Myspys med Mallan

Nu har vi kommit ut ur bastun och är riktigt fräscha. Men innan bastun passade jag på att göra några bra övningar för att komma iform inför stranden :) På pilatesboll och utan:) Så hade ett riktigt fyspass och malin som personlig tränare ;) Haha :)

är supernöjd att jag har tränat 5 gånger den här veckan och för hoppningsvis blir de 6 till nästa vecka :)

Nu sitter vi och kollar runt på Nelly.com och funderar vad vi ska beställa för snyggt.. Jag vet vad jag ska ha, Malin vet nog också nu väntar vi bara på vad robin ska ha ;)
Pusspuss :)


Är på bra humör :)


I går så kom malin och robin till mig vi såg melodifestivalen och umgicks, Super kul att få snacka av sig och typ bara vara helt galna. Dock blev jag trött fort pga att jag hade vaknat så tidigt när jag hade haft match.
Imorse så dampade jag lite med robin.. Haha, han blev lite tjurrig för att jag var så galen på morgonen. Sen så åt vi en god och nyttig frukost.

Efter robin hade farit bestämde jag och malin för att gå ner en sväng till stan och tillbaka, Och nu har jag ätit en jätte god kycklingfile som mamma lagade . 

Idag har det varit en bra söndag och bättre kommer den bli. de är inte ofta de finns såna men idag ska de fan bli det:) De var tänkt att vi skulle fara och simma ett helt gäng dock hade vi inte sett öppettiderna då de stängde 17.00! Och då blev man som lite less. 
 
Men malin är snart påväg hit och då ska vi basta, ha hårinpakning, ansiksmask och måla naglarna!
En spa kväll helt enkelt! :)


promenix ;)


Nu är man påväg ut för att promenera en sväng med malin. Vi går väl ner till stan och tillbaka:)
Man ska juh passa på när det är så varmt ute.. Hade jävligt lust att fara ut med skoter, men då fick jag höra att isen var jätte tunn så orkade inte fara idag :) Men en annan dag blir de nog:)
Pusspuss


En dag på stan!

Kolla runt idag på hm och hittade den perfekta outfiten till sommarn att gå på stan med!

Lördag

I dag har man varit en sväng till luleå för att spela match. Vi förlorade  tyvärr dock. Men tyckte de var riktigt kul ändå att spela. Sen bar det hem igen och nu väntar jag på att robin och malin ska komma så vi kan äta äppel paj och se melodifestivalen ;)


Vackert!



Satt och kollade runt på nätet efter nå kläder och funderar på va man ska köpa och vad man ska ståöver.
Men kan sänga att jag e grymt sugen på att köpa ett par svarta eller vita converse till våren och är kär i Ginas "Gubbtröja" Tunica grymt snygg och med den här bruna väska blir ouften helt rätt.
Såklart med tights den här tiden på året men på sommarn kör vi utan! :)

Fyndat!

efter skolan idag så gick jag en sväng ner på stan och köte den här godingen :)

En oversize t-shirt som är lite längre på sidorna och kortare vi magen och ryggen i isblå/mintblå färg:)
finns en hel del bra fynd på chilli säger jag bara !

 


Länge sedan? Jag vet!

Hejhej bloggen har haft fult upp. När man väl hade gjort klart Fysik provet var det dags att börja plugga inför nästa som jag gjorde bort idag, de kändes bra Ett VG kan jag tro :) :) Och nu är det bara att börja plugga inför Bilogiprovet( för de är grymt stort! )

på sista tiden har det en hel del träning också, eller ja lite mer än förr :) Vilket gillas :)
Jag har nämligen börjat motionsimma,
de är väldigt mysigt och bra träning :)

Men men, idag efter träningen bestämde jag mig för att koka 2 ägg och göra 2 goda smörgåsar. Så här blev de:


Sen bestämde jag mig att unna mig lite lyx.. Och hade hemma spa.
hårinpakning, rakning av ben, kropps skrubb, ansikskrubb:)


Nu går jag och lägger mig hörs! :)

 


Något stort!

Först vill jag berätta något stort!

Hej då gammla mobil!


Hello new one! :)

Lördagen
de blev ingen uppkörning idag för att det var förkallt men de var väl lika bra då slapp man köra in i något eller någon ;) när jag kom hem så städade jag mitt rum och durschade. Sen for Jag, Malin och hennes lilla syster och såg alvin och gänget. Såå gulliga! :)

Sen åt jag på troca med Sanne, Oskar och Hanna.. Och sen bar det av till Hanna för att se melodifestivalen och kvällen avslutades me kortspel :) Riktigt skön kväll om jag själv får säga det :)

Imorgon bär det av till Luleå för att spela match sen skriver jag skoterprovet , Önska mig lycka till ;)!


Vår snyggt från Nelly.com


collage gjort av mig :)
Visst finns det mcyket snyggt nu, och jag skulle verkligen behöva köpa en hel del kläder. och fylla på förådet var ett bra tag sedan, men sparara mig så jag kan köpa mycket ;)


Onsdag

ikväll blir det att plugga lite formler och kolla på olika lösningar för att tagga inför provet imorgon som handlar om optik. Känner verkligen att jag har kläm på de hära med strålgångara och 1/a+1/b=1/f :) de är väl min starka sida och sen n1* sin v1 = n2 * sin v2  och n1* sin g = n2* sin v2..
Och lite om översynta och närsynta och så med :) Ska ha minst ett VG på detta prov! Är väldigt taggad!

Efter skolan skulle jag och malin och köpa en semla men så blev de icke, utan vi for till pontus och åt upp hans semla med sylt i :) de var faktiskt riktigt gott. Vilket var en överaskning..


ungefär så här ser de vi håller på med ut..


Sorry har haft fullt upp!

som ex var jag på sista skoterkurs tillfället så det är uppkörning och skrivning i helg :)Är ganska nervös att folka ska glo när jag kör upp, haha har inte kört skoter sedfan min och malins olyka och de är juh ändå ett bra tag sedan. Så det är jag ganska nervös över..
Sen så har jag även fysik prov nu på torsdag.. Men jag känner faktiskt att jag kan de, riktigt bra. Fattar verkligen hur jag ska göra.. Måste bara träna lite med tekniken att slå in allt på miniräknaren :)

Vårat lag ligger 4 i serien ! :) Jätte kul, sen så ska jag nog på små barns bio med malin och hennes syster ;) Grymt kul de kommer bli att se ARVIN OCH GÄNGET 2! Hahah! Kanske inte så seriöst men men..

Nu ska jag ta och lägga mig och skissa och fundera på hur mina två olika kjolar som jag ska sy ska se ut.. Jag och Madde fick för oss att vi ska ha ett "project runway" ögon blik här snarast :)


de jag funderar på är en lite högkjol som går rakt ut som på bilden och ändå är ganska kort men inte för kort :)
Kanske nån mer rockig stil eller mer en sjömans ispererad kjol :)


Nu var det ett tag sedan

Hej alla, idag har jag det riktigt stressigt, Men jag har hunnit med massa sen jag skrev hära som de hära sakerna !

  • Matte prov

  • Engelska test nationella

  • Köpa alla hjärtans dag present

  • Göra ett alla hjärtans dag kort
  • Sett när Malin grips av panik

  • Svamlat med Frida

Jag kom just hem från Malin, var nämligen tvungen att slå in robins present och fixa och hinna durscha och ha ansiktsmask och massa sånt tills klockan 1 -3 nån gång för då ska Robin komma och hämta mig och sen fara jag till han och ska fira alla hjärtans dag med mys och stoj ;) Är väldigt nöjd över Robins present hoppas bara att han också är de.. Hihi

Påtal om Allahjärtans dag så fick jag två rosor på ros utdelningen ;) Ena av min älskling så klart ! <3
Och den andra av någon Som jag tror är jenny eller mark eller bea som har skickat ;) Haha! för de betede sig lite undligt ;) Hahah! Men hur som helst TACK :)

 

 

 

 

 

 


Min dag

Min dag har bestått av serie tittande och plugg inför matte provet :) Snart beger jag mig till TC  för att spinna lite med Elle ! :) Super skönt!
 


Jobbigt med skola igen!

´

Kan inte beskriva hur jobbigt de var att stiga upp ur sängen i morse, mest av allt hade jag nog bara velat ligga kvar och önska att de var natt igen. Men tog mig upp från sängen och bar mig av till skolan. Kan inte påstå att dagen var jätte givande men den var helt okey :)
Tycker det är riktigt kul idé med att man får köpa rosor och skicka till på fredag, så tog chansen och skickade två stycken bara för skojskull :)
Efter skolan åt jag hemma gjord rostbiffsallad :) Riktigt gott var de kan jag lova!
Nu har jag suttit i telefon i en och en halv timme och pluggat Kemi med Robin, de gav riktigt mycket :) Och känner verkligen att jag kan kemin nu! Och att jag lungt kan satsa på annat som tex MATTEN! ;) 

Snart blir det träning för min del! :)


Hemma från stan!

Jag och Robin vaknade upp kring 10 idag och så hade Mamma gjort frukost åt oss sen har vi väntat på att Malin ska vakna ;) Min lilla sömntutta! När vi väntade har vi busat på och svamlat som fan en hel del skratt kan jag lova. Sen Sprang vi för att hinna med lokaltrafiken och sen bar det ner till stan där Jag gjorde några ärenden och råkades inhandla en ny ROSA B-mascara Och en ny foundation av mitt favorit märke än så länge. Sen tog vi en fika på lyktan, Vilket var super mysigt ;)

Nu är Robin hos läkaren och jag sitter och väntar på han. Vi ska se ett avsnitt av ugly och vänta på maten och sen far vi till Skoterkursen:) och försöker lära mig något! ;)

här är godingarna !




Pusspuss /julia *


Kolla hur brun jag va! :)


Och de var bara början av juni! :)

Den osminkade sanning

Nu har jag varit ute en super skön sväng ut i skogen och gått och knäppt lite fina bilder ;) Snart ska jag fara till Sporthallen där jag ska se våran match mot Gladan! :) Och sen kommer min sötnos:) 
Men först tänkte jag bjuda på några bilder sen min utflykt ! :)

 
Den osminkade saningen ;)


I mitt hjärta snö! :)



Så här vackert är det bakom mitt hus :)


Efter den här helgen


så slutar jag upp med all flottigheter. Fy fan va mycket de har blivit på sensaste tiden. Jag är så jävla beroende av socker.. Men ikväll skulle jag nog och bowla med tjejerna i klassen eller blev de något?;) Jag har ingen anning :S  Får nog ringa Helle för de är jon som håller i allt som vanligt ;)

Just nu är jag hemskt rädd att min hår färg ska rinna mer av när jag går och tvättar håret.. VIll verkligen inte. Men måste tvätta håret!
Så de blir ganska intressant..
Malin kommer snart också! :)


Nu är man 17år

Gårdagen har varit gaska blandade känslor. Jag har varit glad över alla som har uppvaktat mig och sagt grattis åt mig :) Och så varit väldigt glad att de var min födesledag. Mindre glad har jag varit på att nästan all hårfärg for ur på en tvätt.. Och att jag hade Tyska prov och tror inte de gick jätte bra..  När jag kom hem efter skolan så såg jag att ett paket låg på bordet och jag tänkte " va har jag nu beställt?" Och öppnade de och där inne låg de ett födelsedags kort Från tomas sabo av Min bror och hans Tjej och min syster och hennes familj :)

I paketet låg de tre små presentaskar som gjorde att jag förstod att jag har fått tre tomas sabo beloker av dom :)
i första paketet Låg det ett J med strass på :) I andra paketet Låg de ett Tomas sabo rosa nagelack. Och i de sista paketet låg de ett rosa Hjärta.
blev riktigt glad och hängde på belokerna på en gång :)

Efter ett tag så kom Robin och Malin och sjöng :) Och då fick jag börja öppna Robins presenter. Jag fick Kylie Minogues Parfym showtime, En bukett med tulpaner och ******** och Fika ;)
Sen efter mamma hade farit och handla så fick jag en ELLE tidning och en choklad ask och senare på kvällen fick jag även pengar :)


Kylie Minogue Showtime


rosa nagellack


Bokstaven J i strass :)


Rosa Hjärta :)


Choklad ask :)


Kortet och present askerna :)


Pengar och ett kort :)

Nya ELLE tidningen :)


En efterlängtad träning.

Idag har jag kommit tillbacka på baksetplanen igen. Vilket var väldigt efterlängtat och riktigt skönt att få springa igen efter min förkyllning och mina klacke historier ;) Dock är jag ännu snorig så blir ingen match för mig på Lördag men ska försöka bli helt frisk till Söndag då jag förhoppningsvis kan spela :)

Imorgon har jag Tyska prov ! Oh no.. Det suger riktigt mycket, så ska dra igång med slut spurts plugget nu. Och kom på ett rikitgit bra knep och jag inte kan en glosa/ Fråga på mina "test prov " så blir det armhävningar OCH JAG HATAR VERKLIGEN ARMHÄVNINGAR   Till bra resultat så ska man plåga sig ;) Haha!

Imorgon är det även min födesledag så måste röja upp lite för jag och Robin och malin ska fara till mig och fika och kanske se en film :) Mysigt värre! :)

 


Åhh sommar känslor !


Lätt en outfit jag kommer ha i vår/sommar :)

new color ;)

Min dag har då bestått av att sova tills jag börja skolan ORKADE inte fara på gym när sängens värme höll kvar mig. Sen räka kemi och sen färga håret;)
Tog bilder när jag var nystylead men de var på mobilen så tyvär så har jag råkas tappa bort min kabel ;) Så nu är de väl blivit lite mer normalt men där är juyh ändå fint:)


Är än ovan med färgen. De är ändå ett ganska stort steg att gå från "vithårig" till typ guldblond ;)
Men så här ser de iallafall kan säga att jag ser mycket mognare ut ;)
Tack kristoffer  :)


Min dag

Den här degen har gått riktigt snabbt. Hade nämligen sovmorgon och har inte haft en enda jobbig lektion, Vilket är super skönt. Efter skolan så For jag, Malin och Robin ner till stan. Där vi gick runt lite och till slut gick malin och robin iväg och Kollade på en present till mig ! :) Såå är super nyfiken  nu
Sen bar det av till hår och naglar där Robin klippte sig och Så..
Sedan åt jag ute med robins och hans föreldrar och sen bar det av till skoterkursen ;) Där jag och robin inte kunde sluta flina.. Hahah! Tror de blir att hoppa till Måndags kursen istället.. De var sjukt pinsamt för ingen vågade säga något och alla bara kollade in i väggen så;)

Imorgon har vi sovmorgon till tio vilket är super för då kan jag fara och träna innan skolan, Vilket jag tror jag orkar med nu. När jag e frisk efter förkyllningen sen blir de en lektion och sen slutar jag innan 12 och då ska jag färga håret på frisör :) Kan lägga in bilder på hur de blev sen ;)



Super kul och på Torsdag blir de träning! :) Riktigt nice! :)
Men måste styra upp tyska plugget också.. Men de går nog bra :)


Imorgon är de sista dagen jag är...

Så här blond som jag är just nu. Och på onsdag smäller de! Är faktiskt lite nervös :) Men de kommer nog gå riktigt bra! Imorgon har jag även en fet sovmorgon vilken är underbart efter dagens nyheter om att jag inte kommer ha en ledig stund fören på 5 veckor i skolan..

Idag hade vi engelska hör test nationella och jag måste erkänna att de var lättare än nians. Kan bero på att jag har lärt mig mera engelska när jag har gått på furuheds än va jag har gjort på tre år på manhem. Vet säkert på att jag åkte dit på två frågor men mera vet jag inte :)


En bild från när vi firade min 17 årsdag :)
Tyckte faktiskt att mina lockar var riktigt fina,
Inte så där överarbetade som lockar lätt kan bli utan mera naturlig look ;)


RSS 2.0