Som jag hade dig förut


Du springer aldrig ifatt när jag väl är där.
Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här.
Kan det vara försent att säga som det är?


Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut.
Jag har försökt att fånga den andra men har aldrig nått ut.
Jag vill ha en sista chans, så jag säger det rakt ut.
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.


30 mars


Min och hannas lilla present till födelsedags barnet ;) mycket hemligt fix till på Lördag (Y)

Grattis Snygging!

Idag fyller en grymt snygg person 18år, ska snart göra mig klar för att fara och fika lite tårta och umgås med henne på hennes födelsedag. Det är så klart Sanne jag snackar om. En av mina närmsta vänner, En klasskamrat helt enkelt en helt underbar vän med hett temprament ;)

Fick tillbaka


En historia uppstats som jag gorde om leonardo da vinci fick VG på den, men haha kunde ha fått bättre om jag inte hade glömt min frågeställning ;) Var nog lite i nattmössan när jag skrev den ;) Men men VG är helt okey med tanke på att jag sov bort lektionerna på Manhem. Kan verkligen ingenting inom historia vilket gör det ganska svårt just nu när jag läser det på gymnasiet. Men det går bra, det är ändå ganska så intressant när man väl börjar.

Länge sen..

Hejhej! det är mycket som har hänt ! jag kan börja med att min helg inte började så bra! Min rosa mobil gick i två delar :( Så det var R.I.P och jag bröjade panik söka efter en mobil och tillslut hittade jag en som jag blev grymt intresserad av. Vilket var den jag även köpte av Sara p. En sony ericsson Vivaz. och jag är väldigt nöjd. Fredagen spenderade jag med Malin, Robin och Elle där vi var hos malin och svammla på och sedan blev det sängen.

Lördagen bestod av att gå ner på stan på vinterdagen och sedan fara och se Helena spela kval match i innebandy. Sedan blev det att fara till Madelene och umgås sedan hem för att sova så man var utvillad in för dubbelmatchen på söndagen.

Söndagens första match förlorade vi men andra vann vi och sen blev de en sväng till max. max efter match! är mottot vi följer ;) Haha.

baka en liten kaka

E

En dag kvar!


Fy fan va skönt det ska bli med helg igen, Nya äventyr väntar undra vad man ska hitta på ;) Mys och basket är något som är säkert inför helgen! Men nu ska jag ladda om batterierna och säger där med godnatt! :)
Med denna söta bild på mig just nu! ;)


Coming home

Idag kändes det väl helt okej hade två lektioner och det visade att det tunga beskedet inte var så tungt ändå. Visaade sig vara halv dåligt och inte ur dåligt. Sedan hed vi svenska och de kändes väl helt okej de också..
Spelade match med Dm laget idag, kanske inte var min bästa dag när det gäller basket men tyckte att vi gjorde det bra! Så bar spelat tjejer! (Y)

Snart ska jag hoppa in i dushen och sen ska jag börja dra mig till Jenny för att se Bigbrother med henne och Linnea. Var ett tag sedan jag umgick med dem så de ska bli kul.

Föresten jag hämta även ut mitt paket, Skorna ska jag behålla men funderar ännu på tröjan. men tror jag behåller den med :)


OJOJ


Idag har vi varit med idrotten och bowlat, var väl helt ok, förutom att det blev rännan hela tiden? Inte var det så här svårt när man va onykter :O Haha, Sedan blev det kina där jag åt biff med annanas. var första gången jag testa de och det var gött, som allt annat dära :) Sedan har jag och malin spelat en hel del wii och även madde där ett tag. Och kvällen har bestått av plugg och Tv tittande. ASSÅ va fan gör martin! i bb.. Seriödt hur ful är inte den där blonda harem tjejen? :O:O Nejnej inte OK ;)  


Snygga bilder jag hitta sen slutet av 8an! Hahaha

Har världens bästa lärare!


Jag kom på att jag hade glömt min börs på skåpet idag när jag for från skolan av ren stress. Och jag smsa min mentor och bad honom kolla efter den när han kommer till skolan imorgon. För jag har sovmorgon men han var så gullig så han for och kollade genast och där hittade han den och kom med den till mig. Det var verkligen förmycket av honnom. Han ska få en riktigt fin present av mig som tack, men måste bara komma på den. Var så sjukt rädd att någon skulle hinna ta den eller något liknande. Dock var jag sist från skolan så.

Jag och Hanna sålde även klart våra kakor idag. Vi är sjukt bra försäljare(Y) Hahaha! :)
Mormors Dubbla Chokladflarn

Måndags barn!

Hej!
Idag har det minst sagt varit en seg dag. Kanske beror på att jag satt uppe tills jag hade skrivit klart min Historia uppsats men nu är den inlämnad och jag vet allt om Leonardo da Vinci. Vet dock inte hur bra min analys blev men det får vi väl se. Är dock ganska nöjd med den i alla fall. Kändes lite tungt att få ett besked idag men får väl helt enkelt fixa till det.
Idag ska jag ta tag i att läsa den där boken jag läser:) Vi ska skriva en "uppsats" eller liknande på svenskan på torsdag och har väl 200 sidor kvra att läsa men nu har jag bara det jag ska konsentrera mig på och lite matte D :)

Tror även jag ska ta en promenad och rensa tankarna lite ikväll. Ska höra med Jenny ifall hon har lust att gå en liten sväng eller umgås eller något.


En bild från när jag just hade börjat NV1 :)

Söndagen

Idag har jag varit med Malin, vi myste i solen och pratatade och sen for vi till palermo och åt. Jag tog en barn kebab sen promenerade jag till sporthallen för träning, Var sjukt kul och skönt att träna idag. Nu blir det att äta efterätt mums och sen bigbrother<3 TACK och HEJ för denna helg lixsom.


Mitt vinterland.

Var bara tvungen.

I fredags kom jag fram till att mina slövlar var helt sönder att jag inte kan gå många meter till med dem. Och genom att det är vår nu och all snö har börjat smälta måsta man ha nån slags stövel och därför kollade jag in Nelly.com och deras skor är sjukt sköna så beställde ett par och sen hittade jag även en söt tröja till och tror den kommer passa bra nu till i vår. Längtar tills de kommer och de kommer väl när som helst egentligen :)


Mitt hår!

Lovade att jag skulle lägga upp bilder på hur mitt hår såg ut innan och efter klippningen. Var juh dock bara toppning men ändå.


Före klippningen.

Efter klippningen.

Mascara test


Den var ganska svår att fota pga att den är som en liten spegel ;) Men den ser ut så här iallafall.
Den är skön när man tar och ska dra på mascaran. Den har som en rak men ändå skev borste.
Den är inte plast och inte vanlig utan ni vet mer som en blanding mellan både plast och vanlig borste.
Den var lite klumpig men de kan juh vara nu i början också att jag är ovan med borsten.

Lördagen dårååå

Hejhej! gårdagen dårå:) den började med att jag vakna upp och kom på att jag måste köpa en ny mascara genom att min gammla var slut. Så jag frågade ifall Hanna ville gå ner på stan med mig och det slutade med att Hanna och hennes boyboy kom och hämta upp mig :)

Sen for vi till gallerian där jag köpte den nya som går på reklam för att testa den. 4D.heter den tydligen.
Tänkte lägga upp ett inlägg där jag visar upp den och mina fransar så ni får se.

Efter det så for vi till furuhedshalen och väntade in bea, rami, sanne och chrisse. Där vi spelade lite basket. Killarna mot tjejerna och vi ägde dem i början men sen gick de om oss.  Efter ett tag belv vi less och for hem.
Sedan kom 'R och hämta mig och vi for till Mallan där vi satt och pratade och jyrrade sen så kom sanne och chrisse och hämta oss så for vi till gammelgården där vi spelade Mario och hade riktigt kul! Sen blev det sängen..


Fredagen

Spenderade jag med R där vi umgicks ett tag hos mig och sen for vi till sanne där chrisse kom och så spelade vi lite wii. Svin kul faktiskt :) Kvällen bestod av mycket skämt spratt som var riktigt kul också för en gångs skull :) Haha.

Var är branden? jag kommer och räddar liv(Y)

En skön outfit


Kläderna från HM.


Godnatt bloggen!

Känns helt overkligt att det är helg igen imorgon? :O Kommer vara skönt med en helg utan fest/föedelsedags firrande.. Det har som sagt varit i x antal veckor i sträck nu. Börsen börjar juh nästan bli tom ;) Neh men skönt att ta det lite lungt sen förra helgen. Vet inte vad som händer än, men vet att jag och R ska umgås :) Och så ska jag väl spela lite mario med mallan ;)

Längtar nästan lite till imorgon, Det är juh party matte på fredagen med musik och dans och så klart massa matte räknande :) Undra vad John säger om de. HIhihi xD


Osminkad och redo för sängen (Y)

Ett oväntat samtal

Kändes riktigt bra när en viss person ringde upp och sa förlåt åt mig ikväll. Tyckte det var riktigt moget av dig. Och det uppskattar jag verkligen. Orkar inte tjaffsa om något sånt där litet någe mer de har vi hållt på med allt för länge.. Ville bara säga att jag älskar dig gumman. Och att jag alltid finns här för dig! och jag vet att du finns där för mig också :)<3

Tunisien! <3

Torsdag

Idag har jag varit och spelat basket var första gången på länge! :D Sjukt skönt var det! Nu bär det av till Malin för att klippa topparna! Sen bär det av hemåt för att skriva lite på historian och sen Bigbrother. Lägger upp bild på håret sen :)

Tyckte den här bilden var sjukt söt! massa hjärtan och så :)

Onsdag

Hejhej nu är det onsdag :O Shiiit ;)
Så här glad var jag idag!


Puss på er alla :)


Gårdagens outfit

så här såg jag ut igår! ;)

skjorta - Ginatricot
Jeans - HM


Fråga: Vem är "R" ?


Någon nyfiken person frågade mig vem "R" är. Så klart vet de närmsta vem det är och jag tror om alla tänker efter vet nog alla vem det är :) Helt enkelt en person som jag trivs väldigt bra med. Och en person som betyder mycket för mig och har alltid gjort det :) Tror ni har listat ut det nu eller?:)

Konst

Jag älskar verkligen super skarpa bilder och när ljuset blir perfekt och bakrunden är som prinken över i..
Dessa bilder är precis såna som jag älskar säger värkligen mer än tusen ord! :)






Dessa bilder är bara några av dem jag skulle vilja förstora och göra till tavlor till min lägenhet när jag väl flyttar!
Fy fan vilka känslor jag får när jag ser dessa (Y)

Tisdagen dårå!

Idag har man då varit första gången på skolan efter lovet. Skönt men ändå jobbigt att komma tillbaka. Imorgon är det engelska,idrott, möte med våran mentor och kemi som står på schemat. Känns väl lite så där:) Imorgon gör även Bei och TE2 Ma C nationella så hoppas det går bra för dem!

Känner mig riktigt stressad över skolan just nu. En uppsats som ska vara klar och bra tills på fredag. Och måste räkna en massa matte känns som att jag inte alls hänger med i kursen :( Men de är inte alls så svårt så om man verkligen sätter sig ner och anstränger sig kommer det nog att gå bra! :) Även måste jag läsa ca 300 sidor i en bok jag läser just nu tills nästa vecka. Och så fick vi våran slutuppgift i stresshanteringen idag också.

Dagarna går fort. Och snart är det dags för Ma D Nationella, Eng B nationella och Ty steg 3 nationella.. Känns inge bra alls.. så nu blir det mycket plugg fram över. Plus så ska vi göra 3 historia uppgifter innan sommarlovet. Och även hinna med alla andra ämnen vi har. ÅHH blir galen ;)


Den här bilden beskriver min känsla just nu..

Lätt skönaste !


Är det bara jag som tyckter att martin har världens skönaste personlighet ?
Fan va snygg dans han bjöd på hära;) Klagar inte ^^

Puss :D

I lördags firade vi Elle och Malin. Det var riktigt kul ända tills de blev bråk och vi stängde ner festen. Men de väl sånt som händer. Inget man kan gör något åt. Och i söndags så städade jag, Henna, Elle och Malin hela dagen. FAN va kul vi hade det! :D och de blev riktigt fint, men när vi väl kom upp för baken och såg hur det såg ut utanför stället var det ingen vacker syn.

Blod, ölburkar, ciggfimpar, juice paket och ölflak över hela gården! (Y) Hahah men fint blev det efter 4 timmars städande! :D






Nu var det ett tag sedan!

Torsdagen
Börjkade med att jag och malin for på stan för att möta upp Elle, sen så for vi runt där ett tag och de handlade till idag. Sen styrde vi skjuss och när vi väl kom hem så kom R och hämta upp mig på skotern. Så åkte vi till isen men då hade de blivit mulet så då vände vi och bad Malin och hennes syster att komma till mig. Så skapade vi palylisten till Ikväll. Sen for jag och kollade på träningen och sen Kom bea och sanne till mig där vi spelade wii och såg bigbrother :) Fett bra! :)

Fredagen
Så sov jag ut för första gången under lovet. Det var inte fint väder utan de snöa bara flera meter typ. En ny zonami hade mött världen. fan va hemskt. Sen for jag vid 3 tiden för att kolla på träning sedan gå ner på stan för att äta på kina med laget och sedan bowlade vi och jag sög!! Sedan for jag en sväng till sanne för att bada bastu. skönt! :)

Idag
händer det riktigt mycket. Nu ska jag och Hanna ut och sälja kakor. sen ska vi börja fixa oss och sen blir det FEST :) Super kul! :) Har dock blivit ganska mycket på senaste tiden tur att de inte är något nästa vecka! :)


Har panik!!! Vilken av dessa outfits ska jag ha? :O
Kan inte bestämma mig! :O


Hemma från happis ;)

Min dag i bilder.



Shopping :
kakigröna byxor
vit skjorta
och en vit bh ;)


Inte bra..

Idag vaknade jag av att jag hostade slem ursh och fy för det. så de blev ingen center träning för mig :( FAN jag hade velat fara och lära mig något nytt. Får fråga nadja vad de gjorde sen :)
Malin ringde i allafall så ska följa med henne till happaranda och vara smakråd och så inför vad hon ska ha på sig till helgen :)


Tunica - Gina tricot


Dagen dårå!

Idag så har jag umgåts med Robin och Hanna efter ett tag så fot vi till Malin för att spela wii. Och då kom även Hannas pojkvän också :) Vi spelade bowling och jag och malin förlorade mot hanna och hennes boyboy. MEN det var bara tur! :) Sedan bar det av till träningen där jag insåg att jag ahde sjukt ont i halsen när jag började anstänga mig, tur var dock att vi inte hade någon anstängande träning.


Hej hej

Gårdagen spenderade jag med R. Jag for hem till han och så gick vi ut och gick i fin värdet. Riktigt skönt med en promenad så vi gick över isen och sen runt i byn:) Efter de så gick vi och började skotta av hans altan, Det var sjukt kul. Efter ett tag gick vi in och åt lunch och sen såg vi Love and aouther drugs.  Den var faktiskt bra sen svammla vi på som vanligt och sen åt vi middag. Lassange <3<3 Kärlek till varje tugga av lassangen :D

Sen var det att fara hem så jag hann se bigbrother, Gud va jag inte gillar att robban ska gå ut ur huset! han var den enda vettiga där! :( Men men..

Puss :)

Gårdagen dårå

For först till sosso sen så for vi på äventyr. Vi for till bowlingen och tog oss en drink medans vi väntade på att alla andra anlände till Helena. Där vi körde en för fest och sen blev det att fara till bowlingen där vi spelade.. först får helena det röda käglan i mitten och hon sätter en strike och inte allt för länge efter så får jag det och sätter en strike. SE hur stolta vi är på bilden när vi har fått var sin värdecheck på 40 hela kronor! ;)


även några till bilder från kvällen


Nu var det ett tag sedan!

Får be om förlåtelse för det men har helt enklet inte haft tid med det. Hela torsdagen gick åt till att fixa musiken till på fredag och vara och plugga hos Hanna. Riktigt trevlig och nyttig torsdag om jag får säga det själv :)

Gårdagen
Igår var hade vi vårat första fysik B prov och de gick väl hm.. ganska bra vet inte riktigt så vi får väl se vad det blev för resultat :) Efter skolan powerwalkade jag och Hanna hem och det blev att springa rakt in i duschen för att sedan börja fixa sig inför Helles party. Det var sjukt kul och trevligt och jag var väl hemma vid 2 tiden :)






Idag
Har jag tagit det lugnt och bara varit och även varit på en promenad. Och spelat lite wii med Malin och hennes syster. Nu har jag just kommitut ur duschen och ska göra mig klar för kvällen. Det är fest för de lite mognare( de som hart fyllt 18 ) Haha :D Och sen blir det att bowla på de! :D Blir att ha mina nya byxor och håret vet jag inte riktigt kanske slänger upp de ikväll igen :)


Här är två bilder sen idag när jag var ute och gick :)


Fysik B

På fredag har vi vårat första prov i fysik B det kommer handla om Kaströrelser, snurr och krockar. Själv har jag varit borta 3 gånger och känns som att jag har missat väldigt mycket. Imorgon får vi tillbaka en del labbar och ska även ha en snabb genom gång.

Jag har suttit och läst igenom kast rörelserna och det känns som att det börjar sitta vilka formler man ska använda men även hur man ska räkna. att man inte ska blanda ihop x och y led. Även om en massa annat har börja sätta sig i hjärnan :) Vilket bara är bra :)



HAHAHA

Hey hey sexy legs ;)



shiit jag är helt blåslagen. Inte lätt att spela en innebnady turnering och två basket matcher :P
Ajaj..den sista bilden är samma dag som innebandyn taget och de är min snygga tatureing som någon i OP2 gav mig eller SP2 kommer inte ihåg vilket lag men tack ;) de var intristat i mig ända fram till måndag ;)de andra bilderna är tagna igår.

Ännu en onödig dag,

idag var det verkligen onödigt att fara till skolan eller nja egentligen inte. Vi träffade tre tjejer frå wales. Alltid kul att använda de enegslak örat och lyssna på dem :) Men även att våga prata engelska. Jag har inge problem att prata engelska med såna som jag vet inte kan språket så bra. Men med folk som kommer från storbritanien blir det ganska läskigt. Och jag blir blyg.. Hon vi fick prata lite mera älskade sport och att resa runt i världen :)

Nå väl när jag väl kom hem från skolan märkte jag att jag och hanna hade fått vårat Ginatricot packet :) Byxorna satt väl helt okej :D och med ett bälte blev de grymt snygga :) Dessa godingar ska man ha på sig på lördag :)

Ginatricot 199:-

1/3

För det fösta vill jag bara ännu en gång säga grattis till sofia i min klass som fyller 18 idag :) Hoppas du har haft en riktigt bra dag. Idag var det riktigt tungt att stiga upp, sängen ropade efter mig och ville ha mig! ;) Men när jag väl tog mig upp så ångrar jag mig inte. 

Skoldagen började med stresshantering som var riktigt rolig och sen hade vi frivillig matte och sedan fysik och även en extra lektion i tyska. Skönt! efter skolan gick jag och hanna ner på stan för att göra några ärender.

Sedan när jag kom hem så fick jag en försenad födelsedags present av min mormor :) som var bestick, som kommer komma till använding kan jag lova! :) Blev ingen träning idag för mig pga min migrän så jag har sovit en stund och pluggat fysik och så klart sett bigbrother :)

Nu ska jag ta och lägga mig med fysik boken! ;) Vilken snygging jag delar säng med i natt liksom ;)

Puss puss och god natt :)

RSS 2.0