Har fullt upp med nyttiga kalas!


Jag har inte ens haft bloggen i åtanke!

jag har fullt upp med alla mina kalas, ja ni hörde rätt inge fest här inte;)
Och för en gångs skull känns det sjukt bra att vara nykter! :) Jag fyller 19 år på söndag men igår hade jag kalas för en del av mina närmsta ( var tvungen att dela upp det pga att vi har ganska litet hus ) Det var väl 15 personer här igår och myste åt exotisk fruktsallad, kladdkaka, naturgodis och dippade grönsaker.
Jag hade hyrt en film och kom på efter ett tag, hur i helvete ska vi alla få plats att se filmen? men det gick vi klämde ihop oss och det var riktigt mysigt med alla ljus och med det trevliga sällskapet! :)
Är jätte nöjd för alla presenter och fina kort! tack så mycket! :)


Ikväll kör vi kalas nr 2 ;) Då kommer mina flickor från klassen som jag är allt för dålig att umgås med. Känns som att det alltid kommer något i vägen för det! Tyvärr! Men ikväll ska vi mysa och umgås! :) genom att vi är endast 6 som kommer ikväll + mig tänkte jag ge mig på att laga middag. Kommer bli spännande ifall det kommer lyckas :) Haha! :) Ska nog även lägga upp talrikarna, KUL va! :) Snart ska jag iväg och handla de sista med Hanna och sen börja laga mat! Kul kommer de bli! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0