Stockholm 27/3 - 29/3 2012

Julia Westman, Helena Bäckman & Maria Lundbäck
Laroy
Foto: Robin Hultman tagna från stureplan Laroy

Måste säga att de har varit 3 st fullsäkade dagar i storstaden, vi har hunnit med så sjukt mycket på tre dagar.
Vi började vistelsen med att fara till riksdan, på föreläsning, vara ute och promenera, labba på vetenskapenshus, vara på KTH, Shoppa, Vara på tekniska museumet, se 4d bio, festa, besöka en moske, besöka kista, shoppat, träffat Robins kusin, ätit glass och bara varit.

Den här resan var faktsikt riktigt kul, man fick som försmaka studentens goda tider som snart är här för oss. Här kommer även några bilder från Laroy. Var lite skillnad från att gå ut i kalix. Ni får ursäkta den mindre skarmiga bilden på mig. VET INTE va jag håller på med. HAHA!

Hur som helst var det helt lagomt att vara 3 dagar om man edast kommer dit för shopping, och skola. Om man träffar släkt med mera så hade man behövt vara lite längre. Kan visa senare vad jag köpte! Men nu är verkligen allt klart till studenten så de känns riktigt bra.
Kommentarer
Postat av: Mikael

Hej alla modekunniga! Det finns ett modeforum - forum.modekampanj.com som skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer, så att vi alla kan få en bra modeportal där man kan få svar på sina frågor. Jag blir väldigt glad ifall ni som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan man skriva om sin blogg eller hemsida. Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Ni kan alltid mobba mig för mitt försök att göra en video http://www.youtube.com/watch?v=1I5dOVSo_AE , musiken är iallafall bra tycker jag. Facebook grupp finns på adress www.facebook.com/modekampanj och twitter på @modekampanj. Tack för att ni tar er tid att kolla på detta.

2012-03-30 @ 19:50:24
URL: http://www.modekampanj.com
Postat av: helena

HEMSK BILD!

2012-03-30 @ 21:45:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0