han har röda kläder och bor i nordpoolen ;) 
Tycker du att du är attraktiv: Nej
Din hårfärg och frisyr: Blondt axelkort med hakiglugg..
Skolväska just nu: Min bruna skinn handväska brukar det vara:)

Har du glasögon: Neej
Hur ser din plånbok ut: En guldig som jag köpte i tunsien :)
Favorittv-program: Gossip Girl
När ska du festa nästa gång: Vet inte
Vad köpte du senast: En ny mascara
Hur mycket pengar har du: Mhmm ganska mycket ;)
Hur svarar du i telefonen hemma: Hallåå ;) och om det är hemlig hej de är julia ;)
Stjärntecken: Vattuman
Ögonfärg: Blå,grån grön;)

Kroppsform: typ timglas
Kall favoritdricka: vatten
Varm favoritdricka: Choklad
Säger ofta: Ba
Saknar du någon: JA!<3
Du fikade senast: Typ förra veckan med robin , annie och malin :)
Senast sedda film: Flickan i jordkällan :)

Hur känner du dig nu: nåå ont i huvudet;) 
Kan du laga mat: Klart, men ibland bränner jag det ;)
Vad tycker du om fötter: ja alla har det.
Är du smart: Klart!
Snarkar du: Ibland om jag är sjuk..
Är du aktiv i skolan: Joo :)
Lesbisk: Nejnej!
När och varför grät du senast: MHmm.. var nog något OTH avsnitt bara för att jag lever in mig så mycket i det :)
 

Hahaha Är man snygg så är man ;)

Hittade just till fridas blogg ! Har inte junnat adressen förut men nu jävlara har jag den. Och fösta inlägget man ser på den är en jävligt"snygg" bild på mig Hahah!:) DEt var nog riktigt kul eller nå ;)

xoxo/Julia*

Sjuk!

Hejhej. idag gick gosip girl i repris YES! hann se det hur som helst för jag missade det igår. DET sög!
Igår spenderade jag kvällen hemma hos Jenny och vi popade popcorn och drack zingo och sång beck trevligt värre.
Hatar att vara sjuk. Men så är det ibland. Imorgon har vi prov i textilslöjden. Roligt eller inte.


Har inte pluggat något fast det är ju ganska lätt:) Hanna kom just hit med bladet vi ska plugga in. Så ska väl sätta igång och plugga. Imorgon blir det en lång dag skola till klockan tre och sen andra ärenden. Hoppas det inte tar för länge för skulle behöva gå ner på stan en sväng också :)


Så måste Robin komma till mig nån dag så vi kan se bolt som vi har velat se länge ! :) Kommer bli kul de iallafaal.
 Typ alla är sjuka. Malin är hemma och Elle med. Men jag ska nog på skolan imorgon  tror jag. Eller jag vill iallafall så tråkigt att bara sitta inne. Missade idrotten idag. jag som verkligen ville vara med. Fan!


Jo juste innan jag glömer Lilla VM är 6 mars till 6 mars ;)
Och då blir det att ladda för det också :)

Bilden som ni ser är knäppt av min älskingen sminket är gort av mig men det syns inte så mycket för det är mer en söt sminkning. Frisyren är gjors av malin!  Den synns lite si så dära men men cool bild i varje fall :)

Xoxo/julia*

In köpt Idag!

När jag var på stan så var jag in i gallerian en sväng och passade på att köpa en ny mascara. Lovar det var inte lätt hhade beslutångest om jag skulle köpa den som jag brukar ha. Alltså den röd vita mascaran eller om jag skulle köpa den nya från maybeliline som är gul och lila och jag är som jag är vill alltid testa något nytt :P


Maybelline New York The COLO SSAL Volum' Express mascara


Köpte även ett nytt hårspry och den här gången tog jag petras förslag och testade och det funkar jätte bra :) Tack Petra för förslaget! <3

Wella Hairspay Volume & hold.


xoxo/julia*

Shopping sen jag och robin var i Luleå :)

Ja genom att jag inte har lagt upp vad jag handlade så tänkte jag vahh fan bättyre sent en aldrig :) såå här har ni det :)


Kläningen är köpt på Ginatricot för 249 kr om jag inte mins fel :)


Jeans leggingsen är köpt på vila för 230 kr & glansigah thights frrån Ginatricot för 150 kr



Skjal från Indiska 130 kr


Svart ögonskugga från Hm för 39 kr :)

Pusspuss/julia*

Klart som fan att jag är BLOND!

Lista: Om du har gjort 20 av dessa så är du "blond".

[ x ] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag pratar.
[ x ] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag INTE pratar.
[ x ]  Jag har gått in i en glasdörr/fönster.
[ x ] Jag har gått ur/gått in i ett fordon som ännu är i rörelse.
[ x ] Jag har skrattat åt något som jag börjar tänka på och då har folk tittat kontigt på mig .
[ x ] Jag har gått in i ett träd.
[   ] Jag har försökt slicka mig på armbågen
[ x ] Jag visste inte att Alfabetssången och blinka lilla stjärna har samma melodi .
[   ] Jag försökte just sjunga dom
[ x ] Jag har snubblat i mina skosnören och ramlat.
[ x ] Jag har satt mitt spot i halsen så jag inte har kunnat andas.
[   ] Jag har sett Matrix men förstår den ännu inte.
[ x ] Jag är/har varit blond
[ x ] Jag har i misstag fått något att fatta eld.
[   ] Jag har försökt dricka något men märkt att de kommit från din näsa.
[ x ] Jag har dräglat i sömnen.
[   ] Jag har somnat på en lektion.
[   ] Om någon säger "fjärt" så skrattar jag.
[ x ] Ibland märker jag att jag inte tänker.
[ x ] Jag har börjat berätta något men sen glömt vad det var.
[   ] Folk går oftast iväg från mig och himlar med ögonen.
[   ] Jag blir ofta ombedd att höra efter min inre röst.
[   ] Jag räknar med fingarna fast det är enkla tal som t.ex. 7+9
[   ] Jag har ätit ett kryp.
[   ] Jag gör denna gallup fast du egentligen skulle göra något viktigt.
[ x ] Jag har klätt på mig kläderna fel väg.
[ x ] Jag har sökt efter något väldigt länge men sedan märkt att du har det i handen eller fickan.
[   ] Jag har skickat kedjebrev för att jag varit rädd för "om du inte gör detta" - förbannelsen .
[ x ] Jag har tappat fat,glas eller bestick
[ x ] Jag använder ordet "smart"
[ x ] Jag använder ordet "coolt"
[   ] Mina vänner svär inte.
[   ] Jag slår i mitt huvud om jag gör bort mig.
[ x ] Jag har fallit av en stol.
[ x ] Jag ligger ibland och försöker få fram figurer ur takets mönster.
[ x ] Jag säger "ööh" flera gånger om dagen

Haha!

Dagens

hejhej, nu har jag varit på stan och köpt en ny mascara lägger upp bild sanart!:)
Nåå nästa fedag vet jag inte riktigt vad som händer:) Basket kanske beroe på om nån är på att komma. Och kanske planja match på tisdag ;) Är jävligt sugen på att se planja :D Var så länge sedan :)
Jaah iallafall ser ni hur jag ser ut på bilden int så fixad perecis men så är det en söndag! :)

dagens kläder
: Höga jeans från Chilli, vitt linne från bikbok svart huvtröja från cubus och en Skjal från indiska.  
dagens smink : mascara
dagens frisyr : självfall och upssatt lugg.
dagens låt :  - beyonce feat. jay-z - upgrade u
dagens saknad : Älskingen<3
dagens bästa : Vinna matchen
dagens roligaste : Vinna matchen
dagens drog : Te 4 life! <3
dagens köp : En ny mascara:)
dagens godis : Inge godis idag!
dagens finaste : Marias brytningar!
dagens humör : Pigg :)
dagens sämsta : Nåå, inget än ;).


Matchen är Klart

BRa jobbat tjejer! Idag hade ett riktigt bra försvar och ett riktigt bra anfall!

VI vann med 78- 22 alltså 56p skillnad och vi höll nollan tills andra perioden :) där sunderbyn fick sina första poängn i straffar. Riktigt kul match att tillägga! Så Bra spelat Emilia, Linnea och Tesso, Jenny, Maria, Nikita Och Katarina:)
nästa match är mot Boden. Kul kul ! : ) 

Hahah, Min älskling för sov sig när han skulle komma på matchen. Måste vara första gången det händer ! Tror seriöst att han aldrig har sovit till kl 12.00 :) Haha ;) Men det gör inge älskling! <3


xoxo/julia* 
 


Heeey Girls and Boys ;)

Hejhej Igår var det match mot boden i boden det blev vinnst med 56-26 :) Roligt kan bara säga att man åkte på några smällar men direkt nån av vårat lag rödre dom vart det faul. men men vinna med 30p är inte fel. Sen såg jag medlodifestifalen. OMG va fan var det dära SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA? Ojojoj. säger jag bara. 

Idag blir det match igen i sporthallen 10.45 i sporthallen kom gärna att kolla ;)
Och idag blr det mot sunderbyn. Tror det blir en spännaande match vi vann med några poäng förra så. 


xoxo/julia 


Nu laddar vi tjejer!

Match idag samling snart! 15.20 ;) Kommer bli kul att spela igen :):) BASKET För hela slanten!
IDAG TAR VI DOM!:) skriver mer senare:) Pusspuss/julia*





xoxo/julia*

TACK TACK för presenterna

Nu tänkte jag passa på att tacka för alla fina presenter jag har fått! En Bh med matshande trosor, och ett par trosor som matshar till en anna bh jag har:) sen kommer det bilder på allt annat:)


Kort vackert halsband av min Älskling!<3



långt halsband som påminer mycket om det jag tappa bort fast den är lila också :) av Min älskling! TACK! och blev ju utbjuden på middag också <3




Snö örhängen av Frida, Sanne ,Sara och petra<3




Godis dofftande body butter så man vill äta upp mig av sara, sanne, petra och Frida<3




En halv timmes massage på huvärket av Frida, Sara, Sanne och Petra<3<3 TACK!!<3




Var bara tvungen att lägga upp kortet som jaag fick av sara, frida , petra och sanne :) tror det är frida som har gjort det skit fint var det iallafall :) <3 TACK!


 

Myspys Tea av Madelene, Henna och evelina <3



Make up book från vilaladiva av Madelene, Evelina och Henna Tack kommer komma till använding! <3<3



Blå ögonskugga från Hm av mina föreldrar TACK!



högklackade skor av mina föreldrar <3
Även en handväska men orkar inte knäppa den:)TACK! <3


Clip-ons set färg 613
Sist men inte minst fick jag löshår av Emelie P, Malin, Annie, Sabrina, Emelie N, Nathalie Och Sara M :)<3 Tack
 
Fick även pengar =)
tack tusen tack ! för alla presenter jag har fått! <3<3 Puspuss/julia*

My sweet sixteen ;)

Igår var det fredag och äventyret kan börja! först prov i religon! tror jag får ett VG :) sen rulla ba skoladgen på och då  for jag och Robin hem och fixa musiken till middagen. och det tog ganska länge sen vid kl 5 så for vi och hyrde filmen The Strangers och sen for vi till Brandstationen för att ställa iårning allt.
 
sen kom alla gäster.  Så pradeade alla och umgicks sen satt vi oss kring bordet och väntade att pappa skulle komma med Pizzan. Många skratt och konstigheter hände bland annat viskleken. sen blev det att öppna presenter men tänkte lägga upp bilderna i nästa inlägg på allt jag fick och vem det var ifrån:) <3 Efter present utdelingen så delade vi upp oss i tre lag och skulle ha tre sationer, Stavning, tipsrunda och SingStar. 

I stavningen så hade petra, sanne, evelina och frida 4 rätt och Annie, Henna och Nattis 5 Rätt Och vinnarna var Madelene, Sabrina, Emelie P  som vann med 9 rätt! Grattis !

I sing star vet jag inte vem som kom sist men jag vet vem som vann! madelene, Sabrina, Emelie P ;) Tror jag ;)

I tipsrundan var det alla som hade sex rätt om mig. ¨så det belv oavgjort! Men annies grupp var den jobbigaste!

Efter alla hade lekt klart så sjöng vi lite singstar och sen åt vi efterätt marängswish eller hur det nu stavas:) Som robin var så duktig att fixa. sen blev det att sjunga mera singstar med att skicka miken vilket var kul! Och sen blev det att se skräkfilmen. Kul som fan! Och den var bra man fick sitta helt spänd hela tiden ända vägen still slutet. så SE DEN! 
Sen började alla fara hem så med dessa bilder från själva middagen TACKAR Jag alla som kom och firrade mig! :) <3

Min outfit


Hennas Outfit


Madelene och Evelinas Outfits 


Emelie och Emelies outfits


Petras Outfit och jag är med på ett hörn med ;)


Nattis outfit!


Sabrinas Outfit


Sannes Outfit 


Malins Outfit


Robins Outfit


Tyvärr fick jag inga outfitbilder på Annie och Frida men fyy fan jag ska ta bilder när ni sover nån gång!:)

I väntan på maten ;)









Sen paketöppning






Det var bilderna fårn ikväll present bilderna kommer sen ! Pusspuss/julia*


 

Buddhismen

jaah ikväll har jag pluggat SO! men det går bättre när jag lär ut saker som jag har lärt mig om buddhismen.

Buddhismens Historia
Buddhismen har omrking 300 miljoner anhängare. Och för omrking 2 500 år sedan föddes en prins i nordligaste indien. Vid hans födelse ändrade stjänorna sina banor så alla förstod att han var märklig. Hans namn var Siddharta Gautanna.
Hans far gav han allt han önskade. Vackra kvinnor och utsökt mat och allt han kunde önska sig men han fick inte lämna palatset men en dag så gick han ut med en av hans tjänare och träffade föste en gammal man och sen en sjukman och sist en död man. Allt detta var lidande och gjorde gautanna helt uppskakad. Är det här meningen med livet?
Då beslöt han sig att ta asketens väg (själv plågeri) han plågade sig själv och åt inte mera en ett riskorn men han kände inte heller att hans tomrum hade fyllts då. så han testade mellan vägen. så han satt sig under det heliga bodhiträdet vid en biflod till Ganges. Och han skulle inte resa han innan han hade fått den slutgiltliga kundskapen. och då plötsligt såg han tillvaron förklarad. Han blev budda som betyder den upplyste!

De fyra ädla sanningarna
1. Allt är lidande och otillfredställt 
2.Livstörsten är lidandest orsaker
3.Genom att kvava livstörsten kan man upphäva lidandet 
4." Den åttafalligavägen" leder till nivara

Den åttafaliga vägen
det är den rätta vägen. Hjulet är en symbol för buddhismen. Det är lärans hjul
 och det hjulet har 8 ekrar.

1. rätt kundskap
2. rätt sinneslag
3. rätt tal
4.rätt handlande
5. rätt liv
6. rätt strävan
7. rätt vaksamhet
8. rätt meditation

Buddha lämnade inte efter sig några skrifter han själv hade skrivit men omkring 200 år efter hans död så sammanställdes den stora skrifsamlingen Trioitaka. Det är buddhismens heliga skrifter som inehåller regler för munkar pch nunnor , berättelser om buddhas liv och olika tolkningar av buddhas tankar.

Vad skiljer Buddhismen från hindusimen?
1.
för hinduerna är böner och offer  till gudar av stor betydelse.
buddha förkastade detta för böner och offer hjälper inte människorna.

2.Buddha förkstade kastsystemet och ansåg att alla människor är lika värda.

3. Slutmålet för buddhismen är att uppnå nirvara utslocknadet och slippa återföddas. medans slutmålet för hinduerna är föreningen med brahman värdsjälen och sliååa återföddas.

Det finns två riktingar inom buddhismen Hinayana och mahayana.

Hinayana lillavangnen menas det att det är bara munkar och nunnor som kan uppnå nirvarna. Detta är buddhas sanna lära enligt hinaynabiddhismena. Det finns i Sri Lanka, Burma , Kambodja och Vietnam.

mahayana storavangnen där kan alla människor uppnå nirvarna. då betrektas oftas buddha som en gud och människorna offrar och ber till honom. Nirvana är et lyckligt paradis. Astrologin och tron på onda och goda andar spelar också stor roll. Mahayana finns i Kina, Japan, Korea och Tibet.

en nunna elelr munk får inte!
1. gifta sig
2.äta efter middagstid
3.ängna sig åt dans, musik eller andra nöjen.
4. bära smycken
5. sova i en bred säng
6. ta emot guld, silver eller pengar.

En munk eller nunna får endast äga!
1.två orange färgade livkläder
2. en nål och ett bälte av tyg.
3. en matskål  som dom tigger mat av männsikorna med.
4. en rakkniv
5. en vattensil

Alla dagar det är fullmåne är det en högtid för buddhismen.

Så här är det!;)

Nu när jag har ny blogg disigne så börjas allt på riktigt fråge stunder och sånt kul ! Kommer komma upp inom snart.
 Dagens babe och Dagens Hunk kommer vara alltid och Även dagens skol utfit med!
 
MEn just nu pluggar jag inför provet imorgon och sen så planerar jag min middag också. Kommer bli riktigt kul. Bara så synd att några har blivit sjuka men det är ju lite ruskigt väder i februari!  Och på lördagen lägger jag upp bilder från Middagen.

På lördag är det Match mot Boden och på Söndag är det match mod sunderbyn.Och hela vårat lag är sjuka? OMG! Bli frisk vill verkligen spela ihelg!! Vet inte om robin ska sova hos mig imorgon. Men det får vi juh se!

Nu ska jag plugga så jag har chans att få MVG på religionen ;) den här gången ;)

xoxo/julia*

IDAG FYLLER JAG 16 ÅR!

Min dag började inte så bra mitt lås gick sönder  och sen nationela uppsatsen och sen blev man ner stänkt av några i en länga. Men men resten har varit helt okej! :)

SÅ grattis mig själv;)


Ny blogg Design!

Hejhej, Idag blev det inte mycket att skriva men har varit med Sanne och åt middag hemma hos henne och sen for vi till träningen och jag var inte med utan satt och kollade för jag ska vara frisk till helgen! :) Kul! 

Blev ganska nöjd över blogg designen :) TACK alla som hjälpe mig! Den är ganska simpel men ändå snygg på något sätt!

När jag kom hem idag så hade pappa varit och hämtat mitt HM paket och i paketet fanns det mina älsklade skor. Får se om jag har på mig dom imorgon ;) Sen var det en rosa Bh och matshanede trosor ett annat par trosor en lite vanligare handväska som man kan förvara saker i. (Grå svart) Sen en ögon skugga i mörk blå! Riktigt fina grejer

Kan inte fatta att jag fyller år imorgon jag blir 16år?!! Haha, känns verkligen inte som att det är det för ska inte vara med någon av mina kompisar för vi har prov på fredag men kanske malin kommer iallafall. Haha! Så det blir kul att fylla år haha :)

Jag börjar bli riktigt trött men ska hoppa i dushen och sen sova. Skönt att sova inför nattionela provet. Och föresten ska dricka bonaqva eller hur det stavas ? och äta naturgodis! MUms!


xoxo/julia*

BLOGG UNDER ARBETE!!!!

Fixas snart!

Sjuk musiksmak? Ja tack!

Hahaha, Varför säger alla att jag har sjukmusik smak som skiljer sig från andras! Älskar låtar som är lite speciella som har det lilla exktra och det vet jag att robin också gillar! Så det diggar vi! Men den här låten är riktigt skön! Kan inte sluta lyssna på den! Malin skulle nog hata den eller så skulle hon älska den man vet aldrig! Men jag ÄLSKAR DEN!


Hittade inte orginal videon men det går lika bra ! :) Haha Pusspuss/julua nu ska jag gå coh se tv ! ;)

Jag och Sanne ÄGER!

Just nu sitter jag på msn och skriver med Robin och Sanne:) med robin skriver jag om en massa typ t.e.x min blogg disigne som snart kommer upp!

Sanne är ett geni! Inte bara för att hon ska gå NV med mig utan också att hon kom på värsta idén!
Frisknings piller! Ni vet sånna man kan ta när man har ont i halsen eller är dö sjuk så man blir helt frisk till 110%
 Så man kan tex Festa, Dansa, Spela match eller bara vara med sin pojkvän utan att smitta han! Därför ska jag och Sanne bli forskare och forska fram ett piller! För vi ska ju gå NV ;) Hahah! 

 

Dagens

Det var ett tag sen jag gjorde en dagens ;) dåå det är väl dags igen hahaha;)
Alltid skönt att skriva en lista eller vad tycker nì?:)

dagens kläder: Kalix basket byxorna, vit  t-.shirt från Ginatricot en svart kofta från Lindex och en Skjal från indiska.  
dagens smink : fondation ,mascara, concealer
dagens frisyr : rak lugg och uppsatt i en stor klämma.
dagens låt : Måndags barn - veronica maggio
dagens saknad : halstabletter
dagens bästa : Top modell
dagens roligaste : Svenskan som robin höll och att sitta breved Malin ;)
dagens drog : Te!
dagens köp :  En semla i caféterian
dagens godis : nå godis som malin hade med ;)
dagens finaste : ROBIN i LabbGlasögon ;)
dagens humör : Trött och ont i halsen;)
dagens sämsta : stressigt under provet.



Tisdag ;)

Hejhej alla där ute ;)

Svenska
nationela prov idag. och jag tror det gick ganska bra. Var lättare än det vi fick testa på förut. Nu är det bara två dager tills jag fyller år, och det känns verkligen inte som det haha! Kommer alltid att bli kul. Efter skolan så har jag varit med Malin. Hon gjorde gröt och så såg vi OTH :) Och nyss så åt jag kyckling MUMS!

Jag har även träning idag. Och jag vill verkligen fara på den, men jag har ont i halsen och jag måste bli frisk till helgen ska seriöst dricka te varje morgon och kväll med honug i och typ knarka halstabletter. Måste vara frisk!;) Haha! Har ju borta match mot Boden och hema match mot sunderbyn. Så jag ska börja gå med halsuk eller skjal eller något runt halsen nu tills jag blir bättre!

Och basket tjejer glöm nu inte att det är föreldrarmöte idag kl 21.00 i furuhedshallen :) 
Xoxo/julia*

7 månader du och jag älskling! <3


Robin Larsson, idag har det varit vi i 7månader! och jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går! Du är verkligen allt för mig och du ska veta att jag alltid ställer upp för dig till 110%! Det bästa jag vet är att vackan upp i dina armar eller bara se när du sover!  Tack, tack, och tack tusen gånger om för födesledags presenterna jag fick igår.
 Dom betyder oerhört mycket för mig! Och jag ska vårda halsbanden med omsårg! DU och JAG! <3 Det är dig jag vill dela mitt liv med! du är det underbarste som finns! Min drog! min kärlek och mitt allt! 

Jag älskar dig Robin Larsson
 / Din Julia

Länge sedan!

har inte skrivit sen i lördags och ja jag håller med det är dåligt gjort! men så här är det att jag for till luleå och spelade en match. Medans vi spelade fick jag en smäll rakt i röstkorgen. Gör ganska ont ännu men det är sånt man får ta.vi förlorade den där matchen. Det sög.. När jag kom hem så var min systers familj hemma hos oss så jag umgicks med dom sen så kom malin så umgick vi med alla och svamlade.

Och på söndagen städade jag mitt rum så det blev riktigt fint. Och så kom älsklingen till mig och sen malin sen blev det atyt fixa mig så malin fixade håret och jag sminket och robin knäppte bilderna. Och bilderna är till min nya blogg disigne. Vi håller på att arbeta ihop bilderna och kolla vilka som blir bäst. Och så har vi gjort inbjunans korten som ges imorgon:)
Sen såg vi beck ocg svammlade och låg typ hela natten och pratade om allt :) Roligt!:)

och idag då. Vi är lediga skönt! Skönt att vackna upp i robinas armar!sen har vi svammlat på och sen blev det en sväng ner till stan ocg sen till annie och sen till mig igen ;) Idag firar jag och Robin 7 månader! <3   Vi är bäst älskling!
Nu har robin farit hem och jag har nästan lust att fara till barnstionen och gyma lite men det blir väl att ha lite hemma gym:)

Lägger upp den outfit bild :)


linne från veromoda
jeansleggings från vila
skjal från indiska
 
xoxo/julia

RSS 2.0