Jag är med i en tävling


Jag tävlar om ett hemligt paket från Hud&Kosmetik hos Agnes!

30/6

Nu har det gått 20 dagar av sommarlovet.
Snart ska jag cykla ner till stan för att hämta ut mitt sportamore paket. Och idag blir det tyvärr inte att steka något tror inte min brända hud pallar det ;) Ska höra om Malin ska med, skönare att cykla men man kan juh alltid gå också! :D Får se hur jag gör med paketet om jag ska skicka tillbaka något eller inte. :D


Hemma hos jenny :D

Gym, sol och bad.



Skönt värre var det att fara till gymet idag så pass tidigt som vi for. vi var där halv 9 och for halv 10 där ifrån. sen bar det av till strandängsbadet. Vi hann inte ta några solstolar men jag skulle ändå inte sola mage utan rygg. För att jag bräde mig lite på framsidan och var vit på baksidan. Meeen!!! Nu glömde jag att smörja min rumpa sååå MIN RUMPA är röd. Som faaan.. Meen de gör inte ont i allafall. :)


Kom just hem och ikväll ska jag laga en riktigt god kyckling sallad (Y) och ska bjuda hem Robin på middag. Sen ska vi umgås ett tag :D Kul var ett tag sedan.

Bloggar från iphonen

Jag kan knappt fatta att jag är uppe den här tiden! :) Och jag kan inte förstå hur jag ska ta mig upp hur sängen och cykla till jobbet varje dag klockan halv 6 varje dag. Men det kommer nog bli bra ! Nu har jag ätit frukost och ska slänga På mig mina tränings kläder och cykla och möta upp elle för ett tränings pass sedan vidare till strannängsbadet;)

-.-

Fan va skönt det är ute <3 har varit ute sen klockan 10, var sjukt skönt att det blåste lite på strandängsbadet för annars hade det blvit för varmt. Vi hade de riktigt mysigt där borta. Och efter ett tag kom även Hanna dit:) KULKUL. Nu ska jag träna lite. Får se vad jag hittar på ska även leta fram några recept som jag ska ha till mina matlådor när jag börjar jobba, mycket grönt blir det.

ELLE har slut gratis sms.!! Kan dock inte gyma ikväll. Ska träna hemma idag.

Hanna och jag för ett år sedan


Sommar och Sol


Känns så sjukt skönt att det är sommar och att det är 18 dagar tills jag börjar mitt jobb. Dessa 18 dagar kommer jag att ta vara på var enda timme. Känns som att jag har hunnit med så sjukt mycket redan nu och det har bara gått 17 dagar av sommarlovet.

Det finns knappt något att göra i Kalix, vilket är ganska så synd. Men om man har lite fantasi så kan man fixa allt (Y). Ikväll blir det vollyboll och kubb och även gym! ;D Super skönt att få röra på sig efter dena flottiga vecka som har varit. Vill nästan bara ut och springa.


Bloggar med iPad 2

Hejhej nu ligger jag i solen ;)

Double Nature

Idag har vi bara varit ute och umgåts och solat hela dagen även fikat och spelat Mario. Sitter och tänker på alla kcl vi har intagit under denna vecka. och de blir ändring till nästa kan man lungt säga. Träning varje dag är det som står på schemat dock inte lika mycket varje dag :P

Nu är det mys med bror min och kalle som väntar. Syster for just hem. här e en bild på oss :D Lite lika är vi allt! :P


Så här lycklig är jag just nu

Ser ni hur lyckan riktigt lyser runt om mig. Var ett bra tag sedan jag var så här lycklig <3
Tack vare dig <3




Var ett tag sedan

Den här veckan har jag knappt suttit vid datorn. Genom att vi har varit i luleå på bröllop och genom att hela min familj är hemma just nu. Men nu är jag in på datan en snabbis och tänkte skriva lite snabbt.
Jag har knappt hunnit med någon träning alls den här veckan, inte gymet en ända gång och så har man intagit alkohol på köpet. känns lite si så där för hälsan. Men de får man ta igen senare.

Bröllopet var riktigt fint och roligt :) här är en söt bild på bröllops paret :D


Sen har det varit midsommar och då kom sanne och åt middag hos oss med min familj och sen for vi och hämtade upp Malin, Hanna och Robin för att fara till Robin och bada, dricka lite och bada bastu även sova över där. Efter ett tag kom rindbäck också och det var riktigt trevligt. Måste göras om! :) Glömde dock kameran:)



Dance with somebody

Hejhej, Idag har jag cyklat till sjukhuset och skrivit på papprena uti sommar jobbet. Känns bra att ha fått gjort det. Och längtar tills jag börjar den 14/7. Se n har jag fixat klart låtarna till bröllopet efter många timmar av velande är alla översatta till usbn. Och sen har jag även packat ner allt som jag behöver  till imorgon när jag och Malin far till Luleå. Till syster för att sova en natt innan bröllopet och sen sover vi där under bröllopet och kommer hem någon gång efter bröllopet. Kommer bli sjukt kul. Jag ska knäppa massa foton. Och kanske till och med lägger up några fina bilder.

Vilken sekund som helst kommer min bror in genom dörren med sin flickvän Katja. Kommer bli kul att sitta och snacka lite innan vi går och lägger oss. Börjar redan bli trött efter denna dag..


En fin bild på Robin sen avslutningen.
Älskar den här bilden med robin i profil och solen i bakgrunden.
och när den har så varma färger.

Hemma :)

Ikväll har jag och Elle varit och gymat. Det blev axlar, vader och mage. Skönt var det sen bar det av till Madde där vi myste och såg one miljion baby, den var faktiskt ruskigt bra. Tror jag kommer få tränings värk i axlarna som fan imorgon.

Imorgon är det mycket som ska göras. Jag ska för det första och skriva på papprena uti sommar jobbet och även få mitt schema. Sen ska jag fixa klart alla cd skivor som ska vara klara imorgon. Kolla upp alla busstider till Luleå. Strycka kläderna packa väskan och hinna med att gyma :P Hur ska jag hinna?:O är juh frågan.
Men det löser sig på något sätt alltid :)

En bild på mig och sanne från i fredags :)

Your body is a wonderland

Måste säga att jag har inte mått så här bra på länge! :)Är så glad. Helgen har varit riktigt bra. Kulturnatta på stan i fredags.
Fredag
Jag for ner vid halv 11 och träffade Hanna och Sanne och Sannes mamma. Där vi lyssnade på Abas om hur han kom till Sverige, det var väldigt rörande och jag satt och kämpade emot tårarna. 
Sen så gick Jag, Hanna och Sanne runt och kollade på alla olika aktiviteter och tyckte att det var sjukt skönt att solen sken och levde livet. Vi köpte lite thai mat och satt och åt och sen träffade man Malin och Evelina. 

Efter ett tag så cyklade vi hem för att beställa hem lite grejer. Kan visa dem när de kommer :) och sen bar det av till stan igen. Crousing och artister var det som väntade. Jag och Hanna möte upp Robin och var och kollade på bilutställningen och det fanns många fina. Sedan var vi och fikade och såg 100år av hår. KUL! att se Jenny gå model:D SJUKT fin var du!!<3 Sen åkte jag Robin och hanna och robin runt i Robins buick :) Super kul var det!! :D Sen träffa va Chrisse och Sanne och Elle och Malin. Efter ett tag så for vi hem till Malin för att grilla. 
Det kom och gick en massa folk och vih 4 tiden gick jag och Malin och sov :)

Lördag 
Jag och Malin åt frukost utomhus och sen började vi gå hem till mig. Där städade jag mitt rum och så inväntade jag att Robin skulle komma. Vi såg Black swan , filmen som man antingen hatar eller älskar. Kan inte bestämma mig men jag tyckte den var ganska bra. Bara för att jag älskar lite tänkar filmer.



Man down

Ikväll har jag spelat basket med Sanne, Chrisse, Rami och Bea. De var kul att lira lite. Sen hade vi häng hos sanne. Kan inte bestämma mig över imorgon. Hur jag ska göra!! Ska man stan på kulturnatta? eller ska man fara till haparanda och shoppa lite nya träningskläder och lite sommarkläder? :O Är i behov av det men samtidigt vill man juh inte missa när det väl händer något i kalix! :P Får helt enkelt gå up tidigt imorgon och se vad som händer!


Med dena bild som är elles förövrigt säger jag Godnatt!!

Hemma

Nu var man hemma från ett skönt gympass dock var det tråkigt att inte ha sin gymkompis med :( kände mig lite förvirrad. Men imorgon kör vi igen! (Y) Körde kondition, rygg och insidalår och mage såklart och en tricepts övning. Känner mig så sjukt taggad inför den här sommarn.

- Min syster gifter sig om mindre än en vecka.
- Min bror och hans flickvän kommer upp till norrland.
- Jag börjar mitt jobb på sjukhuset som städare.
- Gyma 5 gånger i veckan
- mysa och umgåts med nära och kära <3

mycket som inte är planerat ännu. och mycket som är planerat. Tror den här sommarn kommer bli riktigt bra. har redan börjat få färg. :D 

  


Påväg mot gymet


Idag har jag hängt med Malin, Hanna och Sanne på stan. Det var sol först och sen regnade och så har det varit mulet. Men skönt ändå. Vi har inte gjort så mycket, bara varit och tagit det lungt. Köpt en godis rem och sedan cyklat hem. Malin har provjobbat på interflora och hon ringde nyss och sa att det gick bra, så det är juh skit bra! :D

Nu ska jag ta och cykla ner till gymet för att köra triceps och rygg och mage. Det är en ganska konsting känsla att ha träningsvärk i magen konstant när man kör mage varje dag :) Men det är great :D

Onsdag, Eller?

Idag blev det inte gym utan jag och elle har vilo dag. Och det tror jag mina muskler älskar oss för. Känns typ som att min arm har gått av. Haha ;) Eller så inte men de är skönt att ha tränings värk då känner man att man lever.
Hanna och Sanne kom till migf och vi låg och sola sen bar det av till stan för att äta på myggan. Fan va mysigt det var att sitta på deras ute servering och bara ta det lungt. Nu är jag hemma ett tag och sen ska vi till campingen för att spela vollyboll. SVIN kul kommer det bli.



Sommartider hejhej!! :)

Livet leker som malin brukar säga.
kan säga att det här sommarlovet har startat skit bra. Har gjort saker varje dag percis som det ska vara.
Igår var jag på banken med Malin och hanna och malins lilla syster. sen for jag och elle till gymet. fan va skönt det är att gyma igen. Sedan for man hem och åt lite och hämta upp malin så man kunde gå till campingen. Där vi möte upp lite folk. senare på kvällen blev det kubb och mitt lag förlorade. Vilken ossis.. kvällen slutade med att malin sov hos mig.

Lite bilder från gårdagen dåå :)

Efter gymet igår. Helt slut i benen och i magen :)

The girls are back in town.

Nudu!!

Nu var kortet köpt! :D och nu ska vi äta kyckling och potatisgratäng sen blir det att möta upp Elle för att cykla ner till gymet. För att köra rygg, mage och armar. Sen ska vi skriva ett tränings schema :) Nu blir det seriös träning!!


You<3

Då var det sommarlov, det kännas konstigt att inte behöva plugga något och kunna göra vad du vill. Ända tills man börjar jobba. Men det kommer bli kul att göra något annat också än att bara hänga. Och det är juh skönt att man tjänar pengar på det också :P

Avslutningen är avklarad och vilket väder det var! (Y) även gårdagen var helt toppen! :D Gårdagen bestod av att fara till bjumis där vi badade och solade. Sen for jag en sväng till robin. En sjukt bra start på sommar lovet. Och idag är det inte lika bra väder vilket gör att jag ska köpa ett sommarlovs gymkort på nova.

Så vid 8 tiden ska jag och elle och gyma :D Skönt att komma igång med träningen igen!! :) men nu ska jag städa upp i mitt rum innan det börjar se förjävligt ut!:)



Time


gårdagens outfit ;)

You are my nr one :)


Fullbokad.

Jag känner mig minst sagt fullbokad under detta "mini lov" vilket oroar mig över min matte uppgift. Men ska börja tänka och skissa på en uträkning av den nu. Sen vid halv 7 tiden kommer Sanne och hämtar upp mig och så träffar man resten hos henne för bastu och spel mys. KUL :D Att bara umgås och så. På fredag är det PJ party @ sanne med övernattning :) KUL. På lördag blir det haparanda med några fina och sen på kvällen e jag ledig! :D Och sen söndag krogfest och bigbrother final :D (Y)
Känner att helgen kommer vara sjukt KUL och de kommer nog bli massor av fina foton under helgen som kommer komma upp lite då och då men nu kan jag inte sitta hära nå mera!

Bara att höra av er om det är något! ;)
Kram Julia :D

Gårdagen var både hemsk och underbar.





Den inledes med ett svårt nationellt prov, vi får se hur de gick nästa vecka..
Sen gick vi ner på stan och sen for jag till Mallan<3 och umgicks med henne resten av dagen och kvällen. På kvällen kom madde med bettan och så for vi till strandängarna och där vi satt och njöt av det fina värdet där  vi sen for och hämtade Frida och gled lite i bettan :) Sen for vi till Patrik och Maddes lägenhet där vi såg bigbrother och åt grädde och glass och bär. Svin gott! Sedan såg vi sean the man! Han e så sjukt grym så de är inte sant! Tröttnar aldrig på honnom.
Sen tittade jag och malin för bi lampa en sväng och sen gick vi hem och sov :D


RSS 2.0