Byter bloggadress

Ny bloggadress:
http://juliawestman.spotlife.se/
 
 
 

Måndag baby

Fy fan vilken dag det har varit!
 
Helt slut i hela kroppen, dagen började med föreläsning. väldigt givande! Sedan insåg jag att jag glömt både lunch och även en labb som jag behövde så det var bara att gå hem och hämte de. När jag väl var hemma fick jag jobb förfrågningar, vilket i sin tur ledde till att jag for och jobbade! 
 
Sedan tillbaka till skolan där vi har fixat porgrammeringen, chillat och även börjat med inl5. URSH vad jobbig den verkar.. Men det är väl bara att slita med den! Nu ska hjag börja dra mig hemåt för att äta middag med Robin och senare ikväll blir det att läsa samanfatting av doan. KOMMER bli så kul, NOT :)
Men det måste bli gjort!
 
Ikväll blir det även att se serier med älsk :)
 
Så här känner jag mig just nu:
 

Nystart nytt liv here I come

I helgen har det varit alldeles för mycket godsaker hit och dit ! Så nu börjar vi om och kör igen! Inge godis, Inge läsk!
Sjukt tungt när man inte dricker kaffe att hålla sig fokuserad, men de funkar nog med vatten också!

Snart ska jag dra på mig täckbyxorna och promenera ner till skolan i det kalla vädret -10. Nog för att det egentligen inte är kallt men det är det när man är van att ha 10 plus..

Det kommer nog bli en del promenader för mig i veckan. Just för att jag har dragit på mig en liten förkylning men snart blir de iksu med indorwalking och spinning och Bodypump för hela slanten!:)


Myshelg!

Helgen har bestått av en riktigt myshelg!
På fredagen åt jag och Robin potatis bullar(riktigt nyttigt, not) sedan kom Robins föräldrar och hans syster med familj hit till Umeå:) De bodde i en stuga vid nydalasjön, så vi for och hälsade på dem.
Där det blev en drink och massor av godis och osthjärtan (ännu nyttigare). riktigt bra tagg inför tentan var det. Men det blev en tidigkväll, och på lördagen var jag redo att krossa calculus menar mötes jag av dödens tenta..
Men gav det ett försök iallafall även fast inget av de 4 bevisen som jag kunde ordagrannt kom.
Undertiden mesans tentan var i gång blåste det upp till storm utanför och det blev klass ett varning! Ursh och fy, jag väntade att Robin skulle hämta upp mig. Så jag fick ta skydd i en tunnel. De var drivor över allt, som i sin tur resulterade till att jag plumsade i ett oväntat dike. Frusen och blött var jag när Robin kom och hämtade mig i den varma bilen! Skönt var det!!

Sedan sprang vi lite på stan, ingen shopping för mig förrän jag har uppnått nästa delmål!! Vilket det även går lite trögt för genom att det har varit en del onyttiga saker på senaste! Sedan blev det att äta lunch och fika på café Göteborg, de bästa stället i Umeå! Sedan blev det att äta riktigt god mat till middag fläskytterfilé med potatisgratäng och sallad. Sedan for vi till stugan igen för att se melodifestivalen samt äta godis! Blev inte heller en sen kväll utan vi var hemma i god tid.

Nu på söndag när vi vaknade var jag helt slut! Vi åt frukost, och sedan kom Robins föräldrar förbi en sväng innan de for hem. Vi for och köpte en nya skrivare, som är trådlöst! Så sjukt bra!
jag köpte även en locktång, en sådan som jag länge velat ha! Sedan köpte jag även ett cykellås till min nya cykel:)
Under shoppingrundan fick jag ett sms av faster om att vi skulle komma på middag, sagt och gjort! En riktigt utsökt middag var det också! Nu ligger vi i sängen med matkoma och ska lägga oss för kvällen!

Godnatt!!


Mar. 01, 2013


Fredag?! Redan?

Är de redan fredag??! Shit..
Den här veckan har verkligen varit full av stress. Plugga till omtentan, försöka hinna träna, jobba, lämna in programmerings uppgiften, få tillbaka programmerings uppgiften, lämna in rapporten.... Hinna andas ut!
Shit!!
Ikväll ska jag iallafall ta de lugnt och tagga inför tentan imorgon!!:)


RSS 2.0