Turkiet resan

Vi har bokat en tukriet resa. Det var flera som var på men några föll sedan bort när det väl var dags att boka.
Vi har betalat hand peningen och nu om 18 dagar ska vi betala resten. Tycker att det är ett bra pris ändå, det är från Luleå vilket gör det smidigt att ta sig dit. Sen är det även alinklusive och det känns skönt att inte ha med sig allt för mycket pengar. Och sen är det 200 meter från cleopra stranden.
och 2 km till det lokala centrumet. Det kan uppfattas ganska långt men om man tänker så är det inte så långt egentligen om man tänker efter. Tror det kommer vara helt perfekt:) 
 
Det här hotelet är det som vi kommer bo på.

Vi åker med bolaget Nazar. Den 21/8 och kommer hem den 1/9. Det är första gången Robin och Elle reser utomlands. Och första gången för mig, malin och Madde att flyga och resa utomalnds själva. Det kommer vara att ta mycket eget ansvar. Och verkligen vara extra noga med tider och allt.

Vi tycke att rumen såg sjukt fina ut på bilderna och sjukt fräsha :)
Rooms - Xperia Kandelor HotelRoom - Xperia Kandelor Hotel
Hoppas att det är lika fint som det ser ut på bilderna. Men Nazar är ett sjukt bra flygbolag så tror nästan att det ser ut som det gör på bilderna. plus att jag har googlat upp de här bilderna som andra som har varit där har tagit. Och de verkar ha varit sjukt nöjda! :D

Just nu sitter jag och kollar på valutan. När jag var förra året så var liran hög och var på 5 kr men nu är den sjukt låg. den är nere på 3,75 och är på väg neråt. Vilket gör att det är sjukt billigt att handla dära.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Är nästan imponerad av att du lyckades skriva ordet "sjukt" sex gånger i ett och samma inlägg....... :D

2011-07-11 @ 01:13:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0