Svaren från frågestunden

Nu är det slut med frågestunden och jag tänkte svara på era 21 olika frågor.


Hur länge har du bloggat?

Jag har bloggat ett bra tag hade en annan blogg innan den här. Som jag inte var aktiv i alls men skrev typ en gång i månaden. Men den här bloggen och jag har bloggat seriöst sen Maj 2008:.


Vilka bloggar följer du?

Det blir en hel del. Alla mina länkar + http://chrislondon.blogg.se/ & http://elingamnes.blogg.se/ och så klart http://more.devote.se/ och en flicka jag har börjat kolla in senaste tiden som är bara 13 år!  http://lillalie.devote.se/ 


Shopping listan just nu?

En ny Foundation och något nytt långt linne från GinaTricot. Svarta strumpbyxor och kanske även ett till par jeans leggings. Och så klart en tunica från Gina Tricot.


Favorit mat?

Mat ska vara stark riktigt starkt därför älskar jag thai mat. Men om det ska vara något man kan äta när som helst utan att det blir för dyrt är det lasagne. Mums!


 Favorit film?

Svår fråga, Jag gillar många filmer. Men just nu är det väl Bolt. Riktigt kul och bra för att vara en barnfilm. Love it!

  

Hur kommer det sig att du bloggar så mycket? vart får du ditt intresse ifrån?

Jag börja blogga så mycket för att jag ville ha något att göra. Och nu känns det som en sak som är självklar att man gör. Jag fick mitt intresse ifrån min syster och hennes blogg. Om hur det är att vara två barns mamma.

  

Hur kom det sig att du började spela basket?

Det var så att Jonna och Julia hade börjat med det i min klass. Och jag var riktigt less på fotbollen och min syster hade en basketboll så det vara bara att köra igång.

  

Hur många monster har du druckit?

Jag har bara köpt en i hela mitt liv och sen har jag smakat av Andres eller av PB. Men en hel.


Tips på att få tiden att rulla fortare?

Ett riktigt bra tips är att blogga men förutom det så kan man skissa eller göra ett fotoalbum eller varför inte träna? Eller umgås med kompisar och pojkvän det brukar jag göra.


Varför vill du bli just naprapat?

Jag vill blir naprapat för en gång en kompis åt mig att jag var riktigt bra på att ge massage och det var riktigt kul att göra fast för att ta det på ett ännu högre nivå att knäcka ryggar med. Så jag sökte efter vad man kunde arbeta som så var det där framför mig. Naprapat, och jag hade aldrig hört talas som det förut.


Favoritmusik?

Ganska svårt för jag älskar nästan all musik! Men min favorit är Gitarrmusik. Det är det vackraste och näst bäst är lugn musik.


Hur många läsare har du per dag? :)

Idag har jag haft 102 st och det är det brukar ligga på =)  

Vem av dina vänner står du närmast?
Av mina vänner är det helt klart Malin. Har känt henne i 12 år eller vad det nu blir. Riktigt länge iallafall.


Varför vill du bli .årets kompis. på skolan ?

Det skulle vara riktigt kul att bli utnämnd som det. För jag är snäll mot alla och försöker hjälpa så många som jag kan. Är en riktigt bra lyssnare. Så det är väl därför.


Vilket plagg skulle du satsa extra mycket på i vår/sommar?

Jag fundera starkt på att skaffa mig en tunica i solensfärger eller en leopardfläckig kjol eller tunica. Till sommaren satsar jag på någon skön och bekväm tunica.


Vad är det pinsammaste du varit med om?

Det pinsammaste kan jag inte komma på just men jag kan komma på något som har hänt nyligen. När vi skulle spela mot boden så råkades jag nästan göra själv mål det var riktigt pinsamt menar hur många gånger händer det i basket? :O aldrig. Men det blev inga poäng. Vilket jag är glad över.


Vem är din förebild?

Det måste vara min bror eller min syster. För att dom klarar sig själv så bra min syrra är tvåbarns mamma och orkar ändå plugga och har ett arbete! Slå de ni! Och min bror har blivit framgångsrik i Kalmar. Riktigt bra min syra flyttade när hon var 17 och min bror när han var 20 eller 19.  Dom är verkligen mina förebilder.

  

Varför började du blogga?

Jag ville vara lika cool som min syrra, nej men ett bar tidsfördriv. Och riktigt kul också.


Vilken är din favorit serie?

Min favorit serie är helt klart GossipGirl! Me Love<3


Vad gillar du att göra på fritiden?

På fritiden vill jag helst spela basket umgås med Älsklingen och med kompisar. Även följa mina serier och ja ta det lugnt.

xoxo/julia*


Kommentarer
Postat av: Lillalie

Vad heter din syrras blogg ?? Kram Hoppas du får en bra fredags kväll :)

2009-02-20 @ 16:25:04
URL: http://lillalie.devote.se
Postat av: mia

håller med. lasange är lätt godast!

2009-02-23 @ 16:06:57
URL: http://jackiemia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0