Det är skorna som klär dig!

Ni har väl hört det ut trycket? Om inte så är det ju det som är grejen ett par snygga skor gör vilken tråkig outfit kul , snygg och sexig ;) Beror helt på vilken sort man vill ha eller va man ska ha på sig ;)

En bra sko sida som jag kan tipsa om är http://have2have. se/ där finns alla möjliga sorter :)
tänkte lägga upp mina favoriter:)

Söt
När du känner dig lite tråkig och men vill vara "sötare" Så är dom här skorna perfekta! SKIT SÖTA! Lovar dig många kommer kolla in dig i dom dära:) Klackhöjd ca 9,8 cm
Klicka för att stänga fönstret

Sexig
När man vill klä upp sig lite extra för att nån speciell ska lägga märke till dig. Så kan man stastsa på antingen spikrakt eller små låkigt eller uppstatt och tup klänning utan smycket för at dina nyckel ben ska synas mer. Men som sagt om det är på en fest och du vill att han ska lägga märke till dig så är skorna något som gör att många kommer kolla in dig. Och ´Rött är sexigt så jag tycker verkligen att du ska sattsa på ett rött par. Och dom här skorna är grymt sexiga! Me like!
Klicka för att stänga fönstret

Snygg
Med en passande outfit så lovar jag du kommer vara snyggast på festen med dom här skorna! Riktigt snyggt till något tajt svart klänning :)
Klicka för att stänga fönstret
Rolig
Den här skon är inget fölr fegisar! den här skon kommer absolut skina upp festen speciellt om den blir så där tyst och tråkig.. Folk kommer sncak och ja, dom är jävligt fräna! Och med rätt outfit blir dom hgrymt snygga! :)

Klicka för att stänga fönstret
xoxo/julia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0