Jag lever!



ja jag lovar att jag lever! herre gud har helt glömt bort att blogga ;D Har varit sjukt mycket senaste tiden med skolan och plugga och en massa annat. Nu idag fara jag på DM med mitt lag, kommer vara borta hela helgen. Det kommer bli super kul och vi har våran första match ikväll, vi kommer nog inte vara si säng förens klockan 1 i natt.

Dock är det lite tråkigt att jag inte kan vara med Malin på hennes födesledag, men var med henne igår och det var riktigt kul. Vi är på bossen i värld 4 nu ;) Haha vilka nördar vi är ^^ Min syster fyller även år imorgon. Så ska passa på att gratta henne hära för jag kommer inte kunna ringa imorgon. Så Grattis MAlin på din födelsedag men även grattis sis i förskott!  :D

god natt

S

Gårdagen

Igår firade vi sanne som har fyllt 18 år. Vi åt en riktigt god middag med en sås som man inte kunde få nog av. Även så bjd några av oss på en trårta som var en del av Sannes present. Hon fick även en lite olika krämer från apoteket och presnetkort på hudverket och även pengar. Vi lketa massa lekar och hade almänt kul. Sanne mins allas minnen förutom mitt :( Haha:)



min outfit @ sanne

så här såg jag ut hos sanne :)


RSS 2.0