Dagens Babe!

Dagens babe det  var ett tag sen men men nu är det igång igen :)
den här måndagen har jag tänkt att en grymt bra basket spelare och fotbolls spelare ska få äran att bli dagens babe!
den här tjejen har jag alltid spelat basket med och förra året hände en olycka så hon fick göra ett avbrt i sin basket kariär. Men nu är hon tillbacka och vilken come back hon gjorde! det ger vi tummen upp för! Den är tjejen är även jävligt smart!
Hon kommer välja NV och då kommer vi vara klass kamrater Woohhoo ;) Hon går även i min idrotts grupp KUL! hon är even en trogen  läsare i min blogg. så jag vet att du ler Jenny Nilsson Grattis! <3
xoxo/julia*

God morgon alla där ute


Det blev att sova länge för mig idag och jag gnäller inte skit skönt! Ska snart dra mig ner till stan med elle och malin:) Sen ska vi färga min ögonbryn :) lägger upp bild sen ;) och bara ta de lungt har träning kl 5 tror jg ska på den kusin kommer 20.00 så ja fullbokad dag men ska blogga mellan sakerna tror jag:) Hihi:):) NYÅR snart alltså! Roligt roligt nyårs middag hemma hos mig först med hampus, robin och sanne :) sen så ska vi se en film eller nå. Och sen ut. KUL!!

snart ska jag dricka te (ag älskar te) hallon och grädd te MUMS
hur gott är inte de?:)

Här är en bra låt som man kan lyssna på så här dags på dyngnet!
det är en jätte vacker låt, och jag älskar den men som sagt LOVE IT or not
James Blunt - I really want you


xoxo/julia*

Fan va mycket kläder !

Jag har köpt eller fått på sistone och speciellt underklädder ;) Hahah köpte juh tre röda trosor igår och idag fick jag ett nytt par. Haha! och sen har jag typ två till röda så alltså mycket rött:) Kläder däremot asså shit. 

* en brun tunica från gina tricot
* en svart vit tunica från gina tricot
* en svart tunica till julavslutningen från gina tricot
* en svart  t-shirt
* en vit t-shirt
* rosa kofta från Hm
* Vit tröja med tryck från gina tricot
* en vit stickad kofta från gina tricot
* svart vita trosor i 6pack new wear eller nå ;)
* blå och lila mysiga sockar från hm
* tre par trosor från lindex
* bh och trosor från Hm

allt det under en månad Hahah :)
xoxo/julia*

Söndagen!

Den här dagen var det menat att hampus skulle komma men han hade lanat och var trött han kliver på bussen imorgon kl två och det tar 6 timmar för honom att ta sig till kalix. så då är han gär vid 20.00 så då ska vi väl snacka ta de lungt kolla film och äta varma mackor eller något :) Mums!

Idag kom min älskling hem till mig och vi svammlade som vanligt sen åt vi middag och for till malin:)

Idag har jag iallafall gjort klart malins julklapp och gett den och jag har fått min :) Var så kul att träffa malin igen de var juh fan en vecka sen! Jag gav malin en album med foton och minen skrivna i:) vi har nämligen känt varandra i 12 år så de blev en hel del:) Och mycket tid har jag lagt ner på den :) sen gav jag henne ett par örhängen :)
ungefär nåt sånt här i liknade stil ;) Hihi:)

Jag fick en vit stickad borlero från JC av malin :) TACK kommer använda den mycket!
Sen fick jag ett ar röd rosa spets string från gina tricot av henne och sist men inte minst
ett halsband med en diamant och en fjäril på skit fint! :) Behövs verkligen!  tänkte lägga upp senare imorgon :)

Just nu sitter jag och ser sagan om de två tornen! Älskar den men älskar sagan om kungens återkomst mer! LOve it! <3
xoxo/julia*

Can you hear Me?!

Imorgon händer det en massa grejs ;) Eller ja iallafall lite ;)
det är så att Min älskade kusin kommer till kalix. Roligt roligt han stannar över nyår. Vilket är kanon bra! Och imorgon KOMMER Malin hem fatta va jag har längtat efter henne! Kommer bli kul kul att träffa henne igen :) Jahja vad ska man hitta på dag kolla nån film kanske eller :) I dont know!


xoxo/julia*

Luleå!

Hejhej anledningen att jag inte har bloggat är följande Har varit i luleå. Träffade en massa trevligt folk! t.e.x Sanne och chrisse, Petra och nån tjej jag inte kände igen, sanna och min Syster och hennes familj.Kul kul. tänkte lägga upp bilderna nu ;) Hitta inte så mycket men lite ändå :)

Eazy cover 165:-  Eyedust "demon" 130:-  Home spa prov:)


En massa underkläder, En bh och 4 trosor.


Kuvär väska från HM


Vit stickad kofta från gina tricot


tröja från gina tricot


svart vit tunica från gina tricot


Brun tunica från gina tricot

Jap det var nog allt! xoxo/julia*

Funky Lips


godnatt xoxo/julia*

Jultomten kom med julklappar!

Hejhej. IGår blev det inge bloggande för igår var jag med min älskling  men innan de så umgicks jag med nova och wilma och busade runt. Var jätte trött och vlle bara sova mer så syrran hoppa på mig när jag låg och sov ;)
sen kom älsklingen hämta mig så svamla vi med tven och sen så såg vi dödmans kista sen blev det att sova;) alltså tidig kväll för oss:)  Tänkte lägga upp vad jag fick i julkalpp

Christina Aguilera Inspire

Silver örhängen

Silver halsband

Make up stores Tidning med massa modellbilder och en massa tips om hur man ska sminka sig,

ett kuvär fullt med pengar i


Två st presentkort på Make up store

 vit tröja

En svart tröja och en rosa koffta:)

Mysiga strumpor från HM

mysiga sockor från Hm.


Färgglada vantar!
xoxo/julia

Så här ser jag ut ikväll!




Har alltså uppstatt hår mysiga stickade strumpor vita leggins hög svart kjol silver örhängen och en röd top :)
Kommer mera bilder sen från klapp ut delningen och andra saker:)
Haha pusspuss/julia*

GOD JUL


Nu firar jag jul afton med  min familj skriver senare ikväll :) PUpsspuss och saknar dig malin och robin! <3
GOD JUL TILL ALLA DÄR UTE!

Det är skorna som klär dig!

Ni har väl hört det ut trycket? Om inte så är det ju det som är grejen ett par snygga skor gör vilken tråkig outfit kul , snygg och sexig ;) Beror helt på vilken sort man vill ha eller va man ska ha på sig ;)

En bra sko sida som jag kan tipsa om är http://have2have. se/ där finns alla möjliga sorter :)
tänkte lägga upp mina favoriter:)

Söt
När du känner dig lite tråkig och men vill vara "sötare" Så är dom här skorna perfekta! SKIT SÖTA! Lovar dig många kommer kolla in dig i dom dära:) Klackhöjd ca 9,8 cm
Klicka för att stänga fönstret

Sexig
När man vill klä upp sig lite extra för att nån speciell ska lägga märke till dig. Så kan man stastsa på antingen spikrakt eller små låkigt eller uppstatt och tup klänning utan smycket för at dina nyckel ben ska synas mer. Men som sagt om det är på en fest och du vill att han ska lägga märke till dig så är skorna något som gör att många kommer kolla in dig. Och ´Rött är sexigt så jag tycker verkligen att du ska sattsa på ett rött par. Och dom här skorna är grymt sexiga! Me like!
Klicka för att stänga fönstret

Snygg
Med en passande outfit så lovar jag du kommer vara snyggast på festen med dom här skorna! Riktigt snyggt till något tajt svart klänning :)
Klicka för att stänga fönstret
Rolig
Den här skon är inget fölr fegisar! den här skon kommer absolut skina upp festen speciellt om den blir så där tyst och tråkig.. Folk kommer sncak och ja, dom är jävligt fräna! Och med rätt outfit blir dom hgrymt snygga! :)

Klicka för att stänga fönstret
xoxo/julia

You you you aaaa ;)

Ja, idag har syster och hennes familj kommit hit:) KUL! Och jag har varit på stan med Jenny fixat en julkapp åt pappa från mamma ;) ÅHHH va snäll jag är ibland alltså!:) Haha;) JUL IMORGON! :O OMG!  Kul kul..
Idag ska jag gör någort jag inte har gjort sen förra året, nämligen Spela bingo lotto! Uppe sittar kväll;) Vet inte om det precis kommer bli kul men kommer nog sitta framför datan och skriva blogg också ;)

SAKNAR MIN söta pojkvän! Men ska sova hos han nån dag efter jul så det blir KUL!:) Han har bakat jätte mycket så han är min egna bagare:) 

DET BÄSTA MED LOV är att jag kan skriva jätte många inlägg! Så mycket läsning blir det detta lov för er ;) Mysigt!
xoxo/Julia*

Julklapps handling, julklapps inslagning, städning, Film och svammel!

yes yes idag har det varit fullt ös ;) Jag vakna upp med madde och sen for hon på stan jag gorde mig klar och vid två for jag på sstan och köpte klart dom sista julklapparna alltså Mammas, pappas, Novas, och mornors:) Känner mig stolt att har verkligen gjort bort det! SEn känner jag mig stolt över va Hur jag har gjort det! Kolla va fint det blev!









är även jävligt stolt för nu är allt smink alla krämer borta från mitt rum och mitt rum är riktigt fint och gläner har även sålt bort dom sista chokladmixarna! YES den här dagen var en bra dag .. Bortsett från att jag fick en bula som jag ännu har ont i och att jag råkades skära mig på tumen på tapet! FAn  That's Life!

Så här såg min Outfit ut ikväll! Mysigt värre.


Sen bar det av till jenny där vi såg film åt popcorn och drack läsk sen blev det att dricka te på det :) Har typ blivit beroende av teh det låktar så gott! Haha :) Så då vetni vad ni kan köpa till mig ;) Efter filmen så Slog vi in packet och sen så hämta vi jocke och körde några till hotellet. FAN vilken kö det var! Och ricko naken hunden som jenny passar åkte med så det var kul :)  

Nu ska jag sova GODNATT! xoxo/julia*

Måndag och bula! AJ!

Faan! att allt ska hända mig ;) Jag råkades slå skallen i dörren så har värsta snygga bulan i pannan nu ;) Är man klantig så är man !:)

Nu ska jag börja dra mig ner mot stan och köpa dom allra sista julklapparna :) Puss!

Love guru

Ja jag och madde har just sett klar love guru! Fan va flummig film alltså men värd att se ;) Bara för att den är så ful! Madde sover här i natt så ska vara social hör av mig imorgon ;)


Pusspuss/julia*

Söndags Mys!

Är hemma hos elle nu och madde ska komma hit sen ska vi hitta på nå skoj! ROLIGT VAH!?:)


xoxo/julia*

I Love you till The end <3

Jag älskar den här låten! Vem gör inte? Älskar gitarrmusiken älskar filmen.
Den här låten har den mest romatiskaste text! Jag är en riktig text lyssnare så alla vet haha ;) Just därför Jag älskar kom änglar med lasse. Okey I love you till the end är kanske snäppet sämre än kom änglar. 
Här är den iallafall med text och med musik! :)



 I just want to see you
When youre all alone
I just want to catch you if I can
I just want to be there
When the morning light explodes
On your face it radiates
I cant escape
I love you till the end

I just want to tell you nothing
You dont want to hear
All I want is for you to say
Why dont you just take me
Where Ive never been before
I know you want to hear me
Catch my breath
I love you till the end

I just want to be there
When were caught in the rain
I just want to see you laugh not cry
I just want to feel you
When the night puts on its cloak
Im lost for words dont tell me
All I can say
I love you till the end
xoxo/julia*

Nu när det är jul ;)

Så ska man vara extra snäll och det tänker jag vara just idag!

Sara mardakin, Jag vet att du älskade din julklapp av mig och så :) Klart kommer jag att älska den du ger mig också:)
Men som sagt nu är det jul och då ska man vara exktra snäll och jag vet hur du gillar riktigt hårda paket med det här paketet får du faktist dela med Emelie Nilsson med för jag vet att hon också gillar hårda Paket ;) Och det här paketet är rigtigt hårt! Så varse god här har ni något att dregla över på Julafton!

God jul Emelie Nilsson, Ja jag vet att det bara rinner ner för din mun just nu ;)

God jul Sara mardakin, Jag vet att du älskar den hör bilden.

Han har muskler han. Han är modell han är blött och Jaa.. Helt enkelt nåt för er ;)




xoxo/julia*

Lindsay Lohan

Den här socker söta tjejen som man kan se över allt. Jag såg henne sist i ugly betty. Men hon finns i jätte många tjej filmer och alla älskar dom! Hon är född den 2 juli 1986, New York, USA. Och hon har haft MÅnnngga killar ;) Lindsay stora genom brott var i mean Girls. Och så klart är lindsay en riktig party pingla som har testa det mesta. Men även om hon har blivit dömd för att ha tagit knark. Så tycker jag att hon vet hur man ska klä sig! Älskar den här bilden! Allt är så rätt  på den!

En riktig rock still! med en liten handväska som sticker ut med färgen-
 Solglasögonen som gör henne lite exktra divig.
Dom höga stövlarna som är riktigt snygga och
skin jackan passar perfekt
Nice Lindsay det här ger vi tummen upp för!

Lindsay behöver två Red Bull för att återhämta sig!
xoxo/julia


 


Mercy

I Love you ;)
Måste bara säga att första gången jag hörde Duffy. Tänkte jag ba VA FAN är det hära?:O Men nu har jag "mognat" till och fattat att hon har grymt bra röst eller iallafall cool röst! Och som alla vet som läser min pojkväns blogg. Att han är galen i robin B och hans version. Och jag måste säga ett det är fan hans bästa låt idol! LOVE IT!
och jag lovar den låtet sätter sig i skallen så man måste sjunga den;) Jag  och malin sjöng den hela dagen igår ;)

xoxo/J*

Söndag fjärde advent !

pyssel pyssel knyssel knysseel ;) 3 sagar till julafton ;) Och idag far malin så hoppas du får en skön resa och inte fastnar i Pippp grejsen ;) så du måste ta bort allt eller i värsta fall bli indragen i ett sånt där rum ;)
Nej, men inte händer nåt sånt :) Jag vaknade iallafall nyss och vet inte om det blir nå gym för sara hade ingen skjus :( Buhhhu.. Men men sånt är livet! Har bara sån lust att bara dra till baken och ba whhooohhoo! Typ :)

Idag kommer dagen att betså av slå in julklappar.. Göra knäck och en massa sånt::) Haha Men men det är mys!
ska kanske se nån film senare men man får juh se vad man hittar på :)
Ajjaa nu ska jag slå in julkappar så skriver sen!

Xoxo/Julia

Lördags natt;)

Hej hej kom just hem från malin! Hon far juh imogon så vi har umgåts! Riktigt trevligt och pontus var också där ! Kul Kul! Mycket svammel på kort tid! Jag gled på skaren SKIT KUL! Ikväll har jag slått in en massa julklappar och klätt granen men våran kamera dog nyss så lägger upp imorgon:)

Imorgon händer följande!
Gyma med Sara
Simma med Sara
 Hem och fixa rumet
fixa allt klart till julen :)

KUL KUL
får se om det fyker upp något annat! träffade denna skönhet på stan idag! Puss på dig gumman! <3

xoxo/julia

Snälla tomten

Jo, jag har varit en söt liten ängel

 


så hoppas på att jag får det mesta från min önske lista som bestå massa present kort! Men mest av allt önskar jag mig ett present kort på make up store :) Och på gina också! :) Och på HM så jag kan köpa underkläder och You know! Pengar är också en viktig del! Vi får se vad jag får iallafall!:=)

Jag är iallafall jätte nöjd med dom julklappar jag har köpt! :)
Hoppas alla blir glada! :) Hihihi! DET ÄR JUL! <3

Xoxo/Julia


 


Julen närmar sig!


Ja, nu är det 4 dagar till julafton! OMG! vart tog tiden vägen? Jag har ingen jul känsla alls .. Tror jag tappa den förra året. Snön har börjar smälta och till och med våran gräsmatta syns.. What?! Jag vill att det ska vara mycket snö på julafton! Och imorgon far malin till göteborg. så Hon får sin julklapp när hon kommer hem!:) Sara har redan fått sin och så. Mini julafton blev inte i år men det blir en så kallad mellandags middag med tjejerna iallafall :) KUL !

Som sagt vi är ganska tröga när det gäller jul men idag ska vi klä julgranen Eller rättansagt Jag ska göra det.
Vi har inte precis något specielt mönster men en massa pynt haha! :) Kul kul lägger upp en bild när jag är klar!:)

Allt börjar faktist bli klart hemma hos oss. Vi har handlat den mesta maten och vi har köpt dom flesta klapparna. Jag har kvar två klappar.. Pappas och Novas har redan planerat pappas och novas med men ska köpa dom på måndag :)
Och vi har pynat det mesta och jul granen blir klar idag. och Mamma har bakat en massa.



xoxo/julia*

Hmm?

Blonda blir bruna och bruna blir blonda!
JAG VILL BLI BLOND IGEN! Men vill inte ha orange hår heller.
Alla säger åt mig att jag passar bättre i blond. och jag tror jag trivs mer i blon har inte riktigt vant mig än med min bruna och hallå det har typ gått 4 månader ;) Haha! Men jo visst jag har jävligt snygg färg nu. Men frågan är om jag ska göra slingor jätte mycket slinorg och sen efter ett tag slingor igen :) Eller håller mig till brunt tills sommarn ;) HaHHA;)

SKA JAG VARA BRUN ELLER BLOND?

XOXO/JULIA


Lördag!

Hejsan alla där ute

Jag såg just klart VMA 2008 har inte sett hela förr :) Älskar avslutningen med kanye West! Skit cool! Och jag måste bara säga att britney spears ser bättre ut än någonsin just nu! Hon tog galan med storm! Först gick allt upp för henne och sen ner och allt tidningarna har skrivt. SKIT I DET hon är tillbacka! Och hon äger!

You go girl!

xoxo/julia

Fredag- Basket avslutning

Fredag idag! YES och vi har spelat basket! Mot damerna.
Vi spelade kannon bra första halv leken och andra lite sämmre men ändå skit bra! <3 Maria, Älskar dina treor! Och efter matchen blev det att duscha och börja fixa sig och så sen bar det av till Vikingen där man åt fläskfile med potatisgrätäng MUMS! 
såg dock inte ut så där glömd kameran i väskan såå ;)

Efter det så for jag med Sanne och vi köpte B & J glass. Och gick till UH och åt och snackade med henna och Tesso sen blev det att fara till victor och se nån film. Sen blev det hem! En skit bra Fredag om jag får säga det själv!:)

Lite bilder från avslutningen







xoxo/julia


Hej hej det är LOV!

Hejsan alla snygga!
Det var som ett tag sedan :)

Det känns som om jag inte har skrivit på skit länge FÖRLÅT för det! Men i alla fall igår hade jag en lektion och sen åt man och sen blev det att fara hem.Med robin och se P.s I love you.Skit bra sen svamla vi bara på och åt flingpor till middag sen gjorde vi oss klar för avslutning. Som gick fort sen fick vi våra betyg :) Ganska stolt ändå:) Hade kunnat få bättre i bild dock men men.

Svenska:VG
Engelska:G
Matte:VG
Tyska : VG
Slöjd:VG
Bild: VG
Musik: VG
Idrott :VG
Kemi: MVG
Fysik:MVG
Biologi:MVG
Teknik: MVG
Historia:VG
Geografi:VG
Samhällskunskap:VG
Religon:VG
Sammanlagt! 260 p :)

Efter skol avslutningen for Jag malin och sara och hyrde film och åt godis och sen sov vi hemma hos mig :)


Xoxo/julia

Dagens Babe och Dagens Hunk!

Dagens Babe beskrivning
dagens babe är en tjej från 9 c som vi spelde mot i semifinalen idag hon var den ända tjejen hon är även den ända tjejen från nian som gick till final tror jag:) hon är en jätte smart och söt tjej. som bar blå vackra ögon :)
Grattis Caroline Oja!


Dagens hunks beskrivning
Han sjunger bra låtar och han e grymt snygg ! Han har många bra låtar som cry me a river eller 4 minets to save the world. Klart snackar jag om justin timberlake!:)

xoxo/julia

Idag då vollyboll tunreringen ;)

Jaaa, idag spelade vi nior en tunering och jag spelade för klass K :) Med Bea, Jenny, jacob, maria, carro, och robert.
Alltså innanbäckare men vi gjorde ett bra team! Vi vann en och förlorade två men gick till semi final och där möte vi 9 c och förlorde med två p och sen Var det c och h i final och C vann :) Roligt roligt!

Imorgon är det den sista dagen på Skolan:) Och då blir det avslutinig kl halv 6 och jag har en lektion i morgon plus sovmorgon CHILLL! Sen ska robin till mig tror jag och så blir det film och så blir det att göra sig klar se när en massa uppträder och sen betygg :) och raketer sen blir det att se film med Malin och sara och kanske robin! :) Myspys kanske sova hos mig också :) Vi får juh se :)

Imorgon får ni se min tunica den är hemlig just nu :)
men den e från gina så den är snygg!;)

xoxo/julia

Hejsan HOpppsaan ;)

Jag har värdens gulligaste Pojkvän:) Han kom hem till mig efter skolan idag och malin med hon skulle vara "JULTOMMTE"
med benvärmare runt skallen! SNYGGT dära! Kunde inte ta några bilder ville inte vara stygg mot tomten vet ni;) som sagt jag och robin bytte julkappar idag. Jag gav han en grön pull over plus en vit tröja. Och jag fick det jag önskade mig !
Alyssa Ashley Vanilla present förpakning med en parfym och en hand/body kräm




och två olika sorters te. En för mysiga stunder med persika och grädde och
 ett kärlekste med rabarber, hallon, smultron och nåt annat :) TACK älskling!
Min vanilj parfym tog slut för ett tag sen och har inte hunnit köpa en ny och älskar den! <3


xoxo/JUlia



LABA diii Laba diii!

Hej heej;)
Igår sov Min sötnos hära och vi hade skit mysigt och så wallander och jag var skit stolt över mig själv när jag hade lyckas få upp änglarna vi sängen kände riktigt hur ansträngade det var Haha!

Idag då ;) Vi for till ängla gården och hade en slapp dag med våran klass. Den här veckan känns så onödig. Har typ inge lektioner. Kanske blir så att jag spelar med Jenny och bea och marias klass :) Det skulle iallfall vara skit skoj. men får kanske inte så de är lungt..

Pussstja /julia*

Lördags natt och jag säger god natt redan nu!



Det är äkt kärlek gott folk! Och imorgon kommer denna söta preson till mig och tillbringar natten med mig! :)  Så då blir det mysigt ´vi ska typ mysa framför tv och äta varma mackor och bara Ha kul ! :)

Ikväll var jag hos PB med malin och vi såg en film skit bra sen blev de SPH där det var lyktans cup ;) Kul att se folk springa runt som galningar!:) Och jag fick mig en riktig svettig kram av liang ! Urrsschh ;) Haha!
Sen blev de PB och Dennis följde med så satt vi och snacka. Sen var jag tvungen att fara hem. Men kul har jag haft!

xoxo/julia


 


Flip flop!

något som jag bara kom på är att göra en flip eller flop idag!

Flip eller flop?
Glamour Bich!

En låt som jag lyssnade hemskt mycket i sommaras, Värsta Partyy låten. Eller så inte. Den är utnött och jag gillar den inte alls nå mera! SÅ DEN ÄR FLOP!

Vad tycker du är det en flip eller en flopp tyckt till!

Flip eller flopp?
Lady gaga - poker face
Det måste vara årets skönaste dans låt! Den är kanske lite ut nött men den är as skön att dansa till
Och den är skön på något sätt så klart är det en FLIP!

'
Vad tycker du? FLIP eller FLOP!`?

Xoxo/julia

Lördaag

Jaahh idag är det  lördag ! Och jag ska baka och städa för min älskling ska sova här imorgon:)
Ikväll blir det film kväll hemma hos PB han fyller år den 14 ! :) KUL KUL!


Så här dags  för några år sen så sprang jag runt i lucia linne och sjöng hela dagen och åt lussebullar . men tiderna har förändras jag lussade igår för skolan och komunen och har inte ätit en ända lussebulle!

Men idag ska jag baka med mamma så de blir skit kul ! Lägger upp min avslutnings tunica sen !
xoxxo/J*

Mycket att göra denna fredag!


Godmorgon sötnosar!

IDag är det fredag. det var juh nyss måndag! Men men Ida kommer det hända massor med saker :) så här kommer min dag se ut.
  • halv 8 blir det att vara i skolan i musiken.
  • 8 börjar vi gå in i skolan.  
  • efter det så far vi och ska lussa för komungubbarna och kvinnorna.
  • Sen blir det att slänga på sig tunican och stövlarna
  • Fara till luleå med malin
  •  Vara i luleå
  •  Fara hem
  • Fara till robin och äta tacos och fira han :)
  • Fara hem och sova.

Ojoj så det blir mycket på lite tid. Men men det är bara kul när man lägger sig att veta att allt är gjort bort.
Inköpps lista för Luleå kommer se ut så här.



  • Jul avslutnings tunica
  • Saras Julklapp
  • Annies Julklapp
  • Mamma & Pappas Julklapp
  • Jenny & Lars Julkalpp
  •  Wilms Julklapp
  • Novas Julklapp

Jo så julklappar blir det! Men meen nu ska jag gå och äta och sen packna ner allt ! Pusspuss /JUlia



 


STUPID SHIT


Igår vart det plugg plugg så de blev inte så mycket blogg precis ! Och idag har jag bara tagit det lungt! SKÖNT ATT vara klar med allt. Imorgon blir det att lussa sen fara till luleå och sen fara till robin och äta se idol final och ha kul . Lördagen tillbringar jag med malin och Pb och söndagen kommer älskling och ska sova hära :) MYSIGT!

Dagens Bebe förklaring!
Hdet är inte bara en tjej utan det är 4 st riktigt heta tjejer! GIRLCIOUS!
SKIT snygga!


xoxo/julia

Vars ska man börja? kanske med godnatt, eller neehh!

Jaahh jag vet jag borde ligga och sova nu .. Men sitter faktiskt i min säng måste skriva av mig!
Som sagt är ganska irriterad. Är det verkligen så att  jag är den ända som tar ansvar i klassen. JAG har för mycket redan!

Som sagt  vi går i nian betygen är extremt viktiga just det här året. Och jag sitter så klart i elevrådet och så klart i styrelsen så det är jätte mycket möten. Tillexempel som imorgon. som vi har ett möte om maten. sen så är jag mentor till en politiker. Och sen så missar jag lektioner när jag sitter med i elveråde. lektioner som är ganska viktiga för då slipper man plugga lika mycket. 

Sen på min fritid håller jag på att utbilda mig som ledare plus att jag spelar basket. Och hallå jag har faktist ett liv också som jag vill ta på vara på. Min underbara pojkvän, Mina underbara vänner och mina underbara serier.  

Okejokej det kanske inte låter så jobbigt men ikväll fick jag veta att jag. Ja ni hörde rätt jag ska ha ansvaret för muck tröjorna. Och förr att säga det så här. HJÄLP! Kommer bli en jobbig uppgifft men men som sagt det är juh GULLIGA barbro som har gett mig ansvaret. Som om jag inte har nog. 

Det var de nu ska jag sova GOD NATT! XOXO/julia

Dagens HUNK och DAGENS BABE!

Hejheej ;) Dagens babe har jag inte skrivit på länge men men de blir väl idag då ;)

DAGENS BABE beskrining
Hon är en jätte söt tjej som har sitt ursprung från stockholm men bor här i kalix. Jag har kännt henne sen hon flyttade hit i tvåan :) Hon är blon och tror att hon är smart. Alla som känner henne väl vet att i vissa lägen är hon inte den smartaste. Hon spelar basket i mitt lag och hennes namn är Hanna Witte  Så grattis hanna!


Dagens HUNK beskrivning
Han är en sångare. Han har en speciell röst som bara han har. Jag älskar låten THE KILL i både "emo" verson och i gitarr verson. Han har ett underbart utsende och fin kropp! Och ja de sägs att han har underbara läppar enligt några ;) 
Så här är han! Jared Leto grattis till honom ;)
 

xoxo/Julia*

Tack vare sanne!

Så sitter jag och inte kan sluta sjunga! Det var nämligen hon som visade mig den här låten får den inte från skallen älskar den! Och gissa vem som kommer bli dagens hunk så klart han som sjunger! skit snygg! Och gissa vems om blir dagens Babe ;) En riktig goding ;) Ni har texten i förra inlägget hóppas ni också gillar att sjunga med text!:)


30 secondsto mars - The Kill
This is a song call the kill. But don't be scared it's a nice song. But losing your mind.


 

xoxo/Julia


...

What if I wanted to break, Laugh it all off in your face, What would you do?
What if I fell to the floor, Couldn't take all this anymore, What would you do?

Come break me down
Bury me, bury me
I am finished with you

What if I wanted to fight, Beg for the rest of my life, What would you do?
You say you wanted more, What are you waiting for?
I'm not running from you

Come break me down
Bury me, bury me
I am finished with you
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was you

I tried to be someone else
But nothing seemed to change
I know now, this is who I really am inside.
Finally found myself
Fighting for a chance.
I know now, this is who I really am.

Come break me down
Bury me, bury me
I am finished with you, you, you.
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was you

xoxxo/J*

Min dag bok sen i 4an :)

Det är alltid kul att läsa asker som man har skrivit när man var liten och här kommer ännu en grje jag har skrivit!

Kära dagbok. Inatt drömde jag att jag och Dennis Danhall dansade tryckare. sen kom annie och tog honom ifrån mig och började gulla med honom. När jag gick mot dom så fräste hon till mig! ANNIE! HON GJORDE DET! 

Hahah! Ibland är man allt svamlig ;) 
xoxo/J*

Länge sedan ! Känns det som!

Idag var jag inte på skolan.

Hade nämligen den värsta migrännen som Jag har haft! Hade alltså skit ont i huvudet!
Men har fårr bortt mycket ialla fall och det är jag glad över! Idag har jag gjort bort min bild uppgift jag blev ganska nöjd med den :)  Medans jag gjorde den sjöng jag och robin igenom lucia sångerna. DET ÄR JU PÅ FREDAG! på skolan ;)
Sen har jag städat min gaderob. så nu har jag hängt upp allt för utom några t-shirtar. Och kommit fram till att jag har kring 20 tunicor. och 6 jeans. Och en massa tröjor.  Och sen har jag slått in jenny och lars Julklapp.

BÖRJAR FÅ PANIK! Måste köpa klart alla julklappar! har bara köpt två!
Men jag och malin skulle typ på stan nån dag... och jag kanske ska till Luleå i helgen :)
xoxo/J*


Superhjälte?

Superhjältetest resultat:


Du är Fantomen
Du är en levande legend som har ditt hem i djungeln


Fantomen
82%
Batman
70%
Spindelmannen
70%
Stålmannen
66%
Wolverine
65%
Hellboy
65%
Kattkvinnan
63%
Hulken
58%
Robin
47%


xoxox/Julia

Hur ond är du?

Test resultat:


Du är 25% ond!

Du är en aningen ond, fast i smyg!
http://testportalen.se/ondtest.php
xoxo/Julia*

Emo test

Test resultat:


Du är 0% emo


Du älskar mjuka fluffiga saker och ditt liv är fantastiskt och rosenskimmrande. Vad är emo? !¨
http://testportalen.se/emotest.php


xoxo/julia


Siffer test!

Sifferserier - Resultat

Grattis! Du klarade 50 procent av siffrorna!

http://testportalen.se/sifferserier.php
xoxo/julia


Utmanad

Fick en utmaning av Emelie Nilsson


Regler:
1. Publicera reglerna på din blogg.
2. Svara på de sex 8-sakerna
3. Meddela de utmanade på deras bloggar


8 favoritprogram
1.Gossip Girl, missar aldrig ett avsnitt! 
2.Desperate Housewifes, missar aldrig ett avsinitt!
3.Ugly Betty, försöker aldrig missa!
3.One Tree Hill, Försöker aldrig missa!
4.Greek, Försöker se när det är! 
5. Heroes, ser man om man råkas blädra för bi och det är.
6. Vänner, ser man och man ser att det är.
7. Joey, ser man om man ser att det är.
8. the 70-times show, Om det nu stavars så. Ganska bra kan man se om det inte finns något annat.


8 saker jag gjorde igår
1. vaknade kl halv åtta.
2. Var på föreläsning.
3. Åt god mat!(Lunch & MIddag)
4. Var i råneå
5. Skrattade
6. Lekte en massa lekar!
7. Åkte mini buss.
8. Åt godis.


8 saker jag ser fram emot
1. Jullov, för då kommer Hampus!
2. Julafton
3. Nyårsafton
4. Min födelsedag
5. Alla hjärtan dag
6. Gratta Malin!
7. Vallborg
8. SOMMAR!


8 favoritrestauranger
1.China
2.vallhall
3.Thai Thai i Luleå
3.Mackbaren i luleå 
4.Pizza hatt i Stockholm
5.China resturnagen i Haparnada.
6.trockadero  
7. byfåne!
8. MAX


8 saker på min önskelista
1. Ett present kort på make up store.
2. Ett present kort på Gina tricot
3. Ett present kort på HM
4. Ett present kort på Hufverket massage
5. Present förpakningar( hud & hår prodeukter)
6. Present förpakningar( parfym)
7. Hårförlångning.
8. Pengar.


8 personer jag utmanar
1. Eleanor wärskog
2. Hanna Witte
3. Kimza
4. Jenny Westman
5. Katja
6. Call-oskar westman
7. Kristoffer Fransson
8. Jenny Wikstrom

Xoxo/julia 


Lördagen - Lekutbildning i råne!

Hejhej.. hade fullt upp igår så jag hann inte lägga up.Min dag igår såg ut så hära.

- Vakna kl halv 07.30
- fara till församlings gården.
- Äta macka och gricka saft
- lyssna på en gammal kvinna om en massa.
- Äta rostbiff och potatisallad till lunch.
- Sätta sig i mini bussen och dampa med Annie på väg till Råne
.

Sen berättar jag lite mer med bor idtället med meningar. När vi kom fram till råna så var det en man som hälsade oss välkomna. Alla ledarskolar från Råne, Luleå och Kalix Var dära. Vi satt oss i en stor ring och fick vara med på lite trolleri trix. Vilket jag fattade ena men inte andra. Sen över till "Tåget" Im a train, Whats you name ? " Och vi fick skatta så mycket! fick knapt luft! Sen så frunkt sallad och en massa roliga lekar.

- Sen fick vi makor och fika!

- satt vi oss i ringen och fick leka igen. Och sen fick vi äta middag Pizza. 

Sen blev så satt vi oss i ringen igen. vi skulle få gå ihop 4 och 4 och testa på att vara ledare för första gången. Vi skulle nämligen ha konfimander från 4 olika skolor så dom, har bara settvarandra så och dom har inte riktigt pratat med alla.
Så då skulle vi lägga upp ett lek schema. 
Namnlek : duellen
Lärakänna lek: Rep igenom kläder.
lära klämma lek: hela havet stormar men bakåt vänd.
och övriga hade vi: Zip zap!
Sen skulle vi redovisa och efter det skulle dom säga va som var bra och dåligt. sen var kl 19.07 så då började vi fara hem.

kom hem och såg tv och sen la jag mig i sängen och somnade ;) haha! Så dewt där var min lördag ;)
xoxo/julia

Fredag, Kvällen !:)

Hejhej ikväll efter träningen så gjorde jag och mamma snabb tacos med banan i! Fan va gott det var. Tack sanne för tipset! Och det är ett jätte bra tips för er också!
Sen bar det av till Sanne för Tjejkväll med Hanna , Sanne och Petra!
Vi hade jätte kul vi snackade om allt mella himmel och jord och tro det ej men vi dansade och hade skit kul till den där ketchup låten ;) Hahah! Och så såg vi så klart på IDOL och jag tycker det är skönt att det är en kille och en tjej! som tävlar! :)

xoxo/julia


Fredag babe!

Hejheej, skolan är slut för den här veckan nu är det bara två veckor kvar! VARS TAR TIDEN VÄGEN?Hur som helst så är jag så glad som man kan vara! För jag fick nämligeen veta mitt TEKNIK betyg!Och jag fick MVG! 25p av 25 möjliga! Och han sa att det var en mest intressanta som han hade läst hit tills!
JIPPI!
Kemi:
MVG
Fysik: MVG
Biologi: MVG
Teknik: MVG

Robin mår inte så bra. så det blir ingen middag. Så älskling! När du läser det hära! Hoppas jag att du mår bättre så mycket bättre att du kan fara tilöl luleå! Det är inge kul att se dig ha ont.. Krya på dig sötnos!
Tränng snart ÅHHH va jag har längtat! Och Match imorgon i furuhedshallen. Kalix basket 93 - Boden! Kl 16.00 tror jag att det var :)  Så det blir kul med match igen!

xoxo/Julia*

JAG ÄR SÅ TRÖTT!

Jag vet inte vad det är med mig. Men jag är bara så trött! Och trodde aldrig att jag skulle säga det hära den här tiden Men jag går och lägger mig nu! ja ni hörde rätt JULIA WESTMAN ska lägga sig den här tiden och jag kommer somna så fort jag har lagt mig. blir en stressig dag imorgon så här kommer den ungefär se ut!

  • fara och spela volleyboll med innanbäckarna
  • överleva svenskan
  • ha rast i evigheter
  • ha matte och prata med lars om min uppstas.
  • Fara hem
  • Skriva blogg och uppdatera dagens Babe
  • packa väskan med tränings grejer och finkläder och smink.
  • direkt efter träningen till robin på middag.
  • sen Hem och sova i sängen.

GODNATT! xoxo/Julia


Cassie - Is It You LYRICS


I'm looking for a lover not a friend
Somebody who can be there when I need someone to talk to
I'm looking for someone who won't pretend
Somebody not afraid to say
The way they feel about you

And I'm looking for someone who understands
How I feel
Someone who can keep it real
And who knows the way
The way I like to have it my way
And I'm looking for someone who takes me there
Wants to share
Shows he cares
Thinkin' you're the one that I've been waiting for

[chorus: 2x]
Is it you? Is it you?
Maybe you're the one I've been waiting for
Could you be the one for me?
Could you be the one I need?

I'm looking for someone to share my pain
Someone who I can run to
Who will stay with me when it rains
Someone who I can cry with through the night
Someone who I can trust whose heart is right
And I'm looking for someone

And I'm looking for someone who understands
How I feel
Someone who can keep it real
And who knows the way
The way I like to have it my way
And I'm looking for someone who takes me there
Wants to share
Shows he cares
Thinking you're the one that I've been waiting for

[chorus 2x]

Take for granted how much I care (how much I care)
Appreciates that I'm there
Someone who listens
And someone I can call who isn't afraid of love to share

[chorus 2x]

Ha lika kul som mig sjöng med! XOxo/julia

Dagens HUNK!

Dagens hunk beskrivning
He's HOT! asså seriöst nå vet jag att ni älskar hans låt dangerous och sitter och nunnar på den då och då! JAG ÄLSKAR DEN ÄN! Den är helt enklet bäst!:P nu funderar ní  om det är akon eller om det är m.Pokora? båda är så klart heta men idag är det.... M.pokora!

xoxo/J*

Jag vet vem lucia är!

Åh jag har varit så trött idag! först elverådsmöte om julavslutningen. och sen krippan och sen prov och sen lucia träning i TVÅ TIMMAR! och sen Engelska.

Jag vet vem det blev, fast det gör ganska många. tror alla vet det redan men för er som inte vet så är det kul att skytta om att jag vet! Hahah!;)

Jo som sagt biologi prov iadg och det gick jätte bra fick nämligen MVG så då har jag alltså
Kemi MVG
Fysik MVG
Biologi MVG
Teknik ?

Tekninken står blankt för jag lämnade in den idag och imorgon ska han prata med mig om den. Hoppas hoppas på ett sista MVG i alla NO ämnen! för då har jag faktist samlat ihop 80 p bara på NO som jag älskar :)

xoxo/julia

Ville bara säga !

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

Elevråds utbildning dag 2!

Hejhej ,
som ni vet har det varit väldigt tyst på skolan ett tag och jag vet svaret jag har inte varit där sen i måndags;) Jag var juh för andra dagen på elverådsutbildning. Och idag var det bättre och lättare att få som kontakt med varandra de var inte lika mycket folk henom att vi bara var 25 : ) och förra gången var vi kanske 60 70 st ;) eller något sånt.  Som sagt då var Mahem, furuhed och naturbruks dära. Och ja. tiden gick fortare idag vilket var bättre

sen blev det att fara till skolan för att rösta på lucian och imorgon får vi veta vem det blir :) sen vart det tänkt att det skulle bli träning för mig ! men fan de gick inte för jag hade varit så klantig så jag hade glömt att packa ner skor och boll.

Men de kanske var lika bra har nämligen prov imorgon Biologi! Och bara för att jag har fått MVG i Kemi och Fysik så måste jag få de i bilogi har nått slags krav på mig. Haha plus att vi har en ilämninga uppgiifft i teknik som jag också vill ha bra på :)

Jippi fick VG+ på min inlämnings inom geografin. Hade hoppas på ett mvg men men. tror inte lärraren gillar mig så mycket ;) 

Jag är äntligen klar!! med min teknik uppgifft! YES YES YES! Love it!
Nu ska jag fara till malin och plugga.
och om ni undrar om DAGENS HUNK OCH BABE! så är det att jag har haft mycket mycket att göra men det kommer komma upp en grej på fredag som blir extra rolig hoppas jag :) Såå håll utskik!
xoxo/julia

Älsklingen min fyller år och 5 månanader med han!

Idag fyller min uderbara pojkvän år! Han fyller nämligen 15 år! :) Och Idag har jag spenderat hela dagen och kvällern fram till nu! Tur som det är så blev han glad över sin present som var en lacoste parfym. den hära.
 

Robin Larsson och han är den bästa som finns i hela värden. Han gör mig alltid gald när jag e sur eller inte på humör. Han har den sjukaste humoren som man kan ha. Och då passar vi jätte bra tillsammans för jag har också det!
Robin du är det bästa som har hänt mig! 5 månader har gått och de känns som bara nån månad! Det är juh sant när man har kul så går tiden fort! och det har du bevisat!
Robin, jag älskar dig över hela mitt hjärta! och det vackraste jag vet är när du håller om mig och jag hör dina andetag!<3






Jag älskar dig! xoxo/julia

Yeeaaahhss ;)

Tjooohho ;)


Ja idag var det igenkligen prov i bilogi ! men istället var elverådet på folketshus i stan. Alla som sitter i ett elevråd fick nämligen fara på elev utbildning. Alla från 7an till sista året på gymnasiet.  Vi fick frukost men ursch ville inte äta för jag tänkte bara på apy då eller nå. med andra ord hade jag ingen matlust alls men tog en kopp te.
sen så när det var lunch så for vi till vallhall så de var väl helt okej. sen så slutade vi kring halv 3.


Ungefär för ett år sen snart! ;) Haha! xoxo/julia*


Tjjjjeennna ;)

Hejheej, Så här är de! Ni är säkert irriterade att jag inte bloggade igår? speciellt jenny ;) Hahah ne men jag försökte faktist. Men det blev nå fel helöa tiden så de inte gick att publisera.. vet inte vad de var men men. det kanske var våran data . den har börjat bli seg på senaste tid! Men men ikväll blir det en hel del inlägg efter varandra så håll i er!


xoxo/julia

bloggen bråkar!

rubrik säger det mesta ;) <3 pusspuuss/julia

RSS 2.0